Maxel635 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
-
sayın zetax sizin kadar bilgi ve birikime sahip insanlar o fabrikalarda yoktur buna emin olun.?
-
daha da iyi olabilmesi için bu tür fabrikalarda urun geliştirme araştırma geliştirme imkanlarının en üst seviyeye gelmesi lazım. Tornadan çıktığı gibi müşteriye gitmemesi lazım. Seri üretim yapıp sürümden kazanmak yerine kaliteden kazanmak bilinci hiç bir türk firmasında yok malesef. Ben meslek sahibi biriyim. Işimiz gereği japon ve alman ürünleri tamiratı yapıyoruz. Ürünlerin okadar özenli düzenli sonrası tamiri parçaları herşeyi düşünülerek yapılıyor. Zaten turkiyede üretilen çok birşey yok. Isim vermek istemiyorum firmanın birisi bu bizim yeni pcp mız diyor çinden falan parçaları ısmarladık geldimi seri üretime geçicez diyor. Sen neden uruetmoyosun kardeşim.. herşey bir kenara bir urun imalatından sonra bu ne olursa olsun üretici firmanın araştırma geliştirme laboratuvar inda bu ürünün incelenmesi eksiklerinin giderilmesi testleri test sonuçları malzeme kalitesi piyasadaki fiyat ve urun kalite orantısı değerlendirilmelidir. Ama malisef bizim turkiyede bunlar yok.. aynı kasa aynı namlu aynı tüp aynı valf aynı kırma kolu. Kundagini değiş ver piyasaya. Sonrada servis leri ile uğraş. Fabrikada ki cnc tezgahları parçayı keser işler montajını yaparsın ondan sonrası ustalık işi maleat bizde pek kalmamış...
-
merhaba arkadaşlar.. aria komprosor mantık ve işleyiş olarak basittir. 3 odacıklı sıkıştırma ve celik pistonla bu odalara basılan yüksek basınçlı komprosordur. Bunun iki farklı arızası olabilir. 1 motoru yanabilir bir bobinaj ustasına çok rahatlıkla sardira bilirsiniz. Hatta orjinalinden daha iyi olur çünkü mevcut motor sargısı aliminyum dur yüksek ihtimalle turkiyede bakır tel olduğundan bakırla sargı yapıldığı zaman daha da sağlam olur. 2 ise piston kaynaması buda ısıyı kontrolsüz şekilde 60 derecenin üstüne geldiğinden olacaktır. Bunun da tek çözümü su soğutma pompasının kaliteli olması ve buz gibi büyük 20 litre lik su bidonu. Bunlara dikkat edildiği taktirde arıza verecek bir tarafı yoktur. Bu yazdıkların scuba dolumu için direk tüfek dolumun da bukadar büyük su haznesine çık da kaliteli su pompasına gerek yok kendi içinde çıkan su pompası yetecektir. Ben sorun yaşayan arkadaşlara hobidaslara yardımcı olurum. Bende ekonomik sebeplerden dahalık edinemedim en yakın zamanda alicam. Youtubede çokça video vad scuba dolumu da yapanlar mevcut izleyin sizde mantığını anlatacaksınızdır teşekkürler iyi akşamlar.
-
bende göndericem yeni bolt kolu takılsın diye.. nekadar oldu yolladiginiz nekadar sürüyor?
-
Bu tür kompresörlerle her türlü doldurulur
Mevcut dolum ucu ile.
-
benim şarjörlerim zor bile giriyor yuvasına. Kırma kolu yumuşak hatsan flash gibi değil. Daha rahat eğer yolladıysanız yeni bolt kolunu takmalarını isteyin. Ben servis le görüştüm takarız yollayın dediler ama ben bu ara müsaitim havalarda güzel devamlı atistayim. Ama yollayıp yeni bolt kol taktiricam. Bar hep 120 de . Hiç değişmedi sizinkinde sıkıntı mı vardı.
-
hayır hicbir boşluk yok diyer flash gibi değil bende alırken özellikle dikkat ettim.
-
hatsan fllsah pup rg kullanıcısı olarak size tavsiye ederim 18.13gr 860 fps civarı atıyor. 5 şarjör 120 bara kadar 7 şarjör 100 bara kadar atıyor. Orta güç te bir pcp dır. Isabeti güzel. 120 bara ayarlı regülatörü var kundağı işçiliği avrupa silahları aratmıyor. Gelelim dolum işine bende kral marka pompa var 76 pompalamada 100 den 200 bara getiriyorum buda 3 dakkami almıyor. Jsb 15.89 gr ile çok iyi sonuçlar verdi aynı şekilde jsb 18.13 gr ile de aynı sonucları verdi birde h&n sniper magnum 18gr ile de çok iyi sonuçlar verdi. Kullandığım paletler bunlar. Kullanılması keyifli ve regülatör olması da büyük bir artı.. iyi akşamlar
-
Valla insallah sunarlar diyelim bu konuda bir bilgim yok ama youtube de bir video vardı airborne modeli ile ilgili. Inşallah bizlerde kullanmak nasip olur.
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
imstagram ve facebook hesabından paylaşmış ata arms bence bekleyin derim. Ordan da bakabilirsiniz.
-
Bu yarışın içine ata arms da giriyor ata arms in işçiliği estetiği çok güzel.. kaliteli pcp lere de benziyor en azından tornadan çıktığı gibi müşteriye gitmeyecek gibi bir izlenim var bende.fakat bir türlü müşteri ile bulustirumadilar ürünleri. Bu günlere amerikada lasvegasda düzenlene shot show 2019 da pcp ürünlerini yayınladılar bullpup tarzı bir üründe mevcut instagramdan takip ediyorum orda fotoğraf paylaşımında bulunmuş ata arms. Bakalım ürünler ne zaman cikacak kalite performans fiyat ne olacak. Ama benim izlenimim duyumum. Avrupa tüfekler kadar kaliteli olacağı. Ata arms in ateşli tüfek serileride çok kaliteli pcp de de bu kalitenin dışına çıkacaklarını sanmıyorum. Bu havalı dünyasının başına çeken firma olursa sasirmam artık beklemedeyiz.
-
Regülatörü lü hatsan flash pup RG tavsiyemdir sizi üzmez.
-
maxi ile at44 aynı kategorilerde bir urun değil at44 'le kral megayi karşılaştırmak daha doğru olur. At44 long için nokta atis diye arastirin çıkacaktır atış sayisi. Benim size tavsiyem bu iki eski modelden uzaklaşıp daha yeni modellere yönelmemiz. Ben de bu iki urun arasında çok gidip geldim hatsan flash pup RG modeli önerebilirim size. Regülatörü yeni bir pcp arastirin ben kullaniyorum çok memnunun. Pompa ile dolum yapıyorum 3 dakka 5 dakka ancak sürüyor. Iyi aksamlar.
-
Bununla ilgili internette çok ca video var bakabilirsiniz. Neyle dolum yapacaksınız. Güç mu isabetmi sizin tam olarak isteklerinizi açarsanız daha iyi yardımcı olur forum. Ayrıca forumda da bunla ilgili çok ca yazı ve koni var. Biraz arastirin derim..
-
teşekkürler ilginiz için hatsan flash pup RG aldim 5.5 çok memnunum regülatör lü olmasida çok güzel.
-
teşekkürler wranglerle bakalım ozaman.