Maxel635 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

merhaba hoşgeldiniz. Yaylı silahlarda dampa ayak kullanmak zorundasınız kullandığınız dampa ayakta dürbün de kaliteli olmalı. Yoksa kesinlikle satışlarınızdan randıman alamazsınız. Dampa ayak olarak sport match dm 60 şart. Dürbün de 3 9 40 kaliteli bir dürbün yeterli olur

evet haklisiniz bunun la ilgili kral arms firması bir çalışma yapmış ama dahalık sonuçlarını göremedik. Inşallah yerli üreticilerimiz bunun üzerine yoğunlaşır. Gerçekten çok güzel bir teknoloji yani bukadar satabil gurupmani son nokta nerdeyse. Super ?

Yazdıklarımı tekrar okursan tam olarak ne d3digimi anlarsın. Ben aynı teknoloji ile aynı kalite de tüfek yaparlar dedim bizim silah sanayimiz. Ayrıca fiyatı da 3000 tl olur diye örnek verdim. Umarım anlasilmisimdir

fiyat olarakda 300 dolar turkiyede bu urun bu fiyatlara satılsa alınır zaten carbon bir scuba 2000 liridan aşağı değil. Umarım hatsan kral arms bu ürünleri toptan getirir. Arıza yapsa bile her türlü tamiri olur. Isim gereği basit bir düzenek.

arkadaşlar bu tüfek aynı kalitede turkiyede de yapılır fiyatı 3000 tl olur üreticiler de para kazanır hiç sorun olmaz satılır da. Önemli olan neden türk firmalarımız yapmıyor neden teknolojiye kapalı aslında önemli olan koni bu.

Benim video da koyduğum hatsan marka üzerinde hatsan logosu var. Sizin bahsettiğiniz cin menşei bir urun ama çok para istiyor bozkurt av. Artık hatsan kral arms bu tür ürünlere el atmalı bence yada çinden toptan getirip cüzi bir karla satmalı. Ali expresder var bu urun. Ayrıca amerikada çekilmiş bir video. Çok güzel bir kolaylık 250 bar 500cc 10 dk dolduruyormuş internetteki videolarda var pcp sorunu scuba sorunu çözülmüş olur. Fiyatı makul olsa herkes alır eminim

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bu videoyu sonuna kadar izleyin kaç atış yaptığı gurupmani vs herseyini ogrenebilirsiniz

Harici İçerik youtu.be
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Bukadar güzel tüfekler neden türkiye deki silah sanayimiz yapamaz neden her şeyin en iyisi ni avrupalı amerikalı alır yaşar kullanır...

Elektronik pcp atış sayıları için izleyin hayran kalacaksiniz

bende dusundum hatsan flash almayı hala daha da düşünüyorum ama atış sayısı az olduğu için bir türlü kendimi ikna edemedim. Güzel bir tüfek gurupmani falan iyi fiyat performans olarakda iyi pompa ile beraber 1200 tl aksu avda var ama bakalım artık

ben başka videodalarda izledim 430cc bir tüpü 2 dakkada dolduruyor 200bar. Makine ana voltajı 12v doğru akim. 220voltu 12volta çeviren invertoru var. Benim meslek icabı arıza yapsa bile kolay tamir olacak bir makine. Üzerinde derece göstergesi var ordan makinenin çalışma sıcaklığını kontrol edebiliyorsunuz. Şimdiye kadar yapılması gereken bir urundu

ali ekspres de var başka markalar da var bu video daki hatsan. Sizin izlediğiniz pahalı bir urun cin mali. Hatsan da uygun fiyata bunu yapmalı bence yada çinden getirtip uygun fiyatlara satmalı. Hatsan getirirse ilk alacağı müşterisi ben olurum. Inşallah bir an önce getirirler yetkililere seslenelim burdan