teşekkürler bilgiler için
Maxel635 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
inşallah gelir bende çok merak ettim
-
-
-
o hatsan marka değil yabancı bir marka
-
Bu kopmresor olduktan sonra her yerde doldur ne güzel scubayada gerek kalmaz arabadan bile doldurabilirsin
-
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Arkadaşlar bu komproser hatsan marka video izlerken denk geldi. Amerikalılar tanışmış ama biz daha göremedik...
-
Hatsan estetik konusundan yoksun kral daha bir estetiğe önem vermiş aldığım kral jumbo yu yaşadığım yerde scuba tüp dolum sıkıntım var diye geri iade ettim. Okadarda severek almıştım. Aldığınız ürün her ne olursa olsun göz zevkini tatmin etmeli hatsanda bu yok malesef
Kral bir adım daha önde. Huğlu nün yeni çıkardığı pcp de çok hos inceleme fırsatım oldu bayide. Avrupayı bir havası var. Huğlu bu konuda dürüst davranmış. Yerli üreticileri destekleyelim alalım kullanımında biraz görselliğe de önem verseler çok iyi olur. Evet sağlam kaliteli ona lafım yok ama sonuçta bi bir tutku meselesi keyf meselesi. Görsellik de önemli bence
-
-
kulandığınız tüfek yaylı mi yoksa igt modelimi acaba
-
neden turkiye ye gelmiyor anlamıyorum nekadar güzel ithal tüfekler var. Ithal herşey geliyor ama bunlar gelmiyor
-
-
ben armut ol ağzıma düş demedim kusura bakmayın burası tartışma alanı da değil.. Sen ugrasmissin uğraşmamışsın beni ilgilendirmezki varsa bi fikrin söyler geçersin. Insanlar burda borderline yardımcı oluyorlar. Bilen bilmeyene öğretiyor. Ayrıca maddiyat kişileri bağlar seni bağlamaz. Kimin ne alacağına ne yapacağına sen karar veremezsin. Ayrıca o piston dediğin hem yaylida olur hem gas ram ile çalışan da olur. Çok fazla bi bilgiye sahip olmadan her konunun altına yorum yapılmaması daha doğru olacaktır saygılar..
-
evet anlattığınız olabilir fakat yani bukadar pcp tüfek var turkiyede bunun başını çeken 2 tane firma var. Tüp dolum makinası yapabilirler ben kendimden örnek veriyorum pcp tüfek aldim geri iade ettim cok-da severek aldim kral jumbo. Sırf 300 bar scuba dolumu yaptiramadigim için imkansızlıktan. Yine kırma namlulu kalite bir tüfek alicam o şekilde devam edicem hobiye. Artık dürbün bozmayan gurupmani güzel bir tüfek önerilerinizi bekliyorum siz değerli hibidaslarimdan
-
illada 300 bar mi olmak zorunda buralarda 300 bar dolduramıyoruz ama 230 bar lik scuba dolumu yapabilen yer var
-
hımm anladım evet bende seviyorum güzel bir tüfek. Peki size bir soru sorcam ben bu tüfeği alsam birde 230 bar 6 litrelik scuba tüp alsam. Kaç defa dolum yapabilirim sizce?
-
herkese iyi akşamlar bugün rizede doldurabilecek ihtimali olan her yere sordum fakat 300 bar scuba tüp dolumu yapan bir yer bulamadım. En son itfaiyeye gittim onlar dada 3000psi makine var 220 bar kadar dolum yapabiliyorlar. Çok üzüldüm pcp tüfek aldim ama geri iade edicem malesef.. acaba siz değerli arkadaşlar hatsan flash mi alsam kullanan varmı pompa ile dolumu zor mu nasıl oluyor. Kullanan arkadaşlar dan yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
-
evet çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Zaman ayırıp ilgilendiğiniz için. Rizede 300 bar scuba dolumu yapacak bir yer varmı onu araştırıcam bakalım bulabilecekmyim. Bulamazsam artık tüfeği iade edip hatsan flash alıp pompa ile kullanırım napalim. Flash için pompa ile kolay dolar diyorlar..?
-
artık 300 barlık bir scuba alicam sizlerinde dediği gibi 6 litrelik. Rica minnet doldurmaya çalışıcaz. Bir hobiye heves edip bazı imkansızlıkların olması üzücü gerçekten insallah bir yer bulurum dolduracak. Herkse çok teşekkürler.aristirma yaptıktan sonra nerlerde doldum yapılıyor sizlerle lede paylaşıcam..
-
işte böyle de bir sıkıntımız var malesef burda 200 barlık tüp doldurabilirim fakat 300 barlık tüp dolumu pek mümkün değil malesef. Ne yapacağımı bende pek bilemiyorum valla ?