macho18 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Cevap için teşekkür ederim. Diğer özelliklerinde sorun yok anladığım kadarıyla. Aldığım arkadaş 50 m sıfırlaması yapmış. Tabi bugün deneyip göreceğim. Videolar da en kısa sürede forumda olacak inşallah.

Pil mekanizmasına 3v elektrik verdim çalışmadı. Oradaki ışık şiddet devresini söktüm, + - direk elektrik verdim yine çalışmadı. Sanırım ampül patlak. Ampül değiştiren var mı daha önce bu dürbünde? Yada başına böyle bişey gelen?

Arkadaşlar merhaba. Foruma üye olduktan sonra artık hatsan at44-10 long model tüfeğimle tamamen aranıza katıldım. Yalnız dürbün ile ilgili sorunum ve sorularım var. İkinci el olduğu için öncelikle dürbünün üzerindeki ayar düğmeleri tam olarak nasıl çalışıyor bilmiyorum. Artıkıl ayar vidalarını biliyorum ama geriye kalanlar ne işe yarar bilmiyorum. Birazdan resim ekleyip sizden yardım istiyorum. Birde sanırım artıkıl rengini veren pil bitmiş. Nerededir bu pil? Nasıl sökülüp değiştirilir? Yarın ilk atışıma çıkacağım. Lütfen acil yardım edin.

The content cannot be displayed because it is no longer available.