Bayram ındırımı bıttı. İlan silinebilir.
ugur tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bayram in 1.ve 2.gunune özel indirim yaptım.
Tüm ürünler %25 ndirimlidir.
Kargo alıcı odemelidir
-
Güncel nakit satış devam. Pazarlık ve indirim yaparım.
Resimler whatsapp da.
*998 97 437 74 75
Türkiye Isparta dayım. Numara yurtdışı numaram. Whatsap açık.
-
Sadece bıçaklar ile havalı tüfek takaslanabilir. Hatsan flash tarzı küçük güçlü pcp ler ile.
-
Tüm ürünlerde bugün için %10 indirim. 09.03.2025 saat 17.00 da indirim biter. Eski fiyatlar güncel olur. Kaçırmayın. Sıfıra yakin ürünler. Tertemiz hepsi de. Kargo alıcı odemelidir. Resimler whatsapdan gonderilir.
+998 97 437 74 75 whatsap numarası
Yer Isparta ili.
-
Casio B100 mudmaster 15.650 k
Samsung watch 4 akıllı saat 3900 k
Casio asker saati 600 k
Seiko 5 sport 9500 k
İbelo gazlı çakmak 4500 k
Gerber bıçak 1750 k
Gerber bıçak 3.500 k
Colt steel voyeger 4.500 k
Solingen orjinal bowel bıçak 15.000 k
Finlandiya özel imalat bıçak 5.500 k
Amerikan Buck bıçak 2.400 k
Polo marka cuzcan orjinal 3.500 k
İthal tekli küçük çakı 650 k
Victorinix swischamp 3950 k
Ustura 3 adet 2500 k
Ustura kayışı 1.000 k
Canon 70d ve objektifler set 18.000 k
Resim whatspdan gönderirim. Sıfır ve sıfır ayarında ürünler. Pazarlık yaparız.
-
İlan silinebilir.
Tum pelletler sahiplendirilmistir.
-
Acil satış kampanyası.
Resimdeki jsb pellet dışındaki
Tüm pelletler 2400 TL. Bugun için 1 saat gecerlidir. Saat 17.50 son
-
Acil satış kampanyası.
Resimdeki jsb pellet dışındaki
Tüm pelletler 2600 TL. Bugun için 1 saat gecerlidir.
-
Güncel
-
-
Cemal Bey merhaba.
Mesajlaşma da üst sınıra ulastiniz yazıyor. O yüzden genelden yazdım bu mesajı. Özel mesaj yazamıyorum. Eskileri de silemedim yer açılması için.
Ricam, ilanlar bölümündeki tüm ilanlarımin silinmesidir. Karışık olmayan sade bir ilan açmak istiyorum. Teşekkürler.
-
Konu basliginin Optikler bolumune tasinmasini rica ederim.
-
Benim uzun yillar atis yaptigim ve ilk ciktigi zamanlar tercih ettigim pcp dir Pompa ile doldurmasi kolay, isabetli, kucuk ve estetik buldugum Weblay Raider 10, en begenerek kullandigim pcp dir Yaylilar icinde de Diana mod 36 dır.
-
Daystate air ranger 5.5 mm, guc,isabet,istikrar.
Hatsan factor 5 5 mm
-
Üstad 3 tanesi harika makinalar Daystate Fx ve Airarms ben olsam üçünü de tutardım ilk tercihim daystate ydi ama son seçimim kesinlikle Fx keyifle kullanın
Yorum icin tesekkurler.
Daystate ağırlık kazandı, ankete yansımadı ama 3 farkla fx den önde.
-
Çok güzel bir takım kurmuşsunuz alması bir dert satması bir dert. Yukarda bir arkadaş Airarmsı satması zor demiş katılıyorum eski yıllarda çok tutulan bir silahtı o kadar çok marka model çıktıki gerçekten hepsinin pazar payları daraldı. Anladığım kadarıyla fazla honiyede zaman ayıramıyacaksınız. Ben olsam daystate air ranger tutar elimde güçlü isabetli bir silah bırakırdım.
Yorum icin tesekkurler.
-
Bir adet havali pcp ayirip hobiye devam.
-
-
Merhaba.
Tum pcp ve yayli tufeklerde benim kullanim tarzim soyle;
Genel olarak uzerinde kaba kir yag,camur ,toz ,yagmur izi vb kaba seyleri, basit olarak cizmeyen bir bez ile temizleyip, namlu icini harbi yaparak, az bir wd40 ya da namlu temizleyici olarak satilan kopuklerden bir miktar kullanip, amonyak bazli urunler de olur ama cok az miktarda kullanarak namluyu bir iki kere bu sekilde harbileyip, ( burada kullanilan harbiyi misinadan kalin bir misinadan yapiyorum. Pellet yukleme den namlu ucuna dogru cekirek, burada namlu ici oringleri zedelemeden dikkatli bir sekilde kibarca yapilmasi lazim ) sonrasinda hic yag ve kir kalmayana kadar, temiz kucuk boy bez parcalari ya da buna uygun satilan ozel bezler ile harbilemeye devam etmek.
Icinden cikan bez temiz cikana kadar namlunun kirine bagli olarak pellet yukleme yerinden namlu ucuna dogru misinayu cekiyorum.
En son 5-6 adet kece pellet atisi yaparak temizliyorum.
Yaylilarda da aynisi yapilir ama kece pelleti kursun pellet ile atmak gerekir.
Kurma kolunu, oynayan hareketli kisimlarini da ince bir yag ya da milkoid ( dogru yazilisi bu olmayabilir) gres yagi ile az miktarda yagliyorum.
Tup ya da tuplerine temiz bir bez ile eser miktarda koruyucu yag suruyorum.
Tetik aksami ve ince ayar vidalarina da eser miktarda ince yag ya da ayni marka gres ile yagliyorum.
Aksap ya da plastik kundak olusuna gore uygun bir koruyucu yag ya da kimyalsal ile, plastik ise balistol marka plastik koruyucu ile, ahsap ise balistol unuversal yag ile silip parlatiyorum.
Bunlar benim bildigim kadari ile uygulamalar. Yanlis eksik bir uygulama var ise ustalar duzeltsinler lutfen.
Selamlarimla.