Bı gez gözü nişangahı Nasıl Söke bilirim mod 87qe kullanıyorum dürbün bağladım görüntüsü hoşuma gitmediği için sökmek istiyorum yardımcı olurmusunuz
AL-tr tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bu arada tavsiyenize uyub harbi takımını alacağım. Teşekkürler
-
pallet namluya tam oturmuyo bu yaşanan bi durummudur benim kullandığım saçmalar dan mı kaynaklıdır bilemedim namlu girişini birazcık 1mm daha traş lasalar mış tam oturucak sanki ne diyosunuz.
-
Namlu için bez parçasını katladım ve içinden geçirdim bu sadece yeterli olurmu. Tüfekle gelen Gamo pro hunter saçması bitince Victory sport saçması kullanıyordum bugün yene gamo pro matc saçmasıyla denedim neredeyse hiç duman gelmedi acaba pallet kalitesi yada ağırlığı fark etirir mi dizel oluşumuna. pallet namlu girişine tam oturmuyo sanki ben kendim kurşun kalemle otutturuyorum bunun bi zararı olurmu diye sormak istiyorum. eşofman lı şevket hoca gibi sorularımızı yanıtlıyosunuz lütfen kusuruma bakmayın .
-
Benim tüfektende aynı şekilde duman çıkyor namludan yani 500 pallet attım şimdiye kadar tüfeği ne temizledim nede yağladım ilk aldığım gibi ama hala duman çıkıyor ne yapmalıyım yada yapmamalıyım tüfeğin modeli hatsan mod 87 qe
-
-
Gamo hunter ıgt ile kıyaslandığında sizce hangisi daha iyidir.