uzun mesafede kurtarmıyor (100+++) o diş ölçüsünden bir cıvata bulabilsem gersini hallederim. (yay sağlam arpacık en altta)
kalashnikof tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
birde tek renk yapılacaksa asfalt zifti motorinle inceltilip ahşap a vurduğunuzda da güzel koyu bir ton elde ediyorsunuz. ben o tonuda çok seviyorum elimde asfalt zifti olsaydı onuda gösterirdim.
bahsettiğiniz asfalt zifti nalburlarda patina diye isimlendiriliyor hocam. İlgilenen arkadaşlar varsa yardımcı olmak anlamında söyldim. Birde sulu boya yerine ahşap renkli pinoteks kullansanız ilk bahar halkalarında çökme yapmaz renk tonunu da kuru bez ile fazlaca silerek açabilirsiniz. Sonra üzerine dolgu, ince bir zımpara, onun üzerine de selülozik parlak wernik oldu cam gibi emir abi biz sorun olacak mod 54 ün gez ini yükseltmem aynı diş uzun cıvata nereden bulabilirim.
-
Merhaba zoraki light ve ultranin uzunluk ölculeri kac cm acaba? Gez den namlu ucuna kadar ki ölcuyu merak ediyorum. Bi cok sitede ölçüler aynı verilmiş. Atacarms a baktiğimda ise ultra için 39.5 cm yaziyordu dogrumu aca.
-
çok güzel olmuş. tebrikler
-
tebrikler atislar güzel . ama kaçan peletlerin sesi daha bi güzel sanki . kovboy filmlerindeki gibi.
-
namluyu Avdoğada bir kontrol ettirin.
zetax hocam sabit namlulularda namlu egikligi ihtimali varmidir? ilk aldığımda beri bu sıkıntı war. 54 namlusu söktunuzmu hiç yamuk takılma ihtimali varmidir sizce
-
Tüfek gezinin orjinalliğini bozmadan yükseltmenin bir yolunu bulmak lazım yükseklik ayar vidası 100 metreyi kurtarmuyorsa ne yapılabilir hafif pelletle kurtarmyorsa ağır pellet hiç kurtarmaz.
Kısaca mod 54 gezi hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirme yapmak istemem.yardiminiz için tesekkurederim. gezi yukariya kaldiran vidanin uzununu bulabilirsem hallederim. bende orijinalliği bozulmasın istiyorum. gez atisi benim daha çok hoşuma gidiyor. bu yüzden dürbün kullanmak istemiyorum. saygilar
-
güzel bilgiler. emeginize sağlık
-
ilk aldigim günden beri böyle.tufegin gücünde de bi sıkıntı yok (sıfır almistim )
-
selam arkadaslar. diana mod 54 üm çok alt atiyor. hafif sacmaylada denedim ağır sacmaylada denedim yinede alt atiyor 13 grain ile 100 metrede gez click leri kurtarmiyor apacigıda en alta cektigim halde yinede kurtarmiyor. acaba diyorum ön kundak pullarini 2 mm yukseltsem olumlu bi etki yaparmi.tufege bi zarar verirmi acaba. daha önce böyle bi sorunla karsilasan oldumu? tüfekte teknik bi hata olabilirmi acaba? saygilar
-
mod 54 alman dragunowu. 18 grain atıyorum onunla muazzam uyumlu birbirine. acaba 18 grain in tufege ve yay çok zarari olurmu.
-
bu modelleri pcp olarak ta yapaslar d
adindan yinmez -
bu modelleri pcp olarak ta yapaslar d
adindan yinmez -
tebrikler güzel atış
-
desteksiz güzel atış yapmışsınız tebrikler. kullandığınız pelet uzun mesafede nasıl acaba (70-80) metrede
-
Var turkiyede satılıyor 1600 tl
awdoga da bile yok arkadasim nerede satiliyor.
-
Emir abi alman menseyli ürün almayalim bende karsiyim da. Bütün teknoloji onlarin elinde abi. Adamlarda kanun war, imkan war. Bizde ne war 7.5 joul kendi imkanlarinla namlu üretmek yasak var, 6.35 üstünü yurticine satamazssin war, adamlar çekirdekten yetisiyor çùnkü ellerinde imkan war yasaklar ülkesinde yasamiyorlar. Neyse biraz fazla oldu galiba uyari almadan bitireyim
-
Gurupman cok guzel olmus metehan tebrikler. Bendeki 5.5 luk ile su anda en ust basarim ayakta desteksiz 17 metreden tek sigarayi 5 te 2 vurmak. Gercektem mod 54 parasini hak eden bi tufek.
-
Kösele keçe arada her iki üç kutu pellet te bir iki damla yağ ister yoksa kuruma yapar. Abartı yağlama yapma bu sefer dizelleme parçalar keçeyi . Benim smk b2 lerde kösele keçe
saol hocam valla sende olmasan yandik. Saygilar
-
Çin malı imiş
"Norconia GmbH
1988 yılından bu yana
Rottendorf / Almanya'da bulunan merkez 28 yıldır 1988 yılında kurulmuştur ile, Norconia Norinco, Çin'deki en büyük ve önde gelen silah üreticisi aittir.
NORINCO ateşli silahlar nedeniyle güvenilir işlevselliği, makul bir çalışma manship ve mükemmel fiyatlara dikkat çekiyor."zetax hacam yani bu tufek bariz cin mali. Bu keceyi yaglama konusunda ne dersin bayagi dizelleme yapiyo ve bildigim kadariyla ara sira yaglamak gerekiyo