Ben de ilk defa gamo aldığımda acaba sahte mi diye düşünmüştüm. Pellet etekleri ezik olabiliyor hemen hepsi çapaklı striker da 20 metre gez göz arpacıkta kullandığım jet marka dandik pelletlerden etek çapı haricinde cok da fark göremedim.
zeynel45 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yok hocam alınmadım içeri Telefonda derdimi anlatamayınca gidip yüz yüze konuştum. Fatura, irsaliye, makpuz gibi bişey getir bu ürünün fiyatını görmem lazım dedi. siteden link gösterdim. olmaz belge lazım en azından kredi kartı extresi olur dedi onu bulurum dedim. ama arkadaşın kredi kartı üzerinden aldığım için arkadaşa ulaşamadım. Başka bi adam daha vardı oda bakmak istedi gösterdim dürbün fiyatını. ben dürbünlerden anlarım bunun fiyatı hiç 177 liraya benzemiyor bi tık daha kaliteli olsa bildiğin hawke dedi. yok abi bu işte dedim. sana yanlış dürbün göndermişler heralde baya kaliteli bi dürbündü çünkü dedi heyecanlandım :). Çinlileri kazıklayan ilk türk olabilirsin belki dedi ya yarına yada p.tesi'ye kaldı benim iş.
Hocam bu işlemleri nerede yapıyorsunuz acaba? Misal ürün istanbuldan yurda giriş yaptı oradaki gümrük memurlugunda mı bekliyor? Bir sıkıntı olursa oraya mı gitmek gerekiyor?
-
Ne alaka yahu? Sportif amacli aticilik da mi yasaklanmis. Dalga mi geciyor bu adam?
-
şimdi sevgili dostlar,
1-burada benim tüfeğim seninkini döver oynamıyoruz,
2-kimin tüfeklerden ne kadar anlayıp anlamadığını klavye başından anladınız, bravo, başarılarınızın devamını dilerim
3-siteye hangi arayla gireceğimizi de yazarsanız sevinirim, benim hayatım klavye başında geçmiyor, genelde arazide zaman harcarım,
4- bu arada merakınızı gidereyim, gerçek bir benelli sahibiyim, ve istersem daha iyisini alabilecek gücüm de var, ama gereksiz ispatlar için zaman kaybına vaktim yok
yazdıklarıma inanıp inanmamak size kalmış,
ama sahiden forum kötüye gidiyor, görünen bu, konunun açılış amacı nereee? yazılan cevaplar nereee?
okumak ve yorum yazmak zorunda değilsiniz, ben okuyacak arkadaşlara yazıyorum kabul edin,
ve lütfen üzerinize alının, sizi daha basit forumlara yönlendirelim, hani şu benim klavyem seninkinden güçlü tarzında olanlara,
işte donanımhaber falan varya, oralarda birbirinizin açığını arayıp monolog yaparsınız, okYazilanlari ben de -bazilarina gulerek bazilarina da sasirarak- okudum. Burasi bir forum herkesin fikirlerini paylastigi cesitli urunleri tecrube ederek deneyimlerini aktardigi bir platform. İnsanlar av tufegiyle bek tufegi arasindaki farki anlayamiyorlarmis. Bir tufegin insana gorsel haz verip performansiyla sahibini memnun edecegini digerininse sadece amaca yonelik calismasi gerektigini anlayamamislar. Sahsen benelli tufegim yok ama olsaydi sagda solda atil vaziyette tasimaz onun yerine ucuz isimi gorecek bir tufek alirdim. Ava cikarken bayramlik cocuk gibi takim elbise giymek kadar absurt malesef