Herkese yardımlarınızdan teşekkür ederim.kısmetse ANKARA ya yerleşince deneyeceğim.syg.
engin48 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bir arkadaşım dalış hocası ve 12 lt bir tüp alacağım kendisinden merak ettiğim konu 2 lt lik bir tüp daha edinsem küçük olanın büyükle doldurma imkanım olurmu bu şekilde kullanan varmı acaba?malum taşıma problemini oradan kaldırmak için.syg.
-
Denedim ancak olmadı esayar07
-
etrafımda da pcp kullanan kimse yok o zaman Ankarada kısmetse tüp almam gerekecek.yardımlarınız için teşekkür ederim.
-
Metehan bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim pompa bağlantısında bir sorun yok tüpe dolum aparatını takıyorum ve tüpe hiç hava girmiyor ve direk tüpten ses ile hava direk çıkıyor.
-
Herkese merhabalar,
Adım Engin FERAH.Eski bir kara avcısı ve balıktutkunu (spin ve shore jigging) biriyim.Antalya kaşta yaşıyorum ve banka personeliyim ve bugün itibariyle Ankaraya tayinim çıktı.Tayinim çok ani oldu ve 27/01/2016 da at44 tactical tüfeğimi yanında hatsan optima pompa ile satın aldım.Bugün sıfırlama ve atış için arkadaşın marangozhanesine gittim iyi kötü mengeneler ile silahı 40 metreye sıfırladım.Tüp dolumu için forumdan ve çeşitli videolardan pompa montajını yaptım.Kaç sefer uğraştım ancak tüpe taktığım dolum aparatının arka tarafından hava kaçıyor.Silahı aldığım bayiye sordum yardımcı olamadı daha sonra başka tel görüşmelerimde tüpün havasını tamamen boşaltmam gerektiğini öğrendim ve aparatla boşaltıp tekrar denedim olmadı başka bir bilgide pompanın 100 barın altında hava basamadığı ve İlk olarak scuba tüple doldurmam gerektiği ve 100 barda iken dolum yapabileceğim oldu.yani hiç birşey yapamadım.Forumda birçok konu okudum ama tam olarak anlayamadım.Yarın kısmetse yola çıkıyorum ve sorun çözülmesse tüfeği iade etmeye çalışacağım.Yardımlarınızı esirgemezseniz çok mutlu olurum.sevgi ve saygılarımla.