Boschun cagri merkezinde calisiyorum bu tarz musteriler bazen denk geliyor sesim dinlendigi icin aklimadan gecenleri musteriye aktaramiyorum bana boyle biri denk gelse de bi rahatlasam beyaaa 😂😂
The Hunter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Vay arkadaş memlekette ne insanlar var ya. Okurken olanlari cildirmamak elde degil. Akil var mantik var. Pazarliktan vazgecen birine silah satildi madem adanadaki arkadaş nasil ayni silaha sahip? Kaldiki kargo vs de olmamis . Bozan kardesimi uzun zamandir tanirim kendisinden de zamaninda havali tufek aldim malina silahina evladina baktigi gibi bakar kollar . Kotu mal satmaz alanda memnuniyetini dile getirmis.
-
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Umarim geldiginde guzel grupman yapmis olursunuz
-
Bende mod 125 imi gondermistim . Eski kasa. Yeni vortexlerde ana kasada hava basma yeri ici delik var onun acilmasini rica etmistim orjinalinin disina cikamadiklarindan acamayiz demislerdi
-
-
once kundagi sokup dipcik tarafindan uzatmaniz lazim alyani
-
Mantik ayni daha basit hocam 4mm uzun alyanla yapiliyor begendim guzel tufek
-
Kusurlu pelleti iade ettim ucretsiz kargo ile yenisini hasarsiz gonderdiler bi sorun yasamadim
-
Merhaba arkadaşlar,
Hatsanin kampanyali tufegi ile denemelere başladik suanlik gayet guzel gidiyor. Fabrikadan geldiginde tam gucteydi. Fazla atis yapabilmek icin guc ayarini en dusukte kullaniyorum .
Atis mesafesi yaklasik 30 metre
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Merhaba oncelikle gecmis olsun. Bende iki kere oradan alisveris yaptim ikisinde de pelletler hasarli geldi . En son baktim olacak gibi degil kargoyla geri iade ettim degistirelim dediler diye. Bir haftayi gecti urun hala bize ulasmadi diyorlar. Kargocu da bana evrak vermedi iade kodunu gostermistim sadece. Ne olacak bakalim
-
Merhaba elinize saglik. Moderator un baski dosyasi var mi acaba bende basacagim bnimkine
-
merhaba arkadaslar kendime ikinci el temiz satmayi dusunen varsa hatsan marka onceligimiz pcp set ariyorum (at44 vs)
4.5 mm olmasi onceligimiz. Modifiye ile de ugrastigimizdan hatsan yabanci sayilmaz
Diger onerileri de degerlendirebiliriz.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
modifiye ettiğim dürbün ile
-
sizde küçüklüğümü görüyorum inş öyle olur
-
kullandığınız dürbün pcp için uyumludur tamamen çin malı. o yaylı için ne yaparsanız yapın ayarı bozulacaktır biraz attıktan sonra. dürbünün içindeki tüp sarsılıyor ve sabitlenemiyor tekrar ayar yapmanız gerekiyor.
-
yabancı kaynaklardan yaptığım araştırmalara göre pellet çok önemli krono ile tek tek test edip deneniyor hatta regülatör de yetmediğinden modifiye kısmına geçiliyor sonra tekrar test ediliyor . sonuç güzel olduğunda da kullanıcı pellet değiştirince aynı sonucu alamıyor olmadı sanıp tekrar söküyor ve en sonunda kaldırıp atıyor . fizik kuralları ile uğraştığımızdan şartlar dan değişkenlik gösteren olduğunda gözden kaçmamalı. bence de modifiye edilmesi yönünde bilir kişiler tarafından .
-
merhaba arkadaşlar tüfeğimin 10 yılına özel yadigarla biraz atış yapalım dedik. hava yağışlı olmasından dolayı elimden bu kadar geldi.
hatsan'a bakımlarında destek olduklarından ötürü çok teşekkür ederim.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.iyi seyirler.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
iyi seyirler
-
Konu uzerinden uzun zaman gecmis ama ben hala modifiye ettigim durbunumu ve mod 125 imi kullaniyorum. Olay mantigi basit durbunun icindeki tup sabit kalmasi gerek. Mod 125 ile nokta atiyorum abartisiz. Dun ki cocuk degiliz yillarimizi verdik 👍