Tup iceri sabitleme ve arti kil yapildi
The Hunter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
spot on kullanıyorum gayet güzel
-
kral marka kullanmadım ama gençliğim zamanında kral marka havalı tüfek almak istemiştim kullananlardan pek olumlu cevaplar alamadığımdan vazgeçmiş hatsan kullanmıştım hala da kullanıyorum. son zamanda kral da kendini baya toparladı . çok iyi olduğunu duyuyoruz gelişmekte olan marka.
-
merhaba arkadaşlar,
uzun süredir dürbün modifiyesi için uğraşıyorum. şuan son aşamaya kadar geldik. ayarının bozulma sebebi ve yaylı veya vortex havalı tüfekler için neden bu kadar sorun olduğunu uzun süren araştırmalar sonucunda sadetee bağladık. ortalama 10 a yakın dürbün kadavra oldu şuan için 11 ncide işlemi tamamladık. uygun fiyata elinde kullanılmayan veya fazlalık satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir mi?
yapım aşamaları hakkında grupta ilan açıp detaylı bilgi paylaşımı yapacağım.
saygılarımla..
-
Cok tesekkurler peki tamiri mumkun bir durum mu bu ve mumkunse uzun is midir?
dün akşam sabaha kadar uğraştım artı kıl optimada çok dandik içeride oynuyor resmen. gülmeyin ama saçımdan artı kıl yaptık japonla yapıştırdık süper oldu . 100 metre rahat atış yaptırıyor . bağırsaklarına söktük geri topladık. ayarının bozulma sebebini çok iyi anladık . pcp de bile kullanılmaz bu optima
-
kardeşim gecelerini gündüzlerini bu dürbünlere adamış biri olarak piyasada satılan tüfek dürbünleri inanılmaz dandik yani pcp için uyumlu. bizde modifiye ederek güçlendirdik ve 100 metre atacağım dersen zoom ayarı sabit olmalı sen her yakınlastırmada içindeki tüp şaşma yapıyor. optima dürbün sakın alma artı kılı bi jelatine yapıştırmışlar ve daire şeklindeki tüpün içinde resmen dans ediyor. şuan bende mod 125 var vortex paraya kıyıp gamo 3-9*32 wr almıştım kaliteli denilebilir artı kılı ekrana işlenmiş kopma şansı yok.tavsiye edebilirim ama modifiye etmen şart.
modifiye ile ilgili yaptığım aşamaları bi konu başlığında resimlerle detaylı anlatmayı düşünüyorum.
saygılarımla...
-
Tekrar hoşgeldin
hoşgördük
-
hatsan her konuda ürünün arkasında olan bir markadır . gönderin yardımcı olurlar mesela bende 10 yıldan fazla kullandığım mod 125 var vortex ilk çıktığında 7 sene önce taktırmıştım oringinden hava kaçırdığı için fabrikaya gönderdim aras kargo anlaşmalı 55 tl samsundan izmire ücret çıktı sadece . geri gönderirkende cihazdan kaynaklı ücret alacaklarını düşünmüyorum hiç duymadım ücret istediklerini daha önceden de göndermişliğim oldu. her fabrika bir kaledir anlayışından dolayı hatsan'ı teprik ediyorum.
-
teşekkürler değerli bilgiler için.
-
mesela ağaca da sıkıyoruz. gerek atış kağıdını koyuyoruz gerekse direk atışları ağaca yapıyoruz. kurşun ağaçlar için zehirdir. ağaca zarar verir. ama sadece o ağaca verir. ama cam öyle değil. tüm canlılara zararı dokunabilir. araçlar da dahil. doğada erimez. sadece daha küçük parçalara ayrılırsa daha az tehlikeli olur.
aynen hocam çok doğru dediniz bizim sağlığımız için iyi ama doğa tarafından emilemiyor .
-
sanırım videom youtube tarafından kaldırılmış. bende bantlıyorum ama ona gerek yok aslında. en güzeli cama atış yapmamak
-
Selamun aleykum samsunda olup team kuran var mi
-
Selamun aleykum hobidaşlar uzun süredir bazi problemlerden dolayi yoktum. Tekrar aranizdayim.
-
Arkadaslar vortexi sokup incige kadar inceldim mazleme saglam bozulma sansi yok arti ayarlanabilir bar olmasi cok guzel birsey. Vortex in ucundaki oringle asindigi zaman yillar sonra hava kaciriyor bu yuzden bozuldu saniyoruz. Tamiri cok basit oringi degistirip pcp pompasiyla hava basiyoruz problem kalkiyor.
-
Yillar sonra burdayim 😀