dogan54 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

önerileriniz için teşekkürler tüfeği daha önce söküp taktım ve herhangi bir yaralanma yada tüfeğe zarar gelmek gibi bir sorun olmadı az çok söküp takma işlerinden anlarım her ne kadar parçaları tanımıyor isimlerini bilmiyor olsamda bu güne kadar söküp tekrar takamadığım herhangi bişey olmadı tüfeği fabrikaya göndermek banada makul geldi ama 125 yayı falan aklımı karıştırmıştı öğrendikki o da işe yaramıyormuş madem öyle ya orjinal parçalarını isteyip kendim yapıcam yada fabrikaya göndericem sanırım bunun içinde fabrikayla temasa geçmek gerekiyo artık en kısa zamanda gerekeni yapıcaz zaman ayırıp okuyup bana tavsiyelerde bulunan tüm sayın abilerim yada kardeşlerimdende allah razı olsun diyorum teşekkürler

maksat birazda güçlensin istiyorum burada bi arkadaş yazmıştı mod 125 yayı takmış gayette güzel oldu demişti hatta 3metreden 3cm lik suntayı deliyorum falan diyede eklemişte yanılmıyosam bu arada tüfeğe yağ falan dökmedim şaçma koyma yeri zor açılıyodu oraya bi kaç damla yağ damlattım ama oda yeni aldığım zamandı bu arada fabrikaya gönderme işini nasıl yaparım bide baştada dediğim gibi biraz güçlensin istiyorum

yaklaşık 2 3 aydır yoğun şekilde kullandığım Kral Magnum 4,5 tüfeğim artık yaşlandı ve sanırım içinde bişeyler değişmek istiyo burda daha önce okuduğum kadaryıla tüfeğin yayı falan değiştirilirken değişik marka (hatsan mod 125 yayı takmış burdan bi arkadaş) parça kullanılırmı mesela Webley Patriot Piston Contası Webley Patriot Havalı Tüfek Yayı kullanabilirmiyim bildiğim kadarıyla Webley Patriot benim tüfekten güçlü buna göre yayın boyu falan daha değişik olur işte tamamen bilmediğim için soruyorum bu aparatları benim tüfeğe takabilirmiyim takılırsa sonuç ne olur ilgili vede bilgili arkadaşlarımın yardımlarını bekliyorum saygılarımla

:him:s :him:s tüfek hakında biraz daha bilgi alabilirmiyim çünki çoğu insan kötü yorum yazmış bi o kadarda güzel diyen var insanın aklının karışmaması elde değil kötü yanları nelerdir mesela ben bu konuda epey bi acemiyim ve ilk tüfeğim olacak