Hocam ben Avcı'nın yemek için av vurduğuna inanmıyorum.Av yemek ihtiyacından ziyade zevk için yapılır.Ancak bir hayvana bir kez tüfek doğrultulur, bir kez ateş edilir.Affetme duygusu olmayan insan gerçek avcı değildir bence..
HİTMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benim safirimde var kullanıyoruz. 100 metreden kuşu yururum tüfeğimide alırım sonradan ben bu tüfeğin böyle olduğunu bilmiyordum demek yok . 50 çeşit mermisi var bu tüfeğin. geçen hafta sonu tam 200 mermi atıım 150 m de 5lt su bidonunu defalarca vurduk. 6mm şacı ne hale getirdiğini görseniz böyle yorum yapmazsınız hele kullanmadan hiç yorum yapmazsınız..
Hocam, tek kurşunla gerekli ayarı yaptıktan sonra 500m'den bile vurursun.Saçma ile 40mden sacı kevgir edersin.Ancak arkadaşın bahsettiği mesafeden kuşu öldürmek bana biraz saçma,sallama gibi geldi. Yalan mı ?
-
Mercek ne kadar büyürse dampa ihtiyacı o kadar artar.Ama ancak ve ancak 20mm mercekli dürbünde dampaya gerek olmaz.Zaten onlarda bizim kuştüfeği diye tabir ettiğimiz gücü çok düşük havalı tüfeklerde GENELLİKLE kullanılır.
-
Hocam o tüfekte öyle dürbünü dampasız kullanırsan kısa sürede telef olur,mercek çatlar - patlar ! Dampa bile zor kaldırır ama kaldırır yani ...
-
Abi, bende 2 kutu ts-10 var.Bi kutudaki namluya nerdeyse çekiçle giriyor.Diğer kutudaki ise resmen cuk ? Anlamadım bu konuyu.Ancak resimdeki ts-10 namluya tam oturan ??Resimleri çekmek için baya uğraştım iyi çıkmışmı bari
-
-
açıklarmısın neden vuramaz..
Açıklayayim; Safir kullanmadım,ama 20 metrede o tüfeğin 15 cm gurupmanı olsa 100 metrede 75 cm olur.75 cmlik gurupmanda birkaç saçma tanesi kuşa gelse kuş sinek ısırığından daha az bir acı duyar.Hemde o tüfeğin etkili mesafesi çok az olduğu için saçma yol aldıkça yavaşlayacağından saçmanın kuşun yanına gelmeden yere düşmesi bile malum.
-
Hocam o pelleti Sas 95 atabiliyormu ?
-
Eline sağlık.Ancak,transfer deliği küçük kalmıyormu 6.35e? Yani basınç azaldığı için mermi hızı baya bi düşmesi gerek değilmi??(Normal 6.35ten daha az)
-
Bu biraz ağır değilmi ya İyi bir dürbünle beraber 5 kgı buluyor.
-
Hayırlı olsun.İnşallah bir sorun çıkarmaz ve Rahatlıkla kullanırsın.Bu arada güzel bir sistem toplamışsın..
-
Ayrıca dahada isabetli olduğu söyleniyor.PM'dede söylediğim gibi 100liralık fark yok.
-
Mercek çapı küçük olduğu için tavsiye etmiyorum.Şahsen ben 50 liraya güzel bişey buldum..
-
Ben yeni olduğun için(benimgibi) daha ucuz bir tüfek tavsiye ederim.250 ytllik gibi.nedenini sorarsan: tüfeğin biyerini dağıtırsan toplamasınıda öğreneceksin.Toplayamazsan üzülme diye.Zaten öğrenene kadar dağıtacaksın.pahalı bir tüfekle çok fazla söküm takım yapmak iyi değil..2. tüfeğinde tecrübeli abilerin dediği gibi Dianalar olmalıdır.
-
crowun dediği gibi bazıları tam bazıları hiç girmiyor.Biz neden kalite üretemiyoruz? İspanyol bizden dahamı zeki?
-
Made in Spain yazıyor ama bilemiyorum.Peletleri burdaki bir av bayiinden alıyorum.FXlerin ününü bende duydum 2-3 kutu almayı düşünüyorum..Ama bendeki namluda bir problem varmı onu çözemedim.
-
Hocam, benim mod 95in namlusu biraz ufak gibi.ts10 pelleti namluya sokmak için öyle bir bastırmak gerekiyorki adamın elinde iz kalıyor.acaba zor giren pelet daha hızlımı gider?(Basınç arttığı için) ve bu pellet yivsete zarar verirmi?Birde pro magnumlar var,namluya koyarken hemen giriyor.bazen kapatırken aşağı düşüyor.bu durum pelet küçük olduğu için boş atış etkisi yaparmı?
-
cooasice resimdeki diana 460mı??
-
Yakışır..Hatsan iyi iş çıkarmış bence..
-
Tetik tertivatta en uç noktada 2 tane metal parça var.Bu iki parçanın arasına yay koy ama düşürmeden pimi tak.Ama sen yinede kadir abinin dediğini yap..