Teşekkürler yarın deniyorum..
HİTMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
keçeye bakmadım,yay son derece sağlam,yayın sertliği ilk aldığımdan sonra biraz daha kolay kuruluyor.yani dize yaslayıp sıkıca asılınca kuruluyor,contadada sorun yok gibi.benim sorunum piston keçesinde.keçe ve yeşil gresle sorunum kalmaz diye düşüyorum.yanlışım varmı?
-
Hayırlı olsun.Güle güle kullanın.Birde bana nasip olsa şu FX ...
-
Markası yeter,Güle güle kullan İYİ ATIŞLAR!
-
Hocam ben seve seve katılırım.eğer buluşma mekanları yakın düşerse gelirim hertürlü..
-
Hitman ne yaptın tüfeği gönderdin mi hatsana?
Erteledim fabrika işini.şu dürbün hevesim geçsin yolluyorum.yaza kadar bekleyecek zaten.güç düştü ama yinede fazlasıyla iş görür durumda.
Ustalar, tüfekte kalibre değişimi yapılabiliyormu ? yani hatsan yaparmı?
-
Çok basit bi konu bile hemen nerelere gelebiliyor.Hiçbirinizi tanımasam eyvallah dicem de okumuş etmiş insanlar hep.İki gün sonra hatsanla ergenekon arasında ilişki de kurarsanız şaşmam
Tuttum ergenekon esprisini :D:D allah bilir hatsan fabrikasında üretilmiştir mühimmatlar..
-
Evet servisten cevap geldi.'''mod 95 yeni model.Evraksız yollayın hemen sorunlarına bakalım''
-
İrtibata geçtim ama bi bakacağız artık..Maile cevap gelmedi.
-
İş işten geçti hocam,, bundan sonra ne yapmalı?
-
Arkadaşlar, tüfeği aldım alalı bir güç düşüklüğü oldu.Tüfeği ilk aldığımda ilk 1000 atışta 30 metreden bira şişesini kırmıyordu çünkü çift taraflı delip geçiyordu . ama şimdi bira şişesine 20 metreden atıyorum.Tıng ediyor.Şişe aynı yerinde duruyor .Bu ne iş anlamadım.Tüfekten (sökme) anlamadığım için pistonu kendi sökme ihtimalim Sıfır.Fabrikayamı göndereyim yoksa gerek yokmu.yoksa güç düşüklüğü çokmu normal..??
-
Acaba bizde Karadeniz Team ı kurmalımıyız ?
Biz hala kimi bekliyoruz abi? Bence çok geç kalındı.Samsunlu kardeşlerimiz forumda mevcut.20 kişi bile bulsak artar bence..
-
Vay vay vay hocam tüfeğin 10 numara çok güzel bir görütüsü var.İyi günlerde kullanman dileğiyle HAYIRLI OLSUN!
-
İyi ozaman ben rahat olayim.Sırf yayları engelliyorsa bana pek sorun olmaz heralde.Çünkü benimkiler tüfeğin yayından tetiğin alt tarafına az bişey girer.O da sistemi pek etkilemez..(YANİ-HERALDE-ZANNEDİYORUM-ÖYLE OLMALI-MANTIKEN)
-
Tabiki tetiğe yağ koyulmaı.Ama az miktar yaydan tetiğe sızma tehlikesi var.Tehlikesi nedir..
-
Arkadaşlar,bugün tüfeği yüne söktüm.Tüfeğin emniyet sistemiyle ilgili.Sorunu hallettim ancak açmışken birde yağlayayim dedim.Pistonla uğraşmak istemedim ve en baştaki yaya Yeşil gres sürdüm(babam sağolsun) acaba yeşil gresle tetik sistemi temas ederse sorun çıkarmı.Ne gibi kazalar meydana gelebilir?
-
Benim mod 95'i ilk söktüğümde iki beyaz şekilli metal arasında bir yay vardı.Onu takmadığım için kurulmuyordu.Zorla taktım sorun çözüldü..
-
PRO MAGNUMu tek geçerim tüfeğin pellet yatağına rahat giren,delici özellikli,tahribatı yüksek en kaliteli pellet bence...
-
Orjinal olanı varmı diye sorsaydınız daha doğru olurdu Şuan satılan gamo pelletlerin hepsi türkiyede üretiliyor.
Bendeki orjinal galiba made in spain yazıyor??üzerinde cfx tutan adam var??
-
Evet,namlunun içine baktığın zaman baş dönmesi yapıyor şaka bir yana acaba vurduğunda sabun tersmi döndü anlamadım başka bir şaka diğer bir yana temizlerken yivseti bozmuş olma olanağında fazla..yada ts10 namluya zor oturduğu için yivseti zedelemiş olabilir...tahminlerim bu yönde.inşallah önemli bir sorun yoktur.