Benim Sas 95'e en iyi oturan pellet promagnum resmen cuk diye giriyor.ancak ts10lar parmakla bastırmak gerekiyor.Pro Magnum en çok delici özellik gösteren pellet(bence).ts10 ise kırıcı özelilliği çok fazla..
HİTMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Teşekkür ederiz..Bekliyoruz..Sökümü ayrıntılı anlatırsanız bizler için daha yararlı olacaktır..
-
Şu bildiğimiz 50 liralık smknın ne tüfekleri varmış.gerçekten ben bile çok beğendim bu tüfekleri ama türkiyede yok galiba.hiç gören bilen kullanan varmı?
Genel Katalog
http://www.sportsmk.co.uk/category/airgu…radebreakbarrel
Benim beğendiğim
http://www.surplusstore.co.uk/catalog/produc…roducts_id/1376SMK XS19 SuperGrade
-
Ben bu işte çok ama çok acemi olduğum için ilk defa bir tüfek söktüm(abimle beraber).Tetik tertibat hemen dağıldı.pimler hemen yere düşüyor.onları tutarsan kolayca sökersin.Ben zaten tetikten tırstığım için pistonu yerinden çıkarmadım.Hem forumdaki uyarılarda yayı sökmek tehlikelidir diyor tecrübeli abiler...
Bende bu model tüfeği olan ve bu işten iyi anlayan bir arkadaşlardan tüfeğin bakım-temizliği konusunda resimli-ayrıntılı bilgisini önemle istiyoruz...
-
Bu tüfek kısaca Mod125 Camo versiyon.Bildiğim kadarıyla bunuda hatsan üretiyor.
-
Sizlere çok teşekkür ederim.40 yıl düşünsem aklımın ucundan geçmezdi tüfeği sökmeye başladım bile bakalım yapabilecekmiyim...
-
Pistonu greslemek için tüfeği söktüm.İlk söküşüm olduğu için biraz zorlandım.Ama tetik tertibatının içinden bir boncuk düştü.Tüfeği geri topladığımda emniyet bi garip oldu.Rahat ileri geri gitmiyor.Bu durum çok canımı sıktı.Doğrusu biraz üzüldüm.Acaba bu boncuk nereye takılıyor.Ne işe yarıyor bilen varmıdır?(Hatsan Mod.95)
-
Red dot işi biraz sakat geldi bana kafayı sağa sola hafif yatırınca nokta hedefş göstermiyor...Dürbün Dürbün Dürbüünn!!
-
Ters objektif tekniği ile de çok güzel makrolar çekebilirsiniz. Manikananızın ojektifinin önüne varsa başka bir objektifi ters çevirip tutarak fotoğraf çekerseniz 15cm'den altına odaklanamayan bir makineyle 2-3mm'den makro çekimler yapablirsiniz.
Benim tel.inde makrosu çok süper..tabi sony teknolojisi başka bişeye benzemez w810i
-
Bir bak istersen belki fikir verebilir. Link
yardımın için sağol harbideki tellerin zararlı olduğunu bende düşündüm.keçe pellet işide güzelmiş ama 500'lük fx keçe takımı 60 ytlye yakın...oysaki 5.5liklerin içinde daha az var ve daha ucuz(daha karlı)..
-
Teşekkürler,bu konuda bilgi arıyordum piston işini çözdüm.
-
Bu aradığın bilgiler forumda fazlasıyla mevcut. Biraz araştırırsan herşeyi rahatlıkla halledebilirsin. Hayırlı forumlar
Aradım ama bulamadım.Kendimde sökerim ama tüfek elimde kalırdiye korkuyorum..var demek yerine link vermen daha iyi olurdu.
4.5 mm. için harbi takımı lazım.Satın alırken alüminyum veya pirinç olmasına dikkat ediniz harbi milinin.Onun dışında dış temizlik içinçeşitli bakım yağları mevcut.Yay söküp takması için birşey diyemeyeceğim.
Harbi alacağım namlu dışında yayı gresleme işlemi için yardım istiyorum..
-
Arkadaşlar,
Ben 15 yaşındayım ve Hatsan Mod. 95 Sas tüfeğim var.Tüfekle yaklaşık 1000 atş yaptım(alalı 1,1.5 ay oldu).Ancak tüfeğin bakımı konusunda bir bilgim yok.Babam 30 yıllık usta avcı,av tüfeklerinden anlıyor ama iş havalı tüfeğe gelince durum karışıyor.Namlu temizliği,Yay yağlanması vs. için bilgilerinize muhtacım... -
o değil..namlu içi,yağlanacak yerler(yeşil gres muhabbeti),tüfeği sökme falan..
-
Birde ilk havalım olduğu için tüfeği nasıl temizleyebilirim..
-
tüfekte özel sas sistemi var.Yani shock aborter system-sarsıntı azaltıcı sistem.Tepmesi mod 125'e oranla oldukça az.ama yinede diananın yerini tutmaz.öğrenci olduğum için 80 fazla.şimdilik birtek te parça ayak düşünme şansım var...yardımın için. tşk..
-
Bir de maccari kitli hw 97k ile atış yapın derim Neyse memnunsanız sorun yok.Hayırlı olsun.
rocky abi neden bukadar sese takmış anlamadım ..ben herzaman tüfekte daha çok ses çıksın isterim..benim tüfek zaten gerçek yivliye benziyor
-
Bu arada dampa yerine gamo stoper kullansam olurmu..Gerçi benzeri tüfeğin üzerindede var ama ....(flood oldu)
-
Bugün köye gittim ve tüfeğin vidalarını biraz kurcaladım.Tetiği biraz sertleştirdim.Gerçekten çok güzel oldu.Atışlarda isabet oranım arttı.SAS vidasıylada biraz oynadım ama (psikolojikmi bilmiyorum) tüfeğin tepmesi arttı gibi..70 metreden dürbünsüz kalın şarap şişesine Hand-Off atış yaptım.Toplam 5 atış yaptım(2si karavana).3 atışta şişe kırıldı.İsabet eden 3 atışın 3üde farklı pelletti.ProMagnum-Magnum ve en son(şişeyi kıran)pro hunterdı..Bu tüfeğin tek kullanıcısı benmiyim başka arkadaşlarda bizi tüfeğin bakımı vida ayarları konusunda bilgilendirsinler lütfen.......
-
Valla ben 4.5 mm aldım.Memnunum,dürbü olmadığı için uzak mesafe yapamıyorum ama 40-50 metreden ProMagnum pellet ile tenekeyi çift taraflı deliyor.Kalın bira şişesinide 20 metreden hiç kırmadan delip geçiyor çift taraflı...