Ben yinede kendi ayaklarını kullanacağım(malum öğrenci hayatı).........Dampa çok tuzlu
HİTMAN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Peki dürbünün kendi ayaklarını sürekli olarak sıkıştırsam ve kaymışsa geri çeksem olmazmı ??
-
bu tek parça işimi görmezmi?
-
Hocam bu yatagun dampa biraz tuzluymuş,230 liralık tüfeğin 100 liralık dürbününe 85 liralık dampa biraz saçma olur daha uygun dampalar yokmu hiç?
-
Söylemesi ayıp pazarımız bitanedir.Ne ararsanız bulunur..
-
Blackboy55
Hangi bayii tam hatırlamıyorum.Çarşamba çok cadde sokak bildiğim biryer olmadığı için...Yabancılar pazarı artık büyüdü,girince kayboluyor insan içinde.Ben yinede bir bakarım..
xaupau
yabancılar pazarında tüm ürünler böyle gider zaten...
-
Ben GG'De 40 liraya satışa sundum bir allahın kulu teklif vermedi....
-
Evet tüfeğim gerçeken güzel.Tetik konusunu haftasonu köye gidince bir bakacağım.3-9x32 dürbün niyetliydim ama Çarşambada 40 mercekli Tasco 85 liraydı onu alacağım..Pellet olarak doğru seçim yapmışım pro magnum ve hunter kullanıyordum zaten birde ts-10 almaya niyetliyim..yardım için tşk..
birde Eunjin Domed pellet nasıldır.çok fazla ağır birşey tahribat oldukça fazla olmalı.
-
Arkadaşlar,
Ben forumda yeniyim.Hatsan Mod. 95 .177 tüfeğim var.Ancak tüfeğin Tetik ayarı konusunda bir fikrim yok.Tetik ayarı nedir ne değildir nasıl yapılır bu konuyu merak ediyorum ve birde tüfeğe Tasco 3-9x40 Dürbün düşünüyorum Dampa gerekirmi(SaS sistemi işe yarıyormu yani).Ve pellet olarak ne tavsiye edersiniz.Ağır pelletler herzaman iyimidir?Ve tüfek seçimim sizce nasıl ...