Kalibre olarak da 5.5 öneririm çünkü yeni başlayan biri olarak vurduğunuz şişenin kırılmadığını görmek sizi üzecektir.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim Dediğiniz gibi aslında ufak tefek farklar var en büyük fark kasada makyajda göze hitap edeni içe sineni almak en doğrusu olacaktır. x20s te en çok kafama takılan konu 4.5 mi 5.5 mi olmuştu.Benimde aklıma 5.5 daha çok yatıyordu.Verdiğiniz sebep gayet mantıklı seçimim 5.5mm olacak o yüzden.
hatsan için alaşım pellet kullanmadığını söyleyebilirim çünkü chrono sonuçlarına bakılınca söylenen değerleri normal pelletlerle veriyor
Doğrudur hocam ben sitesinde altta yazan yazıdan bunu çıkartmıştım '' Yukarıdaki tablodaki maksimum namlu çıkış hızı kullanılan saçmanın ağırlığına ve şekline göre farklılık gösterebilir.'' Bu ibare verildiyse alaşım kullanılmış olmalı demiştim. Ama videolar en açıklayıcı cevap doğru söylüyorsunuz.
pcp tüp fiyatları pahalı doğrudur fakat 250 -300 liraya ikinci el 6 litre 300 bar tüpler bulunabiliyor ki testi olduktan sonra sıfır olmuş olmamış hiç önemli değil bence
Aynen 2. el de sıkıntısı yok tüplerde ama ben tüfekten yana içimi ferah tutamıyorum 2. elde.
çoğu insan tüfeği kullanamadığımdan zaptedemediğinden isabetsiz diyor diye düşünüyorum
Hocam bende bir acemi olarak ateşli grubunda çoğu silahı tecrübe etme şansım oldu fakat bu ayrı bir kulvar burda daha çok toyum bende zapt edemeyebilirim.Bu yüzden tecrübe isteyen magnum bir tüfek hata olabilir kanaatindeyim.
Hatsanın sıfırlamasını ilk defa duyuyorum bilmeyen arkadaşlar için çok güzel bir bilgi oldu bu.İkinci el aldığımızı varsayarsak firmaya yolladığımızda (garanti kapsamındaysa eğer) ürün sıfırlanıyorsa bu çok güzel bir hamle takdir ettim.