burdurlu22m tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
yani bir nevi mekanik olarak regüle ederek artış sağlamak amacındasınız sanırım yada ben mi yanlış anladım
Evet bir nevi öyle gibi görünüyor aldığım av bayisi söyledi küçük bir yay varmış yapılıp gönderecekler o yayla şu an tüfek üzerindeki değiştirildiğinde atış kapasitesinin artabileceğini söylediler bende tam bilmiyorum daha pcp konusunda acemiyim......
-
-
Duvar, metal ve su gibi sekmeye yol açabilecek hedeflere atmamalısınız... Silahın atış kapasitesini susturucu ile mi 50'den 90'a çıkartmayı düşünüyorsunuz? Yazınızdan öyle anladım... Eğer doğru anlamışsam nasıl olduğunu bize de anlatırsanız tüm forum yararlanır...
Sevgiler,
Evet arkadaşım yazımdan biraz öyle anlaşılıyor özür .....ama öyle değil tabikide susturucuyu sesi azaltmak için alacağım, atış kapasitesini artırmak içinde bi yay yapılacakmış onu yaptırıp taktığımda artacağını söylediler....
Saygılar....
-
-
Tüfeğin hızı düşer susturucu takarsan parçalayabilir takılabilir .Pelletler zor girmeye başlar vs. vs. vs.
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?FX%2…ler=&ID=650
http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?Yata…res=&ID=483
Buyrun yedekleri silikon gres te bu oringlerin ömrünü uzatır.
Yanlız aman tüfeği yağlamayın bu gresten başka madda kullanmayın.
Kolay gelsin.
tşk ederim ben oringlere gres yapmadan direk atışa geçtim tabi onlarda yağsız olduğu için çıktılar.. en kısa zamanda oring ve gres siparişi verip halledeceğim bu konuyu ......
-
-
Aşşağı yukarı her pcp de olur namlu ağzına bir şekilde takmak lazım biraz uğraştırır ama namlu ağzı takılacağı yer allen di ataçtı uğraşın biraz.
peki pelleti sürerken yine aynısı olurda o oringi namluya verirde mermi ile giderse ne olacak ...:))
Uzun lafın kısası takmasak ne olur bu arkadaşlar ben öyle 3 şarjör attım bi sorun çıkmadı
-
-
arkadaşlar bugün pellet yükleme sırasnda bolt kolunu ileri iterken ağzına pelleti süremedim ve boltu geriye çekip şarjörü çıkardığımda elime küçük çok ufak bilezik şeklinde siyah bir tüp lastiği gibi bir lastik ama küçük tabiki o kadar büyük değil,nerden çıktığını bilemedim elime geldi cüzdanımda duruor takılacak yerini bulamadım acaba ne olduğunu bilen varmı...........
-
-
-
-
Aman, siz siz olun evin içinde bir daha kullanmayın.
Yok üstad sen yanlış anladın duvara dedimse evin içerisinde değil tabikide.....
Bzim komşunun topraktan yapılmış kerpiç evleri var dışarı bahçedeki duvarına çaktık hedefi oraya ateş ettik.....:):):) Evin içerisinde kesinlikle ateş etmem...
He bu arada dediğin gibi çok güçlü bir silah benim hatsan mod125 ile sıktığım delikli tuğlayı 1 deliğini delip 2. de kalırdı . fakat evanix silahımla Dynamic Air Bullets düz mermi ile sivride değil 2.deliğide delip 3.de kalıyor gerçekten harika bi silah ben çok beğendim arkadaşlar .......gelelim tetik konusuna hiç abartılanlar kadar sert değil tabi ar6 yı bilmiyorum ama gayet yumuşak geldi bana ......
-
Hayırlı olsun
Daha tüfek çok ağır kollarım koptu diyosanız, evde tüfeği doldururken ne düşüneceksiniz merak ettim
Tüfeğini pompayla dolduran biri olarak diyebilirim ki kolları çok geliştiriyor
Daha önce bilek güreşinde yenemediğim arkadaşlarımı yenmeye başladım (sadece 2 haftada)
Evet söylediklerin tek tek çıktı arkadaşım dükkanda silahı açtığımda ağırlığıyla moralim çok bozulmuştu....
.....ama evde kullanınca fikrim değişti....:):):)
patrondan izin alıp eve erken geldim başladım ateş etmeye zevkine vardıkca silahın bambaşka bişey olduğuna kanaat getirdim yaylılarla boşa saç baş yolmuşum dürbün ayar edeceğim diye pcp ile 5. mermide duvara çivi ile çaktığım danino kutusunu çivinin kafasına denk getirdim ve (10 metrede) fırlattı attı ,hatta çivinin kafası dahi büküldü...:):):):) derken üzerinde dolu gelen hava 100 bara düştüğünde pompayı denemek istedim...
ilk taktığımda basmaya başladığımda her yerinden hava kaçmaya başladı fazla sıkmadığım için..... anahtar buldum geldim ve birleşe noktalarını güzelce sıktım ve başladım pompalamaya 100-130 arası pek değildi ama 150dediğinde kollarımdaki ağrıyı yavaş yavaş hissetmeye başladım yavaş yavaş basarak 150 den sonra biraz dinlendim pompa ısınmıştı 5 dakika sonra tekrar başladım ve 220 bastım kollarım baya ağrıdı daha ham olduğum için ilerleyen zamanlarda çocuk oyuncağı gibi geleceğine eminim ...
he bide en güzel yanı karın kaslarım çalışıyor biraz göbeğim vardı 2 ay sonra bişey kalmayacağına eminim....Bir müddet sonra amacım bi tane susturucu almak ve silahın atış kapasitesini 40-50 lerden 90 lara çıkarmak olacak.....
-
Arkadaşlar silahı biraz önce kargodan aldım....
Silah üzerinde 150 bar hava vardı.. iş yerinde biraz atış yaptım sesi gayet güçlüydü birde kapalı alan ((pasaj içi) olduğu için ses yüksek çıkıyor birazdan eve gidip açık ortamda deneme fırsatım olacak....en kısa zamanda bi tane susturucu almayı düşünüyorum.....
Tüfekte sevmediğim bi özellik biraz ağır buldum kollarım koptu açıkcası....
Hill pompayı deneme fırsatım olmadı ama parça geldiği için toplayıp taktıktan sonra kutusuna tekrar koydum ...Pompayı biraz boşa bastım güzel gerçekten ufak bir modifie ile arabamın tekerinide şişirmeye yarayacaktır eminim...::):):):)
dürbün optima bildiğiniz gibi biraz büyük ama faydalı bişeye benziyor...:)
şimdilik bu kadar izlenirim ilerleyen zamanlarda guruplarada başlayarak düşüncelerimi yazacağım arkadaşlar..saygılar......
-
Belki yeri değil ama Pcp ye geçiş olarak evanix düşünüyorum fakat evenix hakkında aklıma takılan ar6 ile s10 bolt arasında seçim yapılacak olunsaydı hangisi tercih edilmeli.Hangisi daha güçlü,atışları iyi,mekanızması daha kaliteli vs... bu modeller hakkında bilgileri olan kullanan kişilerden yorumlarını bekliyorum.
Saygılar...
bende senin gibi ikisi arasında kaldım ..... abi yazı tura at dedi :):):) bende bolt action modelini aldım üstten (AA410 a benzeyen modelinden ) bugün öğle arası kargo gelecek sabırsızlıkla beliyorum arkadaşım.... -
-