evet arkadaşım silah güzel gerçekten ne kadara aldın merak ettim __? Bende almayı düşünüyorum birde pompa hediyeli olması lazım pompasındanda bilgi verirmisin saygılar güle güle kullan isabetli atışlar .....
burdurlu22m tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
zaten aklı başında airguntürk üyesi ,silah aldığında eşine sadece kdv sini söyler
zaten dün delirecektim fanatikteki çağdaş sevincin kuponunu yatırsaydım 22 tlden korkmayıp şimdi elimde bir tane FX Gladiatör olacaktı
adam 3.123,00 tl oran tutturdu yav deli olacağım offfff
-
Vallahi yenge karadenizliyse rızasını al, yoksa Allah kurtarsın elinden.
Vurur mu vurur.yok yok karadenizli değil valla akdenizli oda hehe almayacaksın diyor tembeh ediyor ::)
-
Bilgi için teşekkürler.Sanırım scuba işini azot veya oksijen tüpü ile halledebileceğim
aynen bende öyle yapacağım arkadaşım gerçi daha silahım yok ama şimdideden parçalarınız ayarlamaya başladım bilem araştrmaalrım sürüyo yaza benimde bir pcp silahım olacak hehehe
-
Mesela yengeye vermemek lazım değil mi
kesinlikle vermemek lazım ben halen bekarım kız arkadaşıma diyom alim die onunla seni vururum diyor evlencez çeyiz al diyor ama gizli alacağım kafaya koydum:):):):):):)
-
-Azot kullanımında güç %2-3 artabilir, argon kullanımında güç düşer.
-Argon veya azot hava ile karışırsa hiç bir şey olmaz. Azot tüpüne hava basma ihtimali varsa, baştan itibaren, silikon gresinden başka yağlayıcı kullanılmamalı.tşk ederim bende bunu öğrenmek istemiştim en güzeli azot o zaman inşallah 230 bar basarlarda bizde sağa sola aramaya gitmyiz komperesör
-
1_-- arkadaşlar silahlarda bu azot veya argon kullandığımızda tüfeğimizin gücünde bi değişiklik olurmu ....?
2_--Birde silahımda azot veya argon dolu sıktım bar düştü tüpümde gazda kalmadı silahımın pompası var onula basayım dedim kuru hava bastım iki gazın birleşmesi ile bir yanma veya patlama meydana gelebilirmi tehlikesi vvarmıdır ___? -
PCP silahlarda kullanılması en doğru gaz Azottur, çünkü havada oksijen vardır ama Azotta sıfır oksijen, ayrıca azotta yine sıfır nem vardır, silahın sağlığı için en doğru olan azottur yani,
mustafa abi sen çok yaşa ya hem Habaş ıda biliyorsun sen bende oraya sordum zaten yok dediler tüplere baktım hep büyük tüpler var peki habaşta 220 barda azot basabileceğimiz makinaları varmıdır ben sordum kuru hava 220 bar basabilrmisiniz die onlarda basamayız dediler bide bana kuru havada ojsijen olduğunu ama çok az bununda yağla teması olduğunda patlama riskinin yüksek olduğundan falan bahsettiler abi abi birde oksjen tüplerine 220 barda kuru hava basılamazmı illa scuba tüpümü olmak zorundaa değinilmişken bu azot gazıda silahlarda kullanılabiliyormu
-
mrb ben Burdur dan yazıyorum dün sanayiye gittim araştırdım scuba tüpü satan hiç bi yer bulamadım oksijen tüpü satıyorlar sadece adamlara diyorum bide 220 bar kim basar die onu bile bilmiyolar
mecbur tompalı bi tüfek alacağız artık of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
-
Arka Sokaklar'da kullanılan Hw100 manometresi siyah bantla kapatılmış.
valla ben tam olarak göremedim ama hatsandır yinede o kim verir 3.000 ytl film için HW alır 300 tl hatsan varken -
arkadaşlar bırakın askeriyeyi arka sokaklar dizisi varya orada ali var polis sinipercı ali:) onun elindede hatsan pcp kullanıyor
ben gördüm birde gece gündüz dizisinde çıkan çocuk markasını bilmiyom ama üzerine çakmış dürbünü yaylı havalı ile film çekmişler koptum gülmekten ya
-
Böyle bir şey söz konusu değil, yukarıdaki yazan arkadaş sanırım 1 yıl önceki mesajları okudu ve gelişmeleri okumadan bu yorumu yazdı.
mustafa abi özrü dilerim yanlış oldu ben eski konulara bakmıştım tarihine bakmadım affola
-
EVANİX yakından takip ediyorum pcp pompa hediye olunca almaya karar vermiştim ama yazılan yazılarda tetik sert olunca biraz geriledim mynette videosunu koymuşlar sıkarken çocuk baya bi yükleniyor tetiğe
durakladım şimdilerde
tetiği hafifletmenin yollarını arıyorum
kundak olarak evanix güzel gerçekten desen ve işçilik güzel verilmiş mustafa abi getirtecek galiba yataguna yaz aylarında zaten şu aralar kartın borcu bitmek üzere az akldı 1-2 ay taksitlerim var almayı düşünüyorum bende ........ -
yaklaşıyor
aynı zaten hiçbir farkı yok nerdeyse dediğin gibi tetikte biraz yumuşatıldımı her şey tamamdır.....
aslında yapılır gibime geliyor bana ama anlayamıyorum bu pcp silahlarını hiç........ -
kadaşlar FX REVO yu geçer diyorum ben pelleti otomatik alırsa ağzına
4500 -5000 civarında olur sanırım biz öğrenci olarak alamayız zor olsada nasılsa birisi alır kiraya verir bizde kiralarız
-
Ben ufak bir yay modifiyesi ile 200 bardan 100 bara düşene kadar 50 atış yapabiliyorum.
Elimde krono olmadığı için ölçüm yapamadım...
peki hızda bir değişiklik oluyormu ki....birde şu tetiğe çare buldukmu EVANİX süper olur valla
inşallah yatağun bu silahları ve Air Arms silahını getirtirsede yaz ayları şenlkten geçilmese.........nedersiniz arkadaşlar hoş olmazmı... -
çoğu kişi bu silahı merakla bekliyor ben gibi mesela şimdiden çok heyecanlıyım mustafa abi başarılar diliyorum .......
-
Türkiyede regülatör satan yok, olsada her silaha ayrı üretimş olması gerekir, avrupada olanlarda bazı şahsına münhasır kişilerin bir kaç tane bazı silahlar için ürettikleridir, seri üretim olarak yoktur ve olanlarda 200 - 300 Euro gibi fiyatlarda.
anladım mustafa abi ben bu regületörü şu fx gladyatördeki hız ayar düğmesi vardıya onu regületör sanıyordum kusura bakmayın artık değilmiş öğrendim saygılar
-
300 bar olayı hayalleri kıracaktır.daystate'in 250 barı bile Türkiye için kullanışsız görünürken.
hoş oda ulaşılmaz ama.
saygılar
peki pompayla basılamazmı 300 bara kadar....??
-
peki arkadaşlar bu AR6 larda regületör yokmu yoksada takılamazmı birde bu regületör olayı tüfekte tam olarak ne işe yarıyor yeni olduğum için bu konuda sormak istiyorum .....