burdurlu22m tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

mesela Almanya'da da hatsan var fakat adı mercury ;şrofls;. modeller yine aynı Camo 80TR ,135TR ,85X ,80TR ,105TR. üzerine de kocaman mercury yazmışlar. aslında hatsanın eksiklerini giderip,adam gibi tüfekler yapıp başka ülkelerde de göğsünü gere gere HATSAN diye satması lazım.

böyle bi firma bunu yapmamalı bence yaptığının arkasında durmalı göğsünü gere gere ama nerdeeeeee :)
    daha öncede sölediğim gibi şu hatsan AT44 lerdeki LW namlu olayı bence sahte arkadaşlar tüfeğin ismini değiştiren namlunun ismini hayli hayli değiştirir o namlular gerçek isveç yapımı değil diye düşünüyorum arkadaşlar gerçekten hatsandan herşey beklenir yazık valla çok yazık :cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

Düşük güçte atış yapan " low power <16 j " İngiltere için üretilen bir tip. Yüksek güçlü olanında güç ayar özelliği yok. Ayarlı tetik güzel olmuş fakat hala ağır tarafta (ortalama 2 lbs, 906 gram). Modifikasyonlarla hız biraz düşürülüp atış istikrarı sağlanabilir hatta regülatör bile takılabilir ama 900 gr tetikle atıcıyı tatmin etmez.

bu tetik olayı ne kadar sert anlamıyorum ben mesela bende mod125 sert biliyorum kullandığım için peki evanix mod 125 in tetiğinden dahamı sert .....

hatsanın birçok ülkede başka adlarda tüfekleri mevcut her yere el atmış ^^

valla ben ilk defa şait oldum :D hatan yapar abi korkmak lazım hani şu piyasaya çıkan 2. seriler walter namlular bence çakma arkadaşlar die düşünüyorum ojinaline yakın gördüm arkadaşta var ;lol; benim düşüncem böle sizcede öylemidir ki...... ;rofl.;;rofl.;

evet yeni modelleri güzelmiş gerçekten 10 atışlık için ideal olmuş birde low power 150 yazıyor düşük hızda 150 atış yapabiliyormu gerçekten veya şu anki silahlardada varmı olay arkadaşlar yoksa bile evanixzlerde hızını düşürüp stabil atış sayısını yükseltebilirmiyiz acaba ben merak ediyorum ..........

ooo hayırlı olsun dostum isbetli atışlar dilerim ....
    valla bu tüfeklere hayranım mustafa abiyle görüştüm banada ayarlamaya çalışacak bu silahtan inşallah olur bekliyoruz sabırs x;.zx;.z ızlıklan ....:)

arkadaşlar evanix AR6 hakkında daha fazla bilgisi olan yokmu ben forumda okudum gibi pelleti namluda hazır bekletmiyor aksine mekanizma şarjörde vuruyormuş (tam anlamadğım için o vuran mekanizmanın adını affedin acemiyiz :) )doğrumu acaba bide pellet olarak baya pahalı arkadaşlar Fx pelletlerini bu silahta kullanabiliyormuyuz veya başka pelletleri kullanabilirmiyiz x;.zx;.zx;.z

arkadaşlar şu aralar şeytan fena dürtüyor hiç somayın valla bende arkadaş gibi T12 den döndüm Gladiator alacaktım mustafa abim peş fiyatına 24 edivermedi hayallerim suya düştü nerdeyse sipariş vermeye an kalmıştıki taksit olayı 12 den fazla olmuyomuş kaldı başka bahara :( güle güle kullan isabetli atışlar dostum her an bende alabilirim :) kafam çok fena bu aralar hehehee

oooo hayırlı uğurlu olsun kardeşim benim mustafa beyle görüşmüştüm 2 tane kaldı demişti şimdi 1 tane elinde kaldı :) bu gidişle onuda ben alacağım gibi görünüyor hehe isabetli atışlar diliyorum kardeş güle güle kullan ;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.;şrofls;.

bencede hatsan için normal arkadaşlar bende de mod125 ve optima dürbün var saçma saçma yerlere gidiyorlar ezeli bozuk tüfeklerin peş para etmez arkadaşlar ben olsam 900 ytl yi hiç boşa atamam kusura bakmayın..... yinede karar sizin..tabiki X]#+,X]#+,X]#+,

serdar bey benim ilk PCP silahım olacak bu ben modlama nedir bilmiyoum ama benim silahıma ileride arıza açacak bir sonuç verecekse hiç yapmayalım ki eğer siz şu anki T12 nin hızı ve gücünü gayet iyi buluyor iseniz böyle kalması taraftarıyım

sirf 2oo metreden kutuyu vurmak icin mi almak istiyorsun? bastan söylüyüm 35 yasindayim 200 metre atisi henüz denemedim.150 metrede biraktim..200 metreyi kaldira bilicek dürbünün olmasi lazim. yaa 200 metre alti mesafede kutu denk geldi.hemen yakininda.onu nasil vuracaksin? bu mesafeler sanildigi gibi kolay vurulabilinir mesafeler deyil.dürbün click lerini su gibi ezberlemen gerek.her clik cevirmenin bir hesabi var.dürbün mildot cizgilerinin ne anlam tasidigini cözmen gerek.sana birde rangerfinder gerek,kutu kac metre de duruyor,senin dürbün orta noktasi orayi vururmu? üstündenmi gecer yoksa hedefe varmadan yeremi cakilir :him:s iste burda clik ayari yahut mildot cizgilerini kullanmak gerek.havada birde rüzgar varsa.

senin vurmak istedigin kutular pisti masasini kurarlar ;şrofls;. sanada ordan dört demli cay siparisi verirler ;şrofls;.

bu laptop dan yazmaya alisamadim.(noktali harfler cikiyor hep)

dostum o adıklarından ben hiç bişi anlamadım ben o kadara keskin nişancı olsam askeriye hemen kapar beni doğru Hakkari Şemdinli tepe başı görev yeri ;lol;;lol; ben vazgeçtim bu havalı 200 m işinden en isi asıncam tek kırmamı vuracam kendimi dağlara taşlara ;avci;;avci;;kihhik,

400 metreden domuz alan havalı bile vardı bir aralar

dostum yanlıs okumadım sanırım ne demek 400 m ya masallah o havalı degıl bence dırek snıper konumuna gırıyor ınsanda oldurur o ya :) yook bıze 200 metre olsun kafı domuza atacak tek kırmam var allaha sukur ;lol;;lol;;lol;

200 metreden serçe büyüklüğündeki hedefi %50 ortalamayla vuracak tüfek azdır. atıcı daha da azdır. evanix'in o kadar yüksek bir istikrara sahip olmadığını okumuştum.

o zaman hepbilikte gelelim bu metreyi 150 m ye ndirelim arkadaşlar :) he av demişken bizimkisi öyle yaban ördeği bıldırcın keklşk gibi hayvanlar değil hepimizin bildiği serçe falak cuga sonra kış geldi şu takkeli kuşlar maneyli deriz biz onlardan vurmak gibi arkadaşlar :);avci;;avci;;avci;;avci;;d;

arkadaşlar bende bu silahı almak istiyorum fakat yorumlardan birşey anlamadım valla şimdi biz bu tüfekle 200 metreden serçe kuşunu indirebilirmiiz bana bunu söyleyin yeter :):):):):) ben av meraklısı bi gencim acil cvp verirseniz sevinirim arkadaşlar benim öle arka arkaya şişe patlatmak gibi bi niyetim yok