bence moguz hocamın raiderı modifiyeli ise gücü kısık olabilir.
benim raiderın hızını ölçme fırsatım olmadı ama 200-100 bar arası yaklaşık 40 atış yapabiliyorum, 55-60 metre mesafede soda şişesini paramparça ediyor, bunları göz önünde tutarsak bence 100 metre üzerinde şişeyi rahatça kırar.
ama bundan daha önemli olan kalpler kırılmasın...
commandos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nişangahla kundağının yapısı ve en önemlisi fiyatı olimpik yarışmalarda kullanılan bir müsabaka silahı olduğuna işaret ediyor...
-
hafiflik , bolt action ve şarjör kapasitesi konusunda t12 , diğerlerinin tamamında s410
-
yaklaşık 6 aydır webley raider'ın lw namlu 10'lu modelini kullanıyorum. ilk pcp silahım.
lw namluyu anlatmaya zaten gerek yok. uzun mesafelerde bile çok isabetli. 10'lu şarjör ve bolt action kol kullanım açısından çok zevkli. tahribat gücü de iyi.
silahı alır arazide dolaşırım diyorsanız biçilmiş kaftan. hem hafif hem de boyu çok uzun olmadığından hareketlerinizi kısıtlamıyor.
tetik güç ayarı da olsa süper olurmuş. ama bir süre sonra eliniz zaten alışıyor.
unutmadan ben de silahı forumdan 2. el aldım. bir kez o-ringini değiştirmek dışında hiç bir şey gerekmedi.
bütçenizi fazla zorlamadan alınacak (2. el veya sıfır) en makul pcp'lerden biri.
at 44 kullanmadığım için yorum yapamayacağım. onu da kullanan arkadaşlar eminim yardımcı olur. -
sonucu merakla bekliyorum
-
yunan dostlarımıza hemen bir açılımla, sevgi - dostluk mesajlarımızla karşılık vermeliyiz...
-
yürü be kadir abi kim tutar seni
-
forumda birisi yatagun'daki gamolar çapaksız diye yazmıştı, ben de yaza girerken stoktaki son 3 kutuyu almıştım ama çapaklı çıktı.
fazla üstünde durmamıştım açıkçası. şimdi bahsi geçince yine aklıma geldi. acaba dışardaki gamolarla yatagun'dakilerin farkı ne?
piyasadakilerin pek çoğu adana'da fason üretiliyormuş. haliyle kalite anlamında standart pek yok.
fiyat olarak yatagun'dakiler piyasaya göre daha hesaplı ama ben biraz daha fazla verip crosman almayı tavsiye ederim. -
benim yatagun'dan aldığım ts22'lerse aşırı çapaklı çıktı
-
güle güle kullan kadir abi.
ne kadara aldın? -
hafta sonu istanbul' da olacağımdan katılamıycam ama bir sonraki buluşmayı iple çekiyorum.
-
-
hayırlı olsun
-
güzel paylaşım teşekkürler.
-
bence değiştir arkadaşım. 2500-3000 atış demişsin şimdiye kadar hiç değiştirmemişsen muhakkak biraz aşınma vardır.
fx o ringler çok kaliteli fiyatı da makul. -
açıklamalar için mustafa bey'e ve serkan kardeşime teşekkür ederim.
yatagun'dan o ring siparişlerini geçtim. birazda pelet aldım. ts 22'den 4 kutu kalmıştı hepsini aldım deneyelim bakalım nasılmış?
yalnız 5,5 luk peletlerde bi azalma var. crosman wadcutter, Gamo Pro Hunter, pro magnum falan ne zaman stoklara girecek acaba?
bir de serkan kardeşimden ricam;
hem ben hem de bilmeyen diğer arkadaşlar için ataçla o ring takma yöntemini biraz açıklarsa çok makbule geçer. -
dün webley raider ile atış yaparken kurma kolu bir anda sertleşti, şarjörü zorda olsa çıkardığımda bir tane o ring avcuma düştü.
nerden çıkmış olabileceğini anlamaya çalışırken pellet iticinin namluya girdiği sarı kısımda o ringin girebileceği bir yer olduğunu farkettim.
fakat o ring pellet yuvasından çap olarak haliyle daha geniş olduğunda içeride kalan bu yuvaya iğne kullanarak ve de çok ama çok zorlanarak taktım.
takmadan önce yatagundan aldığım silikon gresten biraz sürdüm ama takana kadar gres falan kalmadı tabi
neyse , 2-3 şarjör daha attıktan sonra tekrar yerinden çıktı hikaye başa döndü o ringin iç kısmından yırtılmaya başladığını farkettim
silahın atış sesi de moderatöre rağmen artmıştı.şimdi bu işte tecrübeli arkadaşlara sorum;
1-o ringi taktığım yer doğru mu?
2-o ringi takmak için daha kolay bir yol var mı?
3- http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?FX%2…ler=&ID=650 bu linkteki 3 numaralı o ringler de bu iş için biçilmiş kaftan olmalı
şimdiden teşekkürler...
-
-
-
zahmet olmazsa aynı pm'i bana da gönderebilir misiniz?
benim bir tahminim var ama yanılıyor muyum acaba