hayırlı olsun. hafifliğiyle de çok büyük avantaj sağlayan bir silah.
orontes tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çalışmana ve emeğine saygı duyuyorum ama gerçekten de sonuçlar pekte iyi değil. aslında bu tüfeğin grupları çok daha iyi olabilirdi.biraz aceleci davranmışsın gibime geldi. ben 15 m civarı atışlar yapıyorum bu tüfekle genelde . gruplar en fazla 0.5 cm (cnc)çıktığında bile moralim bozuluyor. bu tüfeğin namlusu gerçekten güzel. yeter ki yerinden oynamasın. yani atış anında dans etmesin . lütfen oring leri , namlu sabitleme vidalarını ya da namlu temizliğini kontrol edin, nefes kontrolünüzü iyi yapın. çok daha iyi sonuçlara imza atacağınıza eminim. iyi çalışmalar.
-
çok yararlı bir çalışma olmuş. emeğinize sağlık.
-
çok başarılı bir grup. tebrikler.
-
benim de mod 99 daki namlu kilidi ilgimi çekti.standart namlu sabitlemenin yanında ekstradan mı eklenmiş yaksa bu görevi tek başına mı üstlenmiş muamma. en azından birisi alıp biz görene kadar.tetik sistemiyse eskiye göre çok başarılı görünüyor.umarım istenilen ayara tepki veriyordur. . işçiliğiyle ,metaliyle, isabetliliğiyle inşallah bu sefer olmuştur.hatsan yaylı tüfeklerinin bir hw ya da dianay la aynı kefeye konduğunu görmek umudunu hiç yitirmedim. ne de olsa umut dünyası.
-
inşallah bu modelde namluyu bloğa sabitleyen allen vidaları fazlalaştırmıştır yada sabitlemeyi farklı yapmıştır.veya o ringleri daha bloğa sokarken kesen çapaklar iyice temizlenmiştir. o zaman yeme de yanında yat. ayrıca susturuculu model olacaksa , daha profesyonelce sesi kesmeli. ceketli namlu gibi . tüfek boyundan tasarruf .
-
Ayrıca Arabalara meraklı birisi olarak Kapalı garaj konusunda şanslıyım. Apartmanımızın altı özel kapalı garaj ve fazla kullanan yok. Ayrıca garajda araç bakımı için basınçlı yıkama makinemize kadar pek çok malzeme var. Hafta sonrları arabaları yıkamak ve temizlemek ayrı bir zevk veriyor insana.
otomobiliyle yakından ilgilenmeyi sevenler ve meraklı şahıslardan korumak için büyük bir ayrıcalık ve çok büyük bir gereksinim. sizin adınıza sevindim. -
passat 1.6 102 bg trendline 8 v , şu anda 42000 tl civarında. birkaç gereksiz teferruat hariç, comfort modelinde ne varsa bunda da var. 2010 modellerde passat cc direksiyonu ve gösterge paneli bile mevcut. eğer hız düşkünü değil sakin bir sürücüyseniz sizin için biçilmiş kaftan.çok yakıyor derseniz, taktırırsınız lpg yi passat lüksünün keyfini sürersiniz. 2 ay önce gümüş renk için çorlu dan 41900 tl fiyat vermişlerdi. kapalı garajım olsaydı hemen alırdım. 2004 ten bu yana 0 km aldığım polo mu kullanıyorum. ilk başlarda aldık sıfır arabayı attık sokağa diye epey üzülmüştüm. daha sonra ne var ki bu duruma alıştık.lakin passatı alıp da sokağa bırakmaya kıyamadım. çok niyetlendim ama sonradan vazgeçtim. bu arada şunu belirteyim; 1.6 8 v wv motorları , lpg ye mükemmel uyum gösteriyorlarmış.
-
bu değişim işlemleri ,her araç için gerek arıza dolayısıyla gerekse vakti zamanı geldiği için gerekebilir. yalnız vw, hem benzinli hem de diesel olsun paslanmazlık garantisinin süresinden tutun , aracın her yerinde kullanılan malzemenin, işçiliğin kalitesine kadar kesinlikle sıradan araçlar üretmiyor. bu önemli ayrıntıyı gözardı etmemek lazım. eminim ki uzun yıllar sorunsuzca kullanacaksınız.
-
Seri üretim bile olsa, her tüfeğin optimum basınç aralığı farklıdır. Bu yüzden size ideal gelen 110-150 bar aralığı bir başkası için kötü bir aralık olabilir.
evet haklısınız. zaten pelletin 80 m den kara şişeye etki etmediğinden yola çıkarak 150-110 bar diye yazdım. çünkü benim tüfek de 180 barlarda az güç üretiyor. güç anlamında ; kullanıcıların tüfeklerini iyi tanıyıp, mesafeye ve hedefe göre atışlarını yapması gerekir.
-
Bir silah ancak hedefi vurduğunuz mesafe kadar etkilidir.
güzel cümle de, siz 80 m den hedefinizi vurma hususunda değil, amacına göre ; at 44 ü etkili basınçta kullanmama hususunda sorun yaşamışsınız.
-
çok güzel bir seçim yapmışsınız. şimdiden hayırlı olsun. kazasız, belasız sürüşler dilerim.
-
-
-
arkadaşlar AT44WX-10 ile 100-120m den isabetli (istikrar değişken)atışlar yapabilirsiniz.Bu mesafe her türlü ihtiyacınızı fazlasıyla görür.Daha uzak mesafeler ise bence fantazi..Ben birkeresinde 80 mt kadar mesafeden 180bar hava ile at44wx10 5.5 mm ile irice yıllanmış bir kara şişeye atış yaptım 10 dk yerde kaldı.sonra karaşişelerin arasına karıştı. Bu yönü doğaya zarar vermiyor gayet iyi..
atışınızı 150 ile 110 barlar arasında yapsaydınız, emin olun bu yıllanmış kara şişenin torunlarıyla başınız epey derde girerdi.
-
kayın kundağın yakın plan resimlerini ekleyebilirseniz sevinirim. hayırlı olsun.
-
kundağı çok güzelmiş gerçekten. hem seyirlik, hem kullanmalık bir tüfek almışsınız. hayırlı olsun.
-
kaliteli pellet kullanmazsanız namlunun kalitesi hiç bir şey ifade etmiyor, hele uzun mesafe atışlarında kafayı yersiniz.
özellikle lw namlularda fx, aa gibi kaliteli pelletlerin kullanılmasının elzem olduğu herkes tarafından bilindiği için , mesajımda bunu belirtmedim. gene de hatırlatmanız iyi oldu.
-
çok güzel güle güle kullanın.
-
bir dahaki sefere hazır hedef kağıtlarından kullanın, grup daha da küçülür. elinize sağlık.