orontes tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

yaklaşık 1 hafta önce raider i genel bakıma göndermiştim. bugün elime ulaştı. sağolsunlar çekici ve tetik tırnağını yenileyerek ve genel bakımını da yaparak göndermişler.belki lazım olur diye namlu o ringi de istemiştim. 10 tane de o ring i ayrıca pakete koymuşlar. buradan Halil Bey e ve Fikret Bey e teşekkürlerimi sunarım. kısaca işin servis kısmı gerçekten övgüyü , takdiri hakediyor. ;d;

hatsan, bu tüfekte yeni namlularından kullanıyor. memnun kalmanıza sevindim. ayrıca orta güçte olması da çok tepme olmayacağından isabetlilikte fayda sağlar.tüfeğin dışını atış yaptıktan sonra yağlı bir bezle silmeniz yeterli. namlu içini de ortalama 500 atış sonunda misinaya bağladığınız yağlı bezle yada ahşap harbiyle temizlemeniz yeterli olur. eğer kurulurken sizi rahatsız eden bir yay sesi varsa,yaya yeşil kauçuklu gres uygularsınız ses azalır. hayırlı olsun.

merhaba! webley raider 10 lu, setuskur ayarıyla bile 830fps yi geçemiyor. çok düzgün atışlara sahip olmakla beraber, patentli olduğundan modifikasyona da pek yatkın değil. 60-70 m için ideal. at 44 lw ise güç ve uzun mesafe için daha uygun bence. selamlar.

Emporto elinize sağlık. bazen ben de raider i keyif olsun diye sökebildiğim yere kadar söker, o ringleri değiştirir, yağlar, toplarım. insana başka keyif veriyor bu yapılan iş. namlu yatağındaki çapaklar ve o ring kesmesi, at 44 wx 10 un ortak sorunlarından birisi . tetiği yumuşattın mı bilmiyorum ama standart haliyle at 44 lerin tetikleri çok sert. tetik ayar vidasının altındaki yayı çıkarınca tetik oldukça yumuşuyormuş. iyi atışlar.

bence hatsan , yeni namlu tesisiyle ve mod 95 sas modeliyle olumlu yönde değişimi başlattı. sas 95 i inceleme ve kullanma imkanım oldu. fiyatını fazlasıyla hakeden bir tüfek. ts375 te de yeni namlulardan kullanmışlar. kaliteli pelletle gerçekten iyi işler çıkarabilir.

Ben zaten kargo parasından ziyade köyde yaşadıgım için en yakın kargo ilçede yani bana 100 km kargo mesela 20 tl 30 yol yakıcak 50 lira bana masrafı bana keçeyi göndereler ben takarım çokda güzel olur kendim söküp takmanın keyfi bi r başka iyicede yeşil gres takviye ederim tadından yenmez vala .. ^^

arkadaşım sen tüfeği gönderirsen daha sağlıklı olur. zaten büyük ihtimalle değişim yaparlar. yapmasalarda bütün bakımlarını yaparak gönderirler. köylerde genelde her gün düzenli olarak ilçeye giden bir kaç kişi vardır(çalışan, fatura yatıran, ptt işleri gibi) , onlardan birine rica edersen kargoya verirler, gelince de getirirler.

Bakalım bir gün oldu mail atdım cevap yok arıcam şimdi gönder dicekler 50 tl kargo parası vericem bende gerçekden şans yok ama bana iyi bi ders oldu bu ..

o kadar da kötümser olmanı gerektiren bir durum yok. en fazla 10 tl ye gönderirsin, kargo şirketleriyle anlaşmalı oldukları için 6-7 tl ye geri gelir. yanında bir kaç yayla ,piston contası, o ring istersin böylece maddi zararın olmamış olur. malzemelerden ücret almıyorlar.telefon açarak konuşman daha iyi olur.

Evet haklısınız ben nekadar soğudum desemde aradan 1 ay geçdimi ben gene diana modellerini incelemeye başlarım eminim bundan tüfek bu haliyle 50 mt yeni rakı şişelerini 2 vuruşda kırıyor bugün biraz denedim hatsan diablo peletlerle bazen tam isabet vururken 2 3 atışlarda 10 cm kenarından vuruyor yani nereye atdıgıda belli değil hani yeni nesil namlu olayıda hikaye çok büyük ihtimal yada benim şanssızlıgım

tufanow merhaba. hatsan pelletlerin çoğunlukla uç kısımlarında şekil bozuklukları mevcut. bu pelletler 50m de verimli olmaz. sas 95 in namlusu gerçekten başarılı. sizin yapmanız gereken hatsana telefon açıp durumu anlatmanız. istediğiniz malzemeleri fazlasıyla göndereceklerdir. geçmiş olsun. g;$i