5-6 dk lık pompalamanın ardından 120 bardan 180 bara ulaşıyorum ve 850-900 ft lerde en azından 25 den fazla stabil atış.tepmesi yok gresi yok. hedefteki değişimi anında görüyorsun. daha ne olsun? pcp, havalı silahların modernleşmiş hali. bu durum herşeye rağmen bir tercih sebebi olsa da bu saatten sonra artık pcp de çıtayı yükseltmeyi düşünebilirim ama yaylılara kolay kolay dönüş yapamam herhalde...
orontes tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
en az 15 -20 cm uzunluğunda olmalı allen in boyu. ayrıca nalburlarda 5 tl civarında tek olarak satılanları da var. tek olarak bulamazsanız büyük marketlerin raflarında takım olarak satılabiliyor.
-
kral a hatsan yayı olur. lakin piston çapı genişse epey ses yapar ve tabii ki yay şekil itibariyle bir süre sonra deformasyona uğrar. ama genede 1000-2000 atışta kırılacağını zannetmem . yay ucu ağırlığının da konulmaması pek bir şey değiştirmez . en azından tepmeyi azaltır. greslemeyle kesin çözüm olmaz ,ancak dizelleme olur. bulunabilirlik açısından hatsan yayı önermiştim. kral , cfx in birebir kopyası olduğuna göre ve piston çapları da aynı olduğuna göre en kesin çözüm cfx yayı gibi görünüyor. tabii bulunabilirse...
-
tüfeğinizdeki performans sorunu yayın kalitesiz oluşundandır. hatsan yayları ,kral ın yayından hem daha güçlü hem daha dayanıklıdır. mod 60 - mod 55 yayı uyar diye biliyorum. iyi atışlar.
-
grafikte de en istikrarlı hw 100. ( yanlış bilmiyorsam) regülatör olmamasına rağmen glad da çok başarılı.
-
gerçekten etkileyici bir istikrar.aferin hw 100 e. regülatör ün çok faydası var demekki.
-
Ülkü Bey in mesajını okuduktan sonra önceki zamanlardan bir vw reklamı aklıma geldi. reklamın baş rolünde ördekler kullanılmıştı ve mesaj da şu idi '' hiç bir şey orjinalin yerini tutmaz''. ben bu durumun, bütün iyi niyetimle yazım yanlışından ibaret olduğunu düşünmek istiyorum. bu tüfekleri alanların hepsi eminin orjinal lothar walther namlu olduğu için aldı. namluların orjinal lw olmamasına rağmen performanslarının iyi olması çok farklı şeyler. bence bu durum yazım yanlışından ibaret değilse firma tarafından önceden vurgulanmalıydı.
-
ayrıca lw namluların isveç yapımı olmadığını da herkes biliyor. onları hatsan kendisi üretiyor. Ancak hatırladığım kadarıyla ilk 25 lik kampanya için orjinal lw namlusu sözü verilmişti. ancak hatsan lw namlu satıldı diye biliyorum.
hatsan lw mi? hatsan namluların yeni nesil üretilenleri de 10 yiv 10 set e sahip. 12 yiv setli hatsan namlu da mı var?
-
hayırlı olsun. saman altından su yürütmek bu olsa gerek. bu silahı alacağınızı yada ilgi duyduğunuzu hiç belli etmediniz. yada bana öyle geldi.
-
işin kötü yanı bu kalitesiz promagnumlardan 3 kutu almıştım. vallahi bırakın grup yapmayı ,şişeye atmaya bile çekiniyorum 30-40 m de. sağa sola sapacak diye. anlayacağınız kullanım dışı oldu. biraz önce ölçtüm bunların uzunluğu daha önce almış olduklarımdan 1mm daha fazla ve çok çapaklı. anlayacağınız çakmanın kralı.
-
benim şu anda kullandığım hatsan namlulu raiderle 30 m grupmanım , rüzgarlı havalarda bile crosman hollow pointle 3 cm civarında. bencede sorun kesinlikle pellette.geçenlerde aldığım promagnum, 10 m de 15 cm grupman yaptı. iyi grupman için kaliteli pellet kullanmak şart. grup yaparken , dürbünle odaklanan noktanın da olabildiğince küçük olması ( mesafeye göre) grubu olumlu yönde etkiliyor.
-
Mustafa Bey , benim daha önce kullanmış olduğum eser in tetiği plastik değildi , metaldi . yeni tüfekler de öylemi acaba?
-
aslında tüfeklerdeki gözlemleriniz sonucunda, en azından kullanılan malzemelerin kalite oranı hakkında verilebilecek bir kaç ön bilgi bile , tüfeklerle ilgili ayrıntılı bir inceme yapılana kadar bu tüfeklerden alacak olanlar için genel bir fikir oluşturabilir.( mesajı yazarken cevaplamışsınız.pardon)
-
gamo pelletlerdeki bu sıkıntıyı yoğun olarak ben de yaşıyorum. ruslar bu pelletleri avcılıkta kullanıyor sanırım. geçenlerde youtube de izlemiştim. kargaları armut gibi indiriyorlardı. en azından iç piyasaya bizler gibi hedef kağıdında hassas gruplar yapmaktan hoşlananlara daha temizini sunsalar olmaz mı?
-
eline sağlık arkadaşım. çok emek harcamışsın ama emeğinin karşılığını fazlasıyla almışsın. çok güzel olmuş. tebrikler.
-
Hatsan AT44'üm yılbaşından birgün önce elime geçti. Yılbaşı günü de soluğu poligonda aldım. Silah yaklaşık olarak 200 bar doluyken aşağıdaki atışlar 10 metreye Pro magnum saçma ile yapıldı. Aşağıda 10 atış var, gördüğünüz gibi bu tüfek 10 metre tek delik.
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/090101/temp/slyocxrt.jpg]
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/090101/temp/n2bb29bd.jpg]
tüfeğiniz hayırlı olsun. lw namlu ile çok iyi bir seçim yapmışsınız. iyi atışlar.
-
merminin düşme olayını belki dürbün ayarınla halledebilirsin ama tüfeğin namlu kalitesi 100 m deki şişeyi vurmana imkan sağlamaz. ama örneğin diana 350 bu işi yapar . hemen hemen aynı güçteler fakat namlu çok daha iyi.
-
tahrip gücü çok yüksek olmakla birlikte, mod 125 100m mesafedeki şişeyi vuracak isabetliliğe sahip değildir.ama denk gelirse rahatlıkla patlatır.senin işini 350 magnum daha iyi görür.
-
110 m de bundan fazlasıda olmaz herhalde.. bu mesafede gördüğüm en iyi grup. atıcıyada bravo! tüfeğede bravo!
-
hayırlı olsun çok iyi bir seçim. namlusuyla ,fiyatıyla bu fırsat kaçmazdı.