PCkop@T tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Ancak tavsiyeniz nedir derseniz o tüfekle ve iyi bir dürbünle 100 metreye de atış yapılabilir diye düşünüyorum. Saygılar

O tüfek 100 metreye atmaz.. Kullandım.. 5.5 mm o silahın piston çapına göre çok ağır.. 50 metre sıfırlama yaparsa 100 metrede neredeyse 5-6 dota kada düşüyo.. ama 50 metrede sıfırlama yaparsa 25 metrede 2 yada 3 dota yakın bi mesafeye vuruyo.. o silahı 30 -35 metre gibi bi mesafede sıfırlamak gerekiyo.. buda 100 metrede dot yetmez demek :) :thumbup:

Saygılar Atakan..

mükemmel bi silah yaa.. tam aradığım makina.. bunca zamandır ben neden pistonlularla uğraştım acaba :D
    hese 2. el alıyorum bu forumdan bi tane crosman 2100.. :) perşembe günü inş. elimde olucak :)
    bide arkadaşlar namlunun üstünde biraz paslanma varmış.. nasıl giderebilirim.. ? :\
    üstadlara duyrulur.. :\