407 1.6 hdi 45000 ytl
Laguna 1.5 dci 48000 ytl
üstteki iki dizel uzun yol dostu gibi duruyorlar bence...
Astra sedan 1.3 cdti 34500 ytl
Focus sedan 1.6 tdci (110) 37000 ytl
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
407 1.6 hdi 45000 ytl
Laguna 1.5 dci 48000 ytl
üstteki iki dizel uzun yol dostu gibi duruyorlar bence...
Astra sedan 1.3 cdti 34500 ytl
Focus sedan 1.6 tdci (110) 37000 ytl
Dragunova takıcam Olsun hesap yaparız işte kokakola şişesi 50 metrede olsa, batıya doğru saatte 10 km hızla koşuyo olsa falan filan... Na Zdarovye!
Abi hedefin Y olması fiyatını arttırır mı? Aynı markanın benzer modeli yarı fiyatına çünkü. Ama Y çok güzelmiş ben vuruldum şahsen dürbüne
Ayrıca araştırırken şunu gördüm: xdoptics
İşe yarar mı yoksa beş para etmez bir dürbün mü sizce?
Hocalarım, Banner ve Elite serilerinin en önemli farkı nedir? ("Elite" lar tepmeye karşı daha dayanıklı galiba...) Ayrıca hedef göstergelerinde: Firefly, Multi-x, Iluminated, European gibi değişik ibareler var makbulü hangisidir?
USP .45 daha kullanışlı gibi duruyor, şahsen çok beğenirim kendilerini... Five-seven in mermilerinde keramet (ikisi de hayallerimde tabii o ayrı )
Heh şimdi oldu mustafa aga içime su serptiniz walla pimpirikliyim bilirsiniz acaba .25 mi alsak
bkz. ayağı yorgana göre uzatmak
sayısal lotonun da tüm geliri tsk ya gider böylece oh mis... five seven a ben de hastayım
bence ordumuz sniper rifle olarak küt-ahya ,piyade tüfeği olarak tatatatatarrt, el bombası olarak da güüüüüm almalıdır... tabanca olarak ise seçimimiz taktaktak olmalıdır
f/p fiyat/performans fps ile karıştı galiba aslında "fiyat per second" da iyi olurmuş saniyedeki fiyatı
En güzel model bu bence fx ailesinde; sentetik olan çok karizmatik, ceviz kundaklı da son derece şık duruyor. Çıkış hızları yükseltilirse dadından yinmez f/p si de en iyi olan model herhalde...
Yetenekli ve idealist bir kişisiniz hocam gördüğüm kadarıyla, illaki ortaya performanslı ürün çıkar bence... Ama üretime hazır olsa bile maliyeti yüksek olur gibi geldi bana ben hayal kurmayayım boşuna (tüpü airforce gibi dipçiğin içinde mi olacak düşündüğünüz tüfeğin)
10 saçma alan modeli de aynı paraya çıkar mı acaba piyasaya şu raiderin, şayet hatsan üretirse? (vazgeçeyim yaylıdan)
amanın nasıl? mustafa bey ben tam olarak konuya dahil olamadım ama galiba siz pneumatic tüfek üretmek üzere çalışıyorsunuz, ben air force ların tarzlarını çok beğeniyorum eğer böyle bir proje ise almayayım ben piyasadan hiçbirşey... Kafanızda tam olarak ne var biraz bilgi verebilirmisiniz?
Öncelikle merhaba ben fellik fellik tüfek inceliyorum ilk tüfeğimi almak için... Derken bu başlığı gördüm şaşırdım doğru düzgün marka model yokken türkiye de fx-airguns bence bünyeyi bozar Bence de mükemmel bir girişim! Bi de air-force geldi mi tamam olur...