Hw 77k kullanmış biri olarak 97 daha mantıklı geliyor.zaten fiyat olarak da fark var dikkat ederseniz. Ayrıca bu silahı dürbünle kullanacaksınız. 4.5 almanızı öneririm.
carter15 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
faturasi varsa yollamasi gerek
-
ptt haricindekiler aliyor
-
internetten alırken dikkat etmek gerek teşhir ürünü satabilirler. Umurlarında değil çoğu firmanın, kullanıcı kabul ederse zaten problem yok. ama hakkını arayan biriyse paşa paşa değiştirirler. Tüfek geldiğinde kontrollerini yapın. zaten kutu geldiğinde az çok anlarsınız.
-
5.5 ya da 4.5 konusuna gelirsek öneriniz ne olur ? magnumda 5.5 diyordunuz sanki?
-
emir hocam mod 52 48 ya da 460 arasından hangisini tercih etmeliyim . kısa bir analiz yapabilir misin. belki güçlü bir tüfeğe geçebilirim hw yi satıp?
-
isabet için o kadar para veririm. verdim de .hatta hw 77 k tüfeğim çok isabetli diye sıkıldım ve gelecek aya satışa çıkaracağım muhtemelen. insan hep aynı noktadan vurur mu yahu :))
-
50 metreden gerçekten çok iyi tebrikler. ben hw 77k ile daha düşük metrelerde bile yapamıyorum bu kadar net atışlar dürbün markası nedir ?
-
isabet açısından 5.5 luğu ile farkı oluyor mu?
-
beyler sıfırlamada dürbünü kaça zoomluyorsunuz .bende 3-9-40var. 25 30 mt için kaç idealdir? az ya da çok zoomlamaanın faydası ya da zararı var mı?
-
emir hocam benim hw 77k nın gez ve arpacığına ne yapabiliriz. öyle genişletecek bir şey de yok. dışardan gez arpacık mı satın alacazz ?
-
ben de 77k nın gez ve arpacığından çok memnun değilim.çok kalın. gamonun truglosu ile daha rahat atış yapabiliyorum.
-
2. el düşünürseniz. mod 350 var. şu an sayın orhantan satıyor. dampa vs dahil. özellik olarak 460 ile hemen hemen aynı. tek farkı namludan kırma. fiyat olarak kaça kadar çıkabilirsiniz? yandan kurma olarak daha pahalı tüfekler var ?
-
yorumlara göre evet. 350 magnuma da bakın.
-
araştırdığım bir konuydu.. hw 97 ve 77 lerin çıkış hızı aynı. 6.35 seçeneğinin tahribat yapacağını düşünüyorsunuz ama o kadar para verebiliyorsanız diana magnum 5.5 modellerine bakın derim.şu an 77k kullanıyorum. güçlü bir tüfek değil.ama isabet harika. 6.35 ini hiç düşünemiyorum güç konusunda.
-
rws superdomes yurttışında popüler bir pellet 5.5 luğu türkiye de yok galiba. aradım bulamadım. ayrıca n11.com da hn ftt 5.5 luk görünüyor sanki. hn yi de denemek istiyorum.
-
o zaman cankatsan ın verdiği tabloya göre jsb exact heavy 18.13 grain ile 623 fps değeriyle uygun bir pellet. demek ki max 18. grain ideal olanı 5.5 cal için..
-
gerekenden fazla ağır pellet tüfeği zorlar diye bir şey yoksa tabiki doğru dediğiniz.
-
jsb heavy 18.13 grain. hw nin de çıkış hızı 230 m/s .zaten gücü çok fazla değil isabet için üretilmiş. normalde pelletlerin ağırlığı 16 grainden fazla olmasın diye okumuştum ?
-
sayın cankatsan hw 97 k için hangi pellet kullanıyorsunuz. bende jumbo rs 13.43 grain var. hn ftt ya , crosman hollow point kullandınız mı. bunların isabeti hakkında bilgisi olan var mı?( 5.5 için )