yurtdışında ve yarışmalarda 4.51 4.52 5.52 gibi pelletlerin 4.50 ve 5.50 ye göre daha fazla tutulduğunu farkettim. galiba arka çapının büyük olması avantaj .
carter15 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yanak pedi arayan bir üye vardı?yanlış mı hatırlıyorum?adjustabe cheek piece
-
h77k için şişe kırsın 30 40 metrede etkili olsun diyorum.çoğu 4.5 öneriyor.heralde ft için. ne dersiniz sayın karapençe? 5.5 alınabilir mi?
-
benim aklımda 5.5 vardı. gerçekten güçsüz mü kalıyor 5.5 delme açısından. 97 k düşündüm ama sıkılıp dürbünü çıkartırım diye 77k yı tercih edecegim galiba.
-
sayın karapençe envanterde hw 77k var herhalde. memnun musunuz silahtan?
-
bu arada bymax9 vantage IR serilerinin sarsıntıya daha dayanıklı olduğunu biliyorum.
-
beyler dürbün ya da havalı silahı, özellikle havalı silah için konuşuyorum; distribitöründen internet yoluyla almakla, bir av bayisine gidip almak arasında bir fark var mı . fiyat ya da güven açısından ??
-
gamo pelletlerin her biri farklı şekilde tüfeğe oturuyor neredeyse. bu şekilde sanırsam isabet çok zor. geçenlerde jsb aldım çok kullanmadım ama tabiri caizse cukk diye oturuyor silaha.
-
bullseye da üretimsel bir bozukluk mu var ?
-
tüfek iyi olmasına iyidir.yine de farklı sonuçlar alan kullanıcılar olmuştur .onların da fikirlerini alalım
-
hw 77k da iyi sonuçlar alacağım pellet tavsiyesi verebilecek olan var mı ??5.5 için
-
ben ortaokul yıllarında kullandığım silah markasından kısa zaman önce aldım.(gamo) ama çok fazla araştırmadan. daha iyi modeller olduğunu duyunca ve formlardaki yorumları okuyunca fikrim değişti. silahım kesinlikle kötü değil .ama daha isabetli silahlar olduğunu biliyorsanız ve bunu alabilecek olabiliyorsanız işler değişiyor. bütçemiz varsa iyi silahlar kullanmak ayrıcalıktır BENCE..
-
havalı tüfek alalı 2 ay olmadı. insan daha iyisini istiyor. en kısa zamanda değiştireceğim
-
bu arada hw 77 k nın gücü kaç joule oluyor. diana mod 460 ı da merak ettim. ??
-
hw 77k dan bahsediyorduk
-
mod 54 airking deki mekanizmanın dampaya uyarlanmış hali. tepmeden dolayı dürbün ray üzerinde hareket ediyor.
-
sayın gepard zetax a da danıştım . dampa olarak diananın bullseye dediği dampayı alacağım belli bir atış yaptıktan sonra. ayrıca pellet olarak tavsyeniz var mı bu silahta ?
-
sayın zetax az önce namlunun kısa olması isabeti olumlu etkiliyor diye bir bilgiye ulaşttım internetten. ben tersi diye biliyordum. doğrusu nedir bu işin ?
-
hw 97 k ya gez arpacık takımı ekleyebiliyor muyuz sonradan? bilgisi olan
-
Gepard 77k da locktime ı düşürmek için kısa yapılmış dedin. alacak olsan 77k yı mı 77 yi mi tercih edersin. az önce araştırdım namlunun kısa olması isabetlilik açısından avantajdır diyor. Doğru mudur bu. Kusura bakmayın bu silahlarla ilgili bilgim yok o yüzden ayıntılı sorular sormak durumundayım en iyi tercih için.Ben 460 ve 77 ya da 77 k arasında kaldım. uzak mesafeler düşünüyorsak ve tahribatsa 460 ;kısa mesafe, daha az sallantı ve isabetse hw diye anladım.zaten atış yapacağım mesafe 40 metreyi geçmez herhlade .o yüzden en uygunu hw gibi duruyor.