gepard baya bir yazmissin tesekkurler. hw 77 hw 97 nin arpacikli olani diye biliyorum. hw 97 yu sadece durbunle kullanabiliyoruz degil mi. bu yazdiklarin hw 77 icin de gecerli mi. ayrica 77k ile77 modeli arasinda belirgin bir fark var midir SENCE ?
carter15 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
daha dün diana 460 da anlaşmadık mı. silahı almadım ama gerçekten kafam karışmıyor değil :)hw 77 ler diana 460 tan daha ucuz.bunu bir karara bağlayalım bence.
-
elimde hawke hd ır 3-9x40 ao var. dürbünün orta çapı 1 inç olması gerekiyor galiba. 2 model varmış dampanın. fiyat olarak da dm 60 ile hemen hemen eşit gibi.
-
sayın zetax geçen bahsettiğim diananın yeni dampasıyla ilgili bilgim var demiştiniz.(Bullseye zr). şimdi bu dampa mı yoksa sportmatch dm mi. sadece youtube dan izlediğim kadarıyla güzel gibi? Eğer 460 alırsam üstüne koymayı düşünüyorum.?
-
tmm teşekkürler
-
nerede ve ne zaman oluyor bu yarışmalar. site falan var mı?
-
bu yarışmalar havalı silah üzerine mi.?
-
dampa demişken diananın yeni cıkardığı bir dampa var.galiba bu türkiye de bulunmuyor?
Bullseye ZR 1-Pc Mount -
pcp yi ben de düşünüyorum ama tehlikeli diyorlar ?
-
yani hawke hd ır ao 3-9x40 da olabilir
-
hawkeye mail atmıştım yaylılar için dürbün tavsiyesi diye. cevap hd ır nin yeni adı olan vantage ır serisi.3-9-40 vantage ır ao ?
-
tx200 mü mod 460 mı? mod 54 1. ama ağırlığından dolayı onu düşünmüyorum
-
o zaman seçtiğim tüfeklerden 1. mod460 2. air arms 3. hw 77 diyebilir miyiz?
-
kullanıcılardan biri air arms tx200 de fena değil demişti. araştırdım 4.5 alttan kırmalı var fiyatları da dianaya yakın ??
-
yazdıklarınızı dikkate alacağım teşekkürler. bu tüfekleri kullanan diğer arkadaşlardan da yorum alabilirim ?
-
dampanın çok pahalı olmasına gerek var mı . sportmatch öneriliyor formlarda. diananın garantisi nasıl peki ömür boyu mu? ayrıca namlu düşüklüğü diye birşey var mı 460 larda ?
-
iki kişi de hw 77 ve diana 460 arasında. 460 ı tercih etti. yeni başlamıyorum atıcılığa ama gün geçtikçe daha iyi tüfeklere heves etmeye başladım. Bu 460 geri tepmesi nasıl dürbün rahatlıkla kullanılabilir değil mi? dürbün katili silahlardan değil diye umuyorum.
-
şimdi ikisi arasında kaldım hw 77 k mı diana 460 mı ve ayrıca 4.5 ya da 5.5 mu ? ayrıca gamo hakkında bilgi veren olmadı?
-
mod 460 hw 77 ve 97 arasında hangisini tercih edersiniz. bir de şunu merak ettim tabi fark vardır ama gamo cfr whisper igt diye bir silah var.gamonun bu modeli ile ile saydığım silahlar arasında baya fark bir var mı. komser ?
-
peki hw 77 ile 77 k arasında tercihiniz ne olurdu. fiyatlar arasında fark var. bu farka değer mi acaba ?