Ürünler konusunda yardımcı olurum. Önemli olan ihtiyacınızı görecek tüfek sahibi olmak.
blodnigt tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Anladım.Flashpup sanki başlangıç silahı gibi bir silah.airmax daha doyurucu gibi geldi bana.kararımı verdim eğer herkülesin pup olanına regülatör eklenmezse airmax alacağım.istediğim bütün özellikler airmaxte mevcut.burada grupmanlarını ve kendisini paylaşacağım.
en uzun kullandığım havalı airmax 1 yılı geçtı. bir ara kuzenime verdim ama oda tüp dürbün alamayınca geri almak zorunda kaldım. . Bt65, nova, kral maxi , jumbo , pro 500. Galatian ve aa s510 bunlarıda kullandım ama 2 3ay.bunların içinde bir ay içinde sattığımda oldu. ağırlık hiçbir zaman sorun etmedim. ilk isabet sonra stabillik fps olarak sonra kurma koluna bakarım.farklı silahlarla olsada airmax videosuda mevcut.
kendi yaptıgım hedeflere 50 m atışlar -
Flashpup hafif isabetli bir tüfek. Birkaç atış yaptım. isabeti güzel. atış sayısı çok degil. yanlış bilgim yoksa düz flash 165 cc. atış sayısı az olması sıkıntı olmazsa alınabılır. birdekurma kolu bıraz gerıde kurması zor olur
-
Ben airmax kullanıyorum memnunum. Ortalama 120 stabil 60 70 atış yapar. Regsiz fps farkı 4 7 fps. Reg li kullanmadım. Gladius piyasada pek tutulmamış bir model. Hiç kullanmadım. Ama diyeceğim airmax için hem isabet hem atış sayısı olarak tavsiye ederim
-
Gayet basarili elinize saglik
Teşekkür ederim
-
4+1 otorest hedef 150 tl
Çoklu fırdöndü 250 tl
5 ayrı parça gong 175 tl
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
https://www.youtube.com/watch?v=cJanhw8hD_0
imalatını yapmış oldugum hedef ve sehpalara atışlar
-
Evanix rainstorm 5,5 bolt aldım.
-
Benim tahminim piyasa yapmadı. t10 ve tropy değişik iki model pcp. her iki tüfekte piyasada yok .Başlangı. için iyi bir seçim olabilir. ama Sizinde dediğiniz gibi üst model almak daha iyi. bir kez alın uzun zaman kullanın.
-
İlan açmak için 3 aylık üyelik ve toplam 50 mesaj atmış olmak gerekiyor diye biliyorum
-
Long model kullanmadım. Bt 65 de güç tüfegi oldugu için 6.35 daha iyi olur. Ama son zamlardan sonra pellet sıkıntısı var. Uzak mesafe için iyi bir dürbün yükseklik ayarlı ayak derken astarı yüzünü geçer. Bence hatsanın nova compack modelini inceleyin. Videoları var. 6.35 de 5.5 de 150 m ye kadar guzel atar. İlla uzak mesafe diyorsanız 6.35 hercul derim
-
merhaba. öncelik şunu belirtmek isterim kalibre seçenegi ne olacak. bt65 de 6.35 cal daha iyi. çıkış hızı fazla oldugundan 5.5 cal 18,13 gr pellet savurma yapabılıyor. gücü düşürmeniz gerekebilir. yada 5,5 de25 gr pellet kullanmanız gerekebilir.6,35 de atış sayısı biraz azalır daha istikrarlıdır.bt65 güç tüfeğidir. 5,5 alıp güç azaltıp 18,13 alacam derseniz nova compackt öneririrm.
-
hayırlı olsun. biraz ağır olabilir. ama güzel tüfektir.uzun mesafe çok rahat atar
-
herkez yazacağını yazmış. 135 daha güçlü ve ağır. ve pahalı. alıpta pişman olan görmedim. Hatta bir abimiz pistona biraz daha hava bastı çok etkili bir tüfek oldu
-
AA ile 850 fps 18.13 grain ile 120 130 grupman yaparsınız. Biraz daha uzak mesafe için güç ayarını yükseltmeniz gerekir. 25 gr 850 fps ile 200 m çok rahat atarsınız. Ama AA uzak mesafeden ziyade 100 130 arası grupman tüfeğidir. Ben 170 m atışı yaptım. Hava aşırı rüzgarlı idi. Biraz dağıttı. Effecto ya gelecek olursak biraz bekleyin. Biraz kullanılsın. Test edilsin tanıtım videosu çekilsin izleyelim.
-
merhaba. bazı arkadaşlardan duyduğum kadarı ile pellet namluya sürerken pellet eziliyormuş. solid pellette sorun olmuyormuş. normal pellette ezıldıgı için isabet bozuluyor dediler. ne kadar doğrudur bılmıyorum. ayrıca 4 kg ustu bır tufek. tavısyem temız bır AA bulun 1000 tl daha fazla verın. İsabet şaşmaz