ardenne tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ahh keske evet benim diyebilseydim abi ...
ama airsoft safir havali vsvs 15-16 tane tufek ve 6 tabnaca vardi bir aralar simdi sadece secmeler kaldi./.. -
"SR 15 tetik bekçi silahlanma için AR15 Şövalye tutuş Magpul Gelişmiş karabina hazır SPR sağ elle 9,5 inç ACM el Şarçek bekçi nişan noktası compM2 1 MOA kavrama kırmızı nokta ön güdük, 4x çevirmek yan büyüteci (resimlerde büyüteci YÖK) Troy ön ve arka görüş 5mW Yeşil lazer XTM ve ince demiryolu panel kombinasyonu "
eheheheh Ilahi Murat ve Cem abilerim:)
ozellikle inkilizce adlarini yazdimki isteyenler internette zorlanmadan bulabilsin diye, yoksa amacim artistlik asla degil yanlis anlasilmasin ....
Magpul firmasinin ACS dipcigin adini yanlis yazmisim, karistirmisim, orjinal adi adaptive-storage stock, boyu ayarlabilir ve icine pil, yedek mermi, vsvs ivir zivir koymak icin bircok bolmesi var
SPR (ABD deniz piyadelerinin kullandigi uzun namlulu 5.56mm sniperlar, yani ozel amacli tufek ) tipi sag el uyumlu kabze
Knights firmasinin genellikle ABD ozel kuvvetlerindeki M4ler icin urettigi modelin kopyasi bir tetik korkulugu
cin mali 9.5 inchlik full metal rayli kundak
aimpoint reddot ve yakin mesafe kullanimi gerektiginde dugme ile 45 derece yana katlanabilen 4 buyutmeli durbun aparati
troy tipinde on ve arka katlanir nisangah
kisa on elcik
Magpul ince ve XTM model ray koruyucular -
Tesekkurler arkadaslar, modifiye devam ediyor:)
-
Dunku bulusmada bazi arkadaslar sormustu, o nedenle biraz bilgi vermek istiyorum...
Eski haline yani AR15-M16A2'ye tek benzerligi upper ve lower receiver ve tabiiki namlusu kaldi, resimler asagida,
Internal olarak namlu yatagi raybalandi, gas portlarini 0.2 mm genislettim, gas impingement sisteminin o ringi parcalaniyor cok cabuk , bir sorunu yoktu ama yinede 500 atista bir degistiriyorum. Atista plastik 10lu sarjor kullanildi, dun 15-20 dkda arkadaslar ile yaptigimiz toplam 100 atista sadece 2 kez besleme sorunu oldu, ejeksiyon sorunu olmadi (son 300-400 atistir ozellikle temizlemiyorum, gas portlarin idame suresini gormek icin, arti 2 takilmada sonlara dogru namlu sistigi icin oldu sanirim)[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100606/temp/gjo2cc77.jpg]
[Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100606/temp/v4jlzfxd.jpg]
[Resim Engellendi: http://s5.directupload.net/images/100606/temp/kwhzxbdu.jpg]
Bizim Yenal'lede atis yaptik dun, uzerinde 2.5-10x40 scope vardi...
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100606/temp/yh6y6i53.jpg]Merak eden arkadaslar icin kullanilan ekipmanlar
Magpul Advanced carbine stock
SPR right handed grip for AR15
Knights armament SR 15 trigger guard
9.5 inch ACM hand guard
Aimpoint compM2 1 MOA red dot, 4x flip to side magnifier (resimlerde magnifier yok)
Troy front and rear sight
5mW yesil laser
Stubby front grip
Magpul XTM ve slim rail panel kombinasyonuSaygilarimla...
-
Haklisin Alper, bencede atis disiplini ve emniyeti en buyuk oncelik olmali...bu iste kusura bakma olmaz 1 kere olur...
-
-
rada
kardeş abimiz komutan şakası yok .
Kardeş amarikanca "emredersiniz komutanım" diyorum zaten
Komutanım gecen hafta 1'i kendime 2 tane 11-21 cevirici istedim zaten, 1 hafta 10 gune burada olur, nişangah tipi olarak benim safir Sr25 ve HK416 da 3 cesit set (troy, KAC SR, KAC PDW ) mevcut, Kamuranda magpul buis tipi almış, hepsini inceleriz sonra begendiğini takarız, sonrasında ankarada glad ları artık sadece flip-up demir nişangahlar ile kullanırız -
Kamuran ve Başer'e,
Kamuran öncelikle ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Gelelim esas konuya bundan benim silahada yapılmazsa iki elim yakanızda İkinci çamlığa FIRTINA ile gelirim valla masrafı önemli değil, süratle faaliyete geçmesi önemli. Sevgiler.
Sir, yes sir
tabiiki abi, 11-21 ceviriciler gelsin gerisi kolay hangisini istersen onu getirtiriz...
istersen holosight tak cevirici olduktan sonra sorun yok... -
Ooo, magmpul mbuis, hayırlı olsun abi şimdiden
-
Kamuran çok güzel olmuş abicim tebrikler
bende hersey hazır ama 11-21 converter bekliyorum, öndeki rayın vidaları sendede uzun sanırım kac mm kestin? -
Gecen pazar biz 10da ordaydık aşağıdaki vadide pusu ve kurtulma simulasyonları için, piknikçiler oraya geldiklerinde tam teçhizatlı, saldırı tüfekli kamolu 14-15 kişiyi görünce durmadılar bile
Erdinç senle ben kamolu gelelim ben safiride getiririm... -
Çok tesekkürler Mehmet:)
-
Kardesim 6 yil istanbul da Vstrom kullandi, 2 aydir Vanda askerlik yapioyr bayramda firsat bu diyip istanbula ucakla gelip motorunu goturdu 3 catlak arkadasi ile , 1 akutcu, 1 emekli sas komandosu
ben ise kac tane 2 ye bolunmus, uzuvulari kopmus , vucutlari dagilmis motor kazazedesi gordum, sayisini unuttum. ne zaman bir racing ci R1 hayabusaci gorsem hala icim bir garip olur.
Murat abi hayirli olsun simdiden KAZASIZ BELASIZ kullanirsin insallah...Alperim Diablo safirle o plakalara bisey yapamamki
-
Hanim kaynakli nedenlerden oturu gelemedim , insallah cumartesi bulusmasinda oradayim...
-
Musait olursam bende geleceğim...
-
Basarilar Erdinc kalbimiz ve dualarimiz her zaman seninle
-
Tüm katılımcılara tebrikler
Şu an 150 puan alırsam bana fazlası ile yeter... -
Bu haftasonu Kibristayim, maalsef gelemeyecegim
Katilacak herkese kazasiz belasiz iyi atislar dilerim... -
Hayirli olsun, gule gule kullanmani dilerim