Erdem abi, fotolar icin cok tesekkurler emegine saglik
ardenne tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ellerinize ve emeginize saglik, cok basarili, hemde ruzgarli bir havada
-
-
Cok guzel bir gun gecirdim, yardimlar ve bilgilendirme icin herkese tesekkur ederim...
Haftaya bir aksilik olmazsa yine atesli ve atessiz bir bulusmada olmak isterim -
Bende geliyorum saat 8 de ordayım.
-
Herkese selamlar,
bu yarışma nerde ve ne zaman yapılacak acaba izleyici olarak katılmak isterim -
uzxun zamandır forumdan uzaktaydım, çok zor bir grupman yapmışsın Erdem abi, tebrikler
-
Selamlar Ugur, aslinda sorununun cozumu basit ve ankaradasin. Safir icin en uygun fisek Zuber palla ve ureticic ankarada gureller bahcelide, onlardan istersen sana yuksek basincli mermi yapiyorlar bende 300 tane var takilma sorunu safirdeki revizyondan sonra bitti standart zuberlerin basinci dusuk arkadaslar takilamnin asli nedeni dusuk basinc ve gas ram tikanmasi yine sonucta dusuk geri basinc.
-
Safir T14s AR15 ailesinde en fazla tanınan 2 örnekren biri olan M16A2 - M4'ün karışımı olup ABD de piyasada olan aksesuarların %90ı ile uyumludur. Kullanılan bağlantı aparatları (mount) zaten tüm tüfeklerde standart olup piccatiny rail olarak gecer standardı 20 mm dir. Sialhınızı için en önemli modifiye öncelikle revize olup olmamamsı (forumu okuyun) ve front hand guard seçimidir. RIS-RAS seçenekleri sonsuz gibi, amerikan AR 15 M4 sitelerine bakmanızı tavsiye ederim. Bunların uygulaması için gövdenin önündeki delta ringin ayrılması biraz sıkıntılı bir işlem o nedenle aldıktan sonra Dimes Dudulluda 507 numaradaki Safir fabrikasına uğrarsanız orada size yardımcı olurlar. Lazer olarak Yeşil lazer kullanmanızı öneririm daha güçlü ve daha şık. Mavi lazerler daha çok pahalı gerek yok şimdilik. Ebayden alın burada 150-200 hatta 500 YTL isteyten gördüm. Ordan size 20-40 USD + shipmentla(15-20 USD) gelir ben 2 tane istedim takılmadan geldi ankaraya. Tavsiye edeceğim diğer modifiyeler flash hider olarak phantom, collapsable stock pad (s versiyon ise), front grip (Fenerli bir front grip var ebayde3 bir bakın güzele benziyor), eger RIS front hand guard bulamazsanız Z- raydır. Z ray ankadara necatibeydeki silahçılarda az miktarda kazıklanarak alabilirsinizama lazer olayına girmeyin. Pahalı değil kazık çünkü. Plastik sarjör olayına gelince ben onları fabrikada ilk üretim sırasında görmüştüm ilk örneklerde kullanılan plastik türevi oldukça yumuşak old için daha sert olacak olan yeni nesli bekleyin derim çünkü sıcakla birlikte agzı bozulacaktır. Güle güle kullanmanız dileği ile.
-
tekrardan selamlar, cevaplarınız için teşekkürler en kısa zamanda görüşebilmek temennisiyle
-
Herkese selamlar. Yeni üye oldum, Ankarada oturuyorum, yakında başka kimler var görüşmek isterim.