3500 güncel
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Numara yazarmisiniz uye olmayan bi arkadasim gorusucek namlu icin sizinle
-
Fiyati yazmayi unutmusum 3.750 foto isterseniz gönderirim. 05435769115
-
Merhaba herkese tabanca tertemiz durumda sadece 4 tup bitirdim yani tahminen 120 civarı atış yaptım. Kutu ve kutu içeriği tamdır. 4.5 mm çelik bilye atıyor blowback dir.
-
-
0543 576 91 15
Fotograf isteyen olursa gönderirim fotograf yukleyemiyorum artik foruma.
-
Kullanmadigim tertemiz durumda hic sorunu olmayan blowback 1911 cold havalı çelik bilye atan silahimi satiyorum. Silah tam kutu icerigiyle ve yaninda 3 kutu dolu mermisiyle birlikte göndericem. Fiyatı her satısimda olduggu gibi yine uygun tutuyorum. 4.250 tl
-
-
-
-
-
-
-
Fiyatı düşürdüm
14500
-
Merhaba air arms s410 tüfegimi sattim ve dürbüne ihtiyacım kalmadı nokta sorunsuzdur tertemiz tüm kutu iceriğiyle eksiksiz. Fotograf yüklemeyi beceremedigim icin neyazıkki almak isteyen olursa watsap üzerinden resimlerini paylasirim. Fiyat olarak 16000 düsünüyorum. Iyigunler diliyorum herkese.
-
Merhaba air arms s410 tüfegimi sattim ve dürbüne ihtiyacım kalmadı nokta sorunsuzdur tertemiz tüm kutu iceriğiyle eksiksiz. Fotograf yüklemeyi beceremedigim icin neyazıkki almak isteyen olursa watsap üzerinden resimlerini paylasirim. Fiyat olarak 16000 düsünüyorum. Iyigunler diliyorum herkese.
-
Merhaba tüfek satıldı.
İlan kaldirilabilir. Tesekkur ederim.
-
Foto yuklemek nekadar zorlasmis galeriye bile yukleyemedim sanirim.
-
Merhaba herkese cok uzun zamandir forumda yoktum daha dogrusu islerden dolayi havali isinden uzak kaldim. Artik atis yapmiyorum av tufegi alip vakit buldukca ava gitmeyi dusunuyorum. Bu yuzden ingiliz güzelini satiyorum 1 veya 2 gun icinde satilmaz ise burda bir av bayisine ölü fiyatina av tufegi ile takasa giricem. 2 gun dusun dedi zam gelicekmis tufeklere dedi. Tüfegim tertemiz fotodaki gibi hicbir sorun yasamadim ve yedek sarjorude var. Hayirlisi olsun insallah alacak kisiye.
-
Evet bende merak ediyorum bu tüfeği. Bilgisi olan yokmu acaba bu konuda. Nezaman cıkıcak satışa.