3.300 güncel
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
3500 güncel
-
Numara yazarmisiniz uye olmayan bi arkadasim gorusucek namlu icin sizinle
-
Fiyati yazmayi unutmusum 3.750 foto isterseniz gönderirim. 05435769115
-
Merhaba herkese tabanca tertemiz durumda sadece 4 tup bitirdim yani tahminen 120 civarı atış yaptım. Kutu ve kutu içeriği tamdır. 4.5 mm çelik bilye atıyor blowback dir.
-
-
-
-
-
-
-
Fiyatı düşürdüm
14500
-
Merhaba air arms s410 tüfegimi sattim ve dürbüne ihtiyacım kalmadı nokta sorunsuzdur tertemiz tüm kutu iceriğiyle eksiksiz. Fotograf yüklemeyi beceremedigim icin neyazıkki almak isteyen olursa watsap üzerinden resimlerini paylasirim. Fiyat olarak 16000 düsünüyorum. Iyigunler diliyorum herkese.
-
Merhaba air arms s410 tüfegimi sattim ve dürbüne ihtiyacım kalmadı nokta sorunsuzdur tertemiz tüm kutu iceriğiyle eksiksiz. Fotograf yüklemeyi beceremedigim icin neyazıkki almak isteyen olursa watsap üzerinden resimlerini paylasirim. Fiyat olarak 16000 düsünüyorum. Iyigunler diliyorum herkese.
-
Evet bende merak ediyorum bu tüfeği. Bilgisi olan yokmu acaba bu konuda. Nezaman cıkıcak satışa.
-
güle güle kullanın cok güzel görünüyor.
-
teşekkür ederim cok naziksiniz. yurt dışına gitme isim var buaralar calısmaya eger gidemezsem sizinle iletişime gecerım musaıt olursanız tüfeği size gönderirim. ama bu stabıleyı yakalamanıza sasırdım 10 atışlık bu stabıleyı gördüm ama 16 lığını ılkkez görüyorum tekrardan tebrık edmek ıstıyorum sızı.
-
ellerinize sağlık. işin doğrusu kıskanmadım desem yalan olur keşke bende modlayabilsem. kısaca nasıl yaptığınızı kabalama anlatırsanız cok ıyı olur aslında. yapabileceğimi sanmıyorum ama merakımdan soruyorum. tekrar tebrıkler cok begendım.
-
çok begendım. gerçekten yeteneklısınız . tebrik ederim sizi.
-
gerçekten büyük ve degısık bır türmüş.