Evet bende merak ediyorum bu tüfeği. Bilgisi olan yokmu acaba bu konuda. Nezaman cıkıcak satışa.
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güle güle kullanın cok güzel görünüyor.
-
teşekkür ederim cok naziksiniz. yurt dışına gitme isim var buaralar calısmaya eger gidemezsem sizinle iletişime gecerım musaıt olursanız tüfeği size gönderirim. ama bu stabıleyı yakalamanıza sasırdım 10 atışlık bu stabıleyı gördüm ama 16 lığını ılkkez görüyorum tekrardan tebrık edmek ıstıyorum sızı.
-
ellerinize sağlık. işin doğrusu kıskanmadım desem yalan olur keşke bende modlayabilsem. kısaca nasıl yaptığınızı kabalama anlatırsanız cok ıyı olur aslında. yapabileceğimi sanmıyorum ama merakımdan soruyorum. tekrar tebrıkler cok begendım.
-
çok begendım. gerçekten yeteneklısınız . tebrik ederim sizi.
-
gerçekten büyük ve degısık bır türmüş.
-
-
zaten torun oldugu için güzel dedim.
-
yahu arkadaş gurupman iyide bari mesafeyi biraz uzatsaydın olmazmıydı 50 metre falan. yanlıs anlama sakın atışın iyi gez arpacık la olduğu için ama uzak mesafe deneseydın daha iddialı olurdu.
-
bravo vallaha güzel fıkır ve calışma. tebrıkler.
-
hayırlı ugurlu olsun murat. insallah birdaha aa nı satmazsın
-
harika olur. yeminle kımse yok birkac arkadasım vardı ama onlarda tüfeklerını sattı tek basımada bıyere gıtmek ıstemıyorum bulusup bır etkınlık yapabılırız neden olmasın.
-
ah ah burda olsanız hemen katılırım tek basıma atısa gıtmekten sıkıldım haaa
-
güle güle kullanın Allah kaza bela vermesın.
-
bence sorun ayak iyi oturmamıs tüfek rayının üzerine. yada iyi sıkmıyorsun ayakları. yanı bıldıgım kadarıyla eser cok tepmeyen bır tüfek enazından hatsan 125 kadar yanı ıyı sıkarsanız ayakları sorun olmaz dıye düsünüyorum. olayı görmeden bu yorumu yapabılıyorum. kolay gelsın.
-
ilk önemli tavsiyem 5.5mm olması alacağınız tüfek. 2. tavsıyem sabit namlulu olsun sızın sectıgınız modeller gıbı. ben olsam estetık ve güc bakımından 460 magnum derım. ama 5.5mm olarak öbürüde olur güc olarak aynılar.
-
eksik yazmısım neredeyse yazıcakdım
-
bravo aynısını yapmıssınız nerede elinize saglık.
-
böyle kalabalık arkadaslarla atısa gıdıyorsunuz ımrenıyorum vallaha. çünkü burda benle atısa gelebılecek arkadaslarım bu hobıyı yapan yok neredeyse varsada bana uzaktalar
-
mesela ben dampa ayak ile 3-9x32 tasko dürbün kullanıyordum gayette memnundum bunu tüfekcılere sor bulursun ve uygun olur pazarlıkta edersınız sanırım 100 tl ye belkıde daha ucuza bulabılırsınız.