iyi dileklerinize tesekkür ederim. ama hatsan izmirde ben ordudayım ama dediginizi yapmayı cok isterdim alıpta kafaları atmayı hay sizin yapacagınız tüfege deyi bunları yapardım emin olun yakın biryerde olsalardı ama taaa izmirdeler. napalım ilk magdur ben oldum sanırım Allah baskalarına vermesin çünkü tüfeklerim benim için cok önemlı tek ve en büyük hobim bu benim. saygılar hepınize.
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
genelde herkez hatsanın servisinin iyi oldugunu söyler bence berbat bir servisi var. 17 gün önce hatsana tüfegimi optıma 550 mı gönderdim namlusu yukarıya dogru yamuktu diye bugun tüfegim geldı kutuyu bır actım kundagın vida yeri yukarıya kadar çatlak namluda mengene izleri var pas var cızık dolu kısacası tüfegin içine etmısler. aradım sebebini sormak için 3 kısı o ona o ona baglayıp durdular en sonunda birine derdimi anlatabildim. kargodan olmustur dediler bende neden nasıl olabilir dedim adam karpuz atar gibi atmaz herhalde arabaya tüfegi dedim o da bizden kaynaklanmaz dedi bende yüzüne kapadım telefonu yoksa agzımı bozacaktım. ülen ben tamıre gönderiyorum adamlar tamırlık edip bana yolluyolar. ne servisinden nede aradıgımda müsteriyle yanı benle konusma tarzlarından hiç hoslanmadım daha kırılsada kı kırılmaz üzere hatsana geri yollamam. zaten 20 günde falan yolluyolar kutunun içine kagıt falanda koymamıslar tüfek sallanmasın diye gelısıgüzel atmıslar kutunun içine dahada kımseya burda orduda hatsan tüfeklerinden öneride bulunmam artık böyle magdur ettikleri için beni. yorumu sizlere bırakıyorum arkadaslar...
-
aytaç bey tebrik ederim güzel fikir dogrusu oturdugunuz yerden atıs yapıyosunuz bigün belkı gelırımde benim diana 460 magnumu denerim nasıl oluyor diye görüsmek üzere.
-
ben orduda oturuyorum inanın cok isterdim team olusturalım bulusalım etkınlıkler müsabakalar yapalım cünkü bildigim kadarıyla bu hobiyle ugrasan buralarda pek kimse yok ben atısa genelde tek gidiyorum yada var benim haberim yok ama isim icabı yazın dükanda olmam gerekıyor anca yagmurlu havalarda acmıyorum dükanı ama kıs ayları olsa mesele eylülden sonra felen kesinlikle katılırdım.
-
bulusma resimlerindende anlasılıyor cok eglenmıssınız. ama biseyi cok merak ettim orda degisik bir tüfek var ama anlayamadım s410 a benziyo kurma koluda t14 e benziyo acaba nedir o tüfek yoksa mustafa bey sizin üretecek oldugunuz tüfek bumu eger buysa cok hos gözüküyo.
-
öfff vallahi süpermis buna birde güzel dürbün taktınmı tadından görüntüsünden yenmez. türkiyede hiç görmemistim bu modeli herhalde gelse bile en az 2500 euro olur kesin benelliler cok kalıtelı bir okadarda pahallılar.
-
arkadaslar bsa 8*32*44 dürbünümün paralaksı bozuldu acıp baktım kücük bir pim kırılmıs yanı paralaksı calıstıran ileri geri giden pim kırılmıs ama yapamadım bu dürbünden kullanan yada bilen varsa nasıl tamır edebilirim söyleye bilirseniz cok cok iyi olucak yoksa cope gitmek zorunda çünkü paralaks calısmadan net görüs sadece 15 metre gerisi bulanık gösteriyor. resim cekip gönderemedim cünkü çok parlak cıkıyo resim anlasılmıyor. lütfen bir cözüm söyleyin.
-
haklısınız insallah bitince yayınlayıp paylasırsınız iyiaksamlar.
-
acıklamanız için tesekkürler. sizin diananızı görsek resim gösterseniz bizlere bizde fikir sahibi olsak olmazmı acaba mustafa bey.merak ettim dogrusu a dan z ye yeniledim deyince.
-
evet mustafa bey ben daha önce burada incelemistim ama lınkını unutmustum. ama Allah var yukarıda bu plastık kundaklı çok güzel. bunun gelme sansı varmı türkiyeye yada lınkını verdiginiz yerdekı diger silahların. ilginiz için tesekkür ederim.
-
simdi koydum geldi sanırım.
-
arkadaslar sanırım bu tüfek alman malı ama baska bir bilgim yok tek bildigim inanılmaz güzel bayıldım vallahi. keske yatagun getirse bunu.http://s10.directupload.net/images/090320/v5sopac9.jpg
-
anlasılan türkiyede yok bundan hicbir bayıde bulamadım gelırsede zaten haberimiz olur herhalde. ama yatagun getirse cok iyi olurdu kesin uygun fiata getirirdi ve en iyilerini getirirlerdi.hepinize tesekkürler.
-
baktım ama orda sadece gittigidiyor da kücük basit bise var öbürüde istedigim gibi ama oda yurtdısı acaba türkiyeye gönderirlermi pek sanmıyorum göndersinler ama.
-
herkeze iyiaksamlar. bir sorum olacak. tüfek şeklınde yaylar var bunlardan türkiyede satan biryer vamı acaba yada yurtdısından getirtilebilirmi. youtubede videolar izledim inanılmaz güzeller vede güclüler. adamlar dürbünde takmıs üstüne cok güzel atıslar yapıyolar bende heves ettim belkı yaz sonuna biraz para biriktirebilirsem alırım ama satan biryer varmı onuda bilmiyorum bileniniz varsa birzahmet yazarsa sevinirim tesekkürler.
-
yani sonuc olarak o mesafeye gidermi bir 9 mm mermi. e gidiyosa bu oluyorkı 2000 metrede insana denk gelse öldürür anlamına gelır sanırım. ki bunu bana söyleyen polıste evet denk gelse öldürür dedi. sizler nedersiniz
-
hepınıze iyiaksamlar. kücücük bir sorum olacak arkadaslar. gecen gün emeklı bir polıs beyle bi konu tartıstık kendisi diyorkı 9 mm tabanca mermisinin düsme mesafesi 2800 metredir dedi ama ben hic mantıklı bulmadım yani neredeyse 3 kılometreye düsüyo dedi mermi cekırdegi. yani benim mantıgımca bi tabanca mermisi enfazla 500 metreye düser diye tahmın ediyorum. ve diyorkı ben bunu kıtaptan okudum diyor. acaba bu konuda bilgisi olan varmı yani 2800 metreye düsermi bir tabanca mermisi merakımı giderirseniz sevinirim iyiaksamlar iyiatıslar.
-
evet ramazan abi sizinde yeni tüfeginiz biliyorum gercekten harıka bir tüfek cok begendim ama iste acık arazi tahrıbat ile ilgili deneyımleri olanlar bilgilendirirse cok mutlu olucam tesekkürler
benim pek atmaya fırsatım olmadıda sanırım forumsda 460 iyi bilenler var yazarlarsa memnun olurum.
-
arkadaslar diana 460 magnum 22 cal tüfegim 1 hafta önce geldi yataguna ve ilgilenen tüm kısılere tesekkür ederim.mustafa beye ayriyeten ilgi ve nezaketinden dolayı tesekkür ederim. ama 460 magnum kullanıcılarına birkac sorum olacak birisi forumda 120 metreden passız teneke deliyorum demisti hemde pro magnum paletle pro magnum namluya baya zor giriyo ve paleti yavas attıgını gözlemledim crosman 14.3 ise gevsek giriyor namluya bana biraz gücsüz gibi geldi nedense 50 metredden pro magnumla yag tenekesine attım tek tarafını deldi bu tüfekle denemelerinizi ve hangi mermileri sevdigini yazabilirmisiniz acaba. herkeze iyiaksamlar tesekkür ederim.
tüfegin görünüsü harika iscilik 10 numara kalıte hersey var gercekten süper diyebilirim bide 30mm dampa bulabilsem
-
üzgünüm mustafa bey yanlıs anlamısım kusuruma bakmayın. yanlız birde su 140 150 metrede sise kırarmı birde onu yanıtlarsanız aksam rahat uyicam malum sabah siparis veriyorum cok tesekkür ederim iyiaksamlar.