hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
zaten torun oldugu için güzel dedim.
-
yahu arkadaş gurupman iyide bari mesafeyi biraz uzatsaydın olmazmıydı 50 metre falan. yanlıs anlama sakın atışın iyi gez arpacık la olduğu için ama uzak mesafe deneseydın daha iddialı olurdu.
-
bravo vallaha güzel fıkır ve calışma. tebrıkler.
-
hayırlı ugurlu olsun murat. insallah birdaha aa nı satmazsın
-
harika olur. yeminle kımse yok birkac arkadasım vardı ama onlarda tüfeklerını sattı tek basımada bıyere gıtmek ıstemıyorum bulusup bır etkınlık yapabılırız neden olmasın.
-
ah ah burda olsanız hemen katılırım tek basıma atısa gıtmekten sıkıldım haaa
-
güle güle kullanın Allah kaza bela vermesın.
-
bence sorun ayak iyi oturmamıs tüfek rayının üzerine. yada iyi sıkmıyorsun ayakları. yanı bıldıgım kadarıyla eser cok tepmeyen bır tüfek enazından hatsan 125 kadar yanı ıyı sıkarsanız ayakları sorun olmaz dıye düsünüyorum. olayı görmeden bu yorumu yapabılıyorum. kolay gelsın.
-
ilk önemli tavsiyem 5.5mm olması alacağınız tüfek. 2. tavsıyem sabit namlulu olsun sızın sectıgınız modeller gıbı. ben olsam estetık ve güc bakımından 460 magnum derım. ama 5.5mm olarak öbürüde olur güc olarak aynılar.
-
eksik yazmısım neredeyse yazıcakdım
-
bravo aynısını yapmıssınız nerede elinize saglık.
-
böyle kalabalık arkadaslarla atısa gıdıyorsunuz ımrenıyorum vallaha. çünkü burda benle atısa gelebılecek arkadaslarım bu hobıyı yapan yok neredeyse varsada bana uzaktalar
-
mesela ben dampa ayak ile 3-9x32 tasko dürbün kullanıyordum gayette memnundum bunu tüfekcılere sor bulursun ve uygun olur pazarlıkta edersınız sanırım 100 tl ye belkıde daha ucuza bulabılırsınız.
-
5.5 mm herzaman.
-
soruyu yetkin bey sordu ben yanlıslıkla falcone yazmısım mesajları tek tek okudum kafam karısmıs ısımlerı yanlıs yazmısım pardon.
-
emegınız ve paylasımınız ıcın tesekkürler
-
sy falcone.
ben uzun zaman 460 magnum kullandım ve tecrübelerımı sızle paylasım.
100 metreden yag tenekesını arkalı önlü delıp gecıyor.
130 metreden içi boş naylon bidonun tek tarafını delıyorbunları sadece 16 grain kalıtelı yanı- fx- aa- jsb kullanarak yaptım bu pelletlerı cok güzel atıyor.
ben tüfegi aldıgımda ıcını slıkon gresle yagladım pıstonu özellıkle ve yaytutucuyu plastık olanı celık yaptırarak degıstırdım ve daha ıstıkrarlı oldu.
kesınlıkle pısman olmazsınız bu tüfekte. sabıt namlu olmasıda ayrı bır avantaj tabıkı.
bunlar benım tecrübe ettiklerim. -
vaay be.
-
sattın air arms yı yivli alıcam dıye simdi yaylımı arıyorsun
ben 460 magnum kullandım kesınlıkle tavsıye ederım özel sorun olursa özelden yaz bana acıklıyım.
4.5 mm tüfek kesınlıkle düsünme derım sana.