hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
test leri yaptım.
40 metreden soda şişesi ni 4 pompa ıle patlattım 20 metreden soda sısesını tek pompa ıle yıne kırıyor mermılerım gamo pro magnum kullandım yanı ıcınden onlar cıktı.
red dot taktım üzerıne 10 metrede nokta atısına sıfırladım 40 metrede yıne orta ortaya vuruyo. ama 60 metrelerde ortalama bayaga düsme yapıyor ben denıze dogru atıp denedım red dot ıle bayaga asagı düsüyor. kurması bana göre hıc zor degıl görünümünüde cok begendım ve görenlerde hasta oldular sılaha. ama susturucu şart 4 pompa ıle cok asırı ses yapıyor. 4.5mm buarada sılahım. iyigünler. -
evet 4.5mm gelecektı geldı ama ultra modelı degıl yıne hayal kırıklıgı yasadım. yanı dedıgınız gıbı o bayan kırk yalan söyledı bana ınsan bır pardon kusurabakmayın der hıcbırsey söylemedı almadan kargoyla gerı gönderdım ayrıca mermı kutusu acıktı ve mermıler kutunun ıcınde sacılkmıs dökülmüstü.iptal ıcın dün aradım ama baska bır bey cıktı yanı o bayan cıkmadı telefona o sagolsun onun adına özür dıledı ıstersenız ıptalde edebılırım yada hemen kargonuzu gönderebılırım dıyınce bende pekı ozaman dedım yanı aksama alıcam kargomu. yanı insallah yanlıs ürün gelmezse. vallahi gönlüm istiyorkı hersey yatagunda olsun herseyı yatagun getırsınde bızde gönül ahatlıgıyla sorunsuz yanlıssız ürünlerımıze tam zamanında kavusalım. bakın gecende 54 tl ye bır bayıden barksa marka red dot aldım adamlada yazıstık zonra uygun aldınız dedı ve gülücük gönderdı bende dedımkı sız uyguna verdınızde ben aldım dedım. oda yok bız aslında yanlıslıkla gelıs fıyatını yazmısız dedı aaa dedım ozaman farkını hemen cekın karttan dedım yok dedı müsleri memnunıyeti herseyden önce gelır hiç önemlı degıl dedı ısrarıma ragmen almadılar farkı . farkda 50 küsür yanı 54 tl ye aldım sonrada fiyetı düzelttiler 110 tl ıdı sanırım. helal olsun bakın negüzel esnaflar var. karsız sattılar bana red dotu. iyigünler arkadaslar.
-
adanada kı malum av bayısı eskıden yaptıgını bana yıne yaptı. tabanca hala gelmedı 5 gündür 3 mesaj cektım cevap yazmadılar 2 kere aradım bır bayan cıktı bugün gönderıyorum dedı ıkısındede ama bugun yıne aradım dedıkı elımızde yok haftaya dedı bende elınızde nevar dedım 4.5mm varmı dedım var dıyınce gönderın ozaman dedım daha beklemektende sıkıldım napım. umarım sınırden erken karar vermemısımdır olmassa 5.5mm namlu ısterım parası neyse verırım zorakının fabrıkasından tabı verırlerse. yatagun bunun gıbı herkonuda benzersız bence hem sorunuza hemen cevap alıyosunuz hem önceden bılgılendırılıyorsunuz magdur olmuyorsunuz acıkcası. bakalım 4.5mm nasıl olacak iyiaksamlar.
-
-
-
merhaba arkadaslar uzun zamandır foruma gırmıyorum cünkü bazı nedenlerden dolayı elımde tüfek kalmadı bundan dolayı foruma gırmek moralımı bozuyor. suan havalı tabanca alacak durumum var ve zorakının yenı tabancası hp 01 ultrayı almaya karar verdım ama kullanan varsa 5.5 mı yoksa 4.5 mm mı almalıyım uzak mesafa sıse kırabılmek ıcın karar veremedım yardımcı olursanız cok ıyı olur yarın sıparıs verecegım. hepınıze ıyıgünler dılerım.
-
bu sahneleri çok yaşadım. heygıdı eskı bol balıklı günler.
az kefal yakalamadım. rus kefalı , sarıkulak kefal , yelı kefal kılolarca tutardım 1-2 saatte ama eskısı kadar bol degıl balık.
birseferınde babam ıle balıktayız dere agzında ılk sacma atısında orda tam 109 balık yakaladı hemde herbırı enaz 250 gram agırlıgında. kıs ayıydı ve balıklar melen halınde ırmaga gırıyorken denk geldı. paylasım ıcın tesekkürler. -
ucuza yıvlı bulduk ozaman desenıze mustafa abı. yıvlımı yıvlı, ucuzmu ucuz, ruhsat zaten yok.
-
vallahı tüfegi alsan ruhsatı bır dünya para tüfegın kendısı bır dünya para , yanı yıvlı tüfek hep hayalım olarak kalacak sanırım.
-
yanlıs vıdeo cıkmıs .
üstten 3. video olcaktı dısarda ahsap masanın üzerınde oturan adamın oldugu vıdeo -
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=…NJdP54gb33IniCQ
hep söylemısımdır bence en güzel pcp tüfek air arms. baksanıza suna.
-
kadır bey madem 330 euroya buldunuz keske alsaydınız bıtmeden. ama olsun önemlı degıl türkıyede vergıler yüksek degıl , yakında türkıyeye gelır burdan alırız aynı fıyata
adamlara bakın ya, yaylı havalı tüfek fıyatına bu kalıtede yıvlı tüfek verıyorlar hemde brownıg. -
http://www.youtube.com/watch?v=g49ir-…feature=related
yapsınlar bunun aynısının havalısını verım 4 bin tl yada 2000 lıra olsun 4000 çok oldu -
tesekkürler mustafa abi hayırlısı olsun hepimize.
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=nyiVd3…BD4777489F02577
mustafa abi bunun 6.35 olanı varmı ve getirseniz fiyatı nekadar olur acaba ortalama. s410 dan pahalı olurmu. görüntü olarak sankı daha güzel bana göre kücük sankı boyu bıraz. -
kadir bey yenı gelecek tüfegin hayırlı olsun.
eee artık air arms pro sport işine yaramaz sanırım .1000 tl hesabına yatırdım yurtıcıyle gönderirsen sevinirim -
tesekkürler bilgiler için. kolay gelsın sıze
-
kadir bey peki 780 fps de kaldımı yanı sılah şimdi yanı şöyle 100 atıs sonunda neolur acaba 700 e falan düşermi hızı. yoksa bu 780 fps de kalırsa harıka vallaha çok güzel olu. tebrikler. o yag sıtesınıde sık kullanılanlara kaydettım alırım belkı bende bır aa lazım olur sora