yeni dürbün hee bak şimdi dahada merak ettım bakalım tahmın ettıgım gibi bir dürbünmü olacak bunlara büyük dürbün cok yakısıyo bana göre youtube de izledıgım vıdeolarda gönderdım sanırım 3 ispanyol adam tanıtım yapıyordu air arms pro sport ve diana 54 vardı ordakı dürbün harıka göstermıstı tüfegi sanırım oda nikko stırlıng 8*-32x56 yanılmıyosam. hadı kolay gelsın sıze. haaa eger yüz metre üzerinden şişe kırarsa bu tüfek bende niyeti bozabilirim. Allah aklıma mukayyet olsun bütün paramı nerdeyse tüfeklere harcıyorum
Allahtan bekkarım
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
siyah olanı begendım güzelmiş. bigün bende bıcak manyagı oldugumu foruma gösterecem de erınıyorum hepsını tek tek cekmeye
-
kadir bey elınıze saglık. eeee sıra crono ölçümü ve videoda sanırım
-
demekki ben şansızım bu konuda.
sizinde sansınız varmıs 1 haftada göndermısler tertemız tüfeginizi. daha nedenirki magdur ettıklerı sadece bende degılım bircok kısı var üzerıne cok konusuldu farumlarda. -
hadi hayırlısı ozaman video cekımlerınızı beklıyoruz.
-
elinize kolunuza saglık kadır bey, detaylıca anlatmıssınız tecrübenizi.
bu tüfegi almamak ıcın kendımı ınanın zor tutuyorum keske bir kac dürbünlü halıylede resım koysaydınız da fıstıgı görseydık
falcon yada 16 grain fx ıle acaba sızınde tahmınınız gıbı 100 metreden sıse kırarmı bu tüfek yada kara sıse vurulurmu
tekrardan hayırlı olsun tüfeginiz. -
rengi siyah olsa dahamı güzel olurdu acaba.
-
evet öyle bir poligon harıka olurdu deneyerek görerek almıs olurduk tüfeklerımızı.
ve bencede cok büyük şişe kırar bu tüfek
-
kalibre kısıtlaması yok ise umarım gelır ozaman.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
iyi seyirler. ama ülkemize gelecegini hiç sanmıyorum kalibresi büyük oldugu için. -
vallahı cok ısterım bır bulusma ama nasıp bakalım.
biz daha orduda 4 kısı bıraraya gelemedık -
buyurun gelın arkadaslar nedemek.
yanlız bız bulusup atısa gıdemıyoruz bıraz uzagız bırbırımıze burda ama karadenız team a katılabılırsınız logoyu kopyalayıp yapıstırın ımzanıza.
gelırsenız atısa gıderız ben adam bulamıyorum yanıma genelde tek gıdıyorum yada forumdan olmayan arkadaslarla gıdıyorum gelırsenız haberleselım mutlaka gıderız bıyerlere. -
hepimize hayırlı ugurlu olsun yenı tüfekler arkadaslar.
-
dogru kolluk kuvvetler aklıma gelmemıstı
ben görsellıge cok önem verdıgım ıcın bunu düsünmüstüm. -
neden adamı imrendırıyosunuz ayıp degilmi
saka bir yana hayırlı ugurlu olsun hayalımdekı yaylı tüfek bu ama bana göre cok pahallı s410 ile nerdeyse aynı fıyat yoksa kesınlıkle alırdım s410 umun yanına hemde cok ısterdım. napalım nasıp belkı ılerde dayanamamda kıyarım paraya alırım.
şunuda belırtım aslında tüfek bu parayıda hakedıyo kalıte ve özellık görünüs olarak. -
hayal gerckten güzelmiş ama bende eklemek ısterim.
ben tam bır remington 700 hastası bır adamım istenılse pcp tüfekte tüpü gizli yapabilirler yanı remıngton 700 e benzetebılırler. mesela tüp kundagın ıcınde olucak aa s410 da tüpün olmadıgını farzedın, aynen yıvlı tüfek görünümü olur ve hosda olur kundak seklınde tüp yanı. -
anaaaaa nereden buldunuzda aldınız yahu.
Fakat bu alt resimdekide .357 örümcekte güzelmiş.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
insallah getiren olur
-
-
vallahi harika olur mustafa abi. güzel tüfekler.