[Resim Engellendi: http://i53.tinypic.com/x4lxz8.jpg]
kron xc2000
hgfdsa tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
turaaaaaan bozma tüfegin güzelligini kardeşim
-
veysel yok ben 12 cal demek ıstedım
farkını söylermısın bana cal ıle guage nın kardesım merak ettım. -
dürbününüz hayırlı ugurlu olsun hakıkaten mükemmel güzel bir dürbün. birsey sormak ıstıyorum kalıtesı hakkında. bu dürbünü 12 cal relık bir av tüfegine taksak bozulmadan dururmu üzerınde yopksa sarsıntı bozarmı yanı nekadar dayanıklı oldugunu merak edıyorum. iyi günlerde kullanın.
-
veysel hayırlı olsun kardesım tüfegin güle güle kullan aa yı sattın herhalde
-
hepsı güzel ama hedıye olan bıcagınıza bayıldım gercekten nereden alındı fıatı nedır bılıyomusunuz acaba.
-
evet etkıleyıcı bır gücü var topun. ama kullanan kısı kafadan biraz sorunlu sankı. baksanıza filorasan ampul bilgisayar ne bulduysa patlattı
-
bende tebrik ederım sızı cok güzel atıs olmus. bende su s410 umu dedneyecemde ısten fırsat bulamıyorum ama benım tercıhım gurupman yerıne sıse olurdu.
-
Fur oni da mı ben laz degilimki furamam sayın yönetici
-
buzamana kadar şahin atmacada gördüm kus yakalarken ama alıp gidiyor siz birsey görmüyosunuz ozaman. ama gözümün önünde parcalarlarken izlemek hiçte hoş olmuyor.
-
sayın arkadaslarım ve büyüklerim lütfen benım yüzümden münakasa yasamayın enıyısı kapatalım bukonuyu da kırgınlık olmasın. zaten bugun baska bır martı türedi sanırım 1 saat öncede güvercini yakaladı kumsalda 3-4 martı parcalayıp yedıler yapacak birsey yok dogada olan seyler. eniyisi bakmamak görmezden gelmek cünkü cok üzücü bir manzara o hayvanın cırpınısını bagırısını izlemek :-((( saygılar hepinize.
-
evet size katılıyorum dedıgım gıbı sonradan cok pısman oldum bu baslıgıda acmamın sebebı vıdeoda martının nasıl serce avladıgını göstermektı aslında ama yaptıgımıda anlattım. hayırlı geceler. saygılar.
-
ki ben onu vurmasaydım hergün aynı seyı yapıyordu kımbılır kactane serce güvercin ölecektı Allah bilir.
-
belkide canılık bilmiyorum ama dedıgım gibi bir anlık üzüntüyle sinirle yaptıgım bişeydi ve pişmanlık duydugumu söyledim canılık manılık demeye gerek yoktu sanırım. çünkü hatamın farkındayım aksı halde forumda paylaşmazdım marıfet olsun dıye baslık acmadım.
-
evet yavruymuş ama dedımya biranlık sınırle yaptım sonrada pişman oldum. emin olun 3 gündür martı falan gelmedı buralara yanı kus avlamaya sadece o gelıyodu. ki ben hergün ekmek yemek artıkları simit yem falan atarım kuslara kapla su bırakırım. ama sen gel sercelerı yakala hayvanın cıyaklaması hala kulaklarımda dayanamadım napım.
-
View My Video
bu videoyu 3 gün önce dükanımın arkasında cektım. hergün kusları yemlerken onların karınlarını doyurayım derken bir martı cıksın onları teker teker yakalayıp yutsun bu martı bu videoyu cektıgımde 2. kusunu yakalamıstı ve daha öncede aynı martı kus yakalarken görmüsler. bende cezasını kestım air arms ile basından vurdum bendeonun celladı oldum aslında sonra üzüldüm bu doganın kanunudur dedım ama iş işten gectı. ama sunada sevındım baska martıda gelmıyordu ondan baska kus avlamaya. benı lütfen yadırgamayın elımde degıldı içim acıdıgı için dayanamadım vurdum. saygılar sevgıler. -
vay uyanık vaayyyyy. utanmasa ekmegi misinaya takıp balık tutucak :-))) paylastıgın ıcın sagol
-
bence cok güzel olmuş. acaba üzerindeki dürbün nemarka ve nereden aldıgınızı söylermısınız cok begendım hatta satabılırsınızde
-
abi nedenirki buna harikaa mükemmel 100 metrelik gurup cok güzel resmen tek delık olmus emınımkı dısarda kalan delık ufak bır yanlıslıkla olmustur harıka.