Polat Üstadımı kutlarım 12 atış için gayet güzel bir grup bence de. Tebrikler
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gece gündüz haftasonu demeden çalışmak zorunda olduğum için foruma bile giremiyorum ne yazık ki Buluşma cidden eğlenceli geçmiş her zaman ki gibi. Yeni arkadaşlar da katılmaya başlamış. Şu yoğunluğum bir bitsin de kar kış çamur demeden ben de geleceğim inşallah.. Son buluşmadan sonra tüfeğin tüpünü bile dolduracak fırsatım olmadı diim ben size anlayın siz
Bu arada Murat Abi geçmiş olsun, umarım ciddi bir şeyi yoktur eşinizin..
-
Sağolun hocam bilgilendirme için. Bu her yıl tekrarlanan işlem için sadece para mı yatırılacak peki? Uzun mu yani prosedürü yine?
-
Yanarım Yanarım tam alayım diyordum döviz patladı ona yanarım
T-12'yi verecek miydin Rıfat Abi?
-
12'den sonra orada olur musunuz? Bi de kaça kadar olursunuz= İşten 12:30 gibi çıkacağım çünkü..
-
Üzerinde scope mu yazıyor bi de? Ona rağmen takılmadan geldi mi =S
-
Abi valla kafayı yerim ben aynı paraya arkadaşımın aldığı tüfek benimkinden bu kadar farklı çıkarsa
-
Pardon hocam gözümden kaçmış :$
-
Bu hafta da ben çalışıyorum ne yazık ki Dönem başladı dumartesiler yalan olmaya başladı artık benim de
-
Hocam Armsanın namlu boyu sabit 66 mı? İsteğe göre 71'lik falan alamıyor muyuz?
-
Peki Ankara'da olanlar direkt belgeleri götürüp nereye verecek? Sanırım buradan 10-15 gün beklemeden gidip alabiliriz
-
Bi arkadaş foto koymuş zaten de arkası yoktu belki orada yazıyor demiştim. Boşuna uğraşmayın hocam bence, teşekkürler.
-
Yazmıyor mu peki üzerinde geçerlilik süresi v.s.?
-
Peki bu linsansın süresi ne kadar? Yani sürekli yenileme gerekiyor mu?
-
Çok teşekkürler Ülkü Hocam
-
Çok şık duruyor bence de.
Başlığı görünce Murat Abi custom bi şeyler yaptı sandım bi de
-
80*900 TELESKOPA 350X BÜYÜTME DİYOR NE ALAKA?
Bence bahçeye kamera koyup orada bi yerlerde bilgisayara bağla. Eve gelip internetten izle en mantıklısı o. Yoksa 1000ytl'ye hallolacak bi iş değil bu.
-
Hocam reddot çalışmadı çalışsa saçmayla vuruluyor
-
Hocam astım falan kalmaz işte rahat rahat nefes alır böyle püfür püfür her yandan
-
Hocam sayfanın en başında verilmiş aynı resim