Volkan abicim hayırlısı olsun valla ne diim
Ben sabah uyanınca ararım sizleri hala PaintSign'daysanız gelirim. Olmadı öğleden sonra çayyolu tarafındaki arkadaşlarla mini buluşma yaparız
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Volkan abicim hayırlısı olsun valla ne diim
Ben sabah uyanınca ararım sizleri hala PaintSign'daysanız gelirim. Olmadı öğleden sonra çayyolu tarafındaki arkadaşlarla mini buluşma yaparız
Bu sefer de ben açiim başlığı. Saati siz söyleyin
Muhtemelen sabah 6'da olacak yine ama kaça kadar sürer peki? Öğlen saatlerinde gelebilirim ben
Focusların Sony sistemi cezbediyor insanı doğru ;p BMW'lerde de otomatik arka cam bile opsiyonel
Bi de neden illa tiptronik? Uzun yolda kullanacaksınız, uyursunuz valla Bi de bi sorun çıkardı mı deli gibi maliyet geliyor beraberinde
Hangi film bu yaa merak ettim
Hayırlı uğurlu olsun
Altın olayını sevemedim bi türlü Allah sahibine bağışlasın yine de
Doğru biliyorsun Engin Ama bir o kadar da ince ve uçuor işte, deli edebilir insanı sadece
Hocam o da çok zor olur yaaa. nefesiniz bile deli gibi uçuruyor ağı. Bir de nasıl gerdiricez En iyisi örümceği koyup dürbünün içine kapatalım. Hayvan oraya rangefinder bile örer valla
Hocam fazla bilgi yoksa bence otomatik daha iyi değil. Takıldı mı müdahele etmeniz gerekir. Bir de sürekli bakımını yapmanız söküp dağıtıp temizlemeniz gerekir Daha zahmetli.. Bolt actionlar daha basittir, fişeği sürer ağzına atarsanız. Bakımı da çok teferruatlı değil. Otomatik olmadığı için daha güçlüdür ama çok teper. Zevk için çıkıp sağa sola attıp durduğunuzda omzunuz ağrır ama ava gidecekseniz zaten bu çok önemli değil zaten attığınız fişek sayılı olur. Bu arada siz av için mi alacaksınız onu söyleseniz? Çünkü biri 20cal biri 36cal. İlla şarjörlü olsun diye neden ısrar ediyorsunuz?
Senin tüfeği biliyorum abi TOZ da modelini bilmiyodum onu sordum Bu arada takılma olayı fişeklerle alakalı abi. Victory sportlar hala hiç takılma yapmadı. Bir de başka bir satıcıdan aldığım Zuberleri kullanıyorum onlar da 50 tane attım hala takılan olmadı. Düzgün bir adamdan düzgün bir fişek alınca sorun kalmıyor
70mm üstü fişeine ben rastlamadım hiç 36mm.'de.
Bu TOZ seninki mi Süleyman, yani aynı model mi?
Safir'e av tüfeği olarak değil de hobi ve zevk amaçlı bir silah olarak bakmakta fayda var. Eğer sadece av için kullanırım ben onun dışında tek fişek bile atamam derseniz TOZ
Böylece nasıl mildot yapacağımızı da öğrendik
Hocam çok teşekkürler bilgiler için
Hocam naaptınız yaw 1 yıllık konuyu geri açmışsınız
Plastik şarjör çıkmıyor içinden 2 adet metal 10'lu şarjör çıkıyor.
Harbi, kayış, dipçik pedi, rail mount v.s. aksesuarlar da aldığın yerle alakalı olarak bazısı veriyor bazısı vermiyor..
2. Nesil diye bir şey dolaylı olarak var. İlk üretilenlerin gasram kısmı değiştirilip çıktı. Muhtemelen piayasada eskilerden kalmamıştır bile; ama noolursa olsun deneyerek almalısın exador'un da söylediği gibi
Topluca girelim o zaman gireceksek bu işe, direkt takım da kurmuş oluruz hem Yalnız herkes gidip sniper almasın oynamam ben
Ankara'dan mı bu arkadaşlar bi ara biz de görsek iki denesek beğensek zehiri alsak
iyi aksamlar ben katılmak ısterım acaba kocaelinde bulsumda boyle etkınlık yabmak arkadas olurmu acaba
Hocam ilgili ir başlık açıp kocaelinden arkadaşlara seslenebilirsiniz. ama önce bir araştırma yapıp kimler var bir baksanız iyi olur. Burası ankara ekibinin başlığı, buradan sizi göremeyebilirler
Hocam bence harika.
Yalnız sunta aşırı sıkıştırılmamışlarsan sanırım?
Sağol Erdem Abi açıklama için. 7'yi özellikle vurgulayınca ben onlarda da farklılık oluyor sandım. Çünkü sanırım kullanma kılavuzunda mı bi yerlerde görmüştüm. Gücü değiştirdikten sonra 3 atış sonra falan ayarlanan ayarda atmaya başlıyordu sanırım gladiator..