Kaliteli pelletler ile ve daha rahat bir pozisyonda daha iyi sonuçlar alacağınıza eminim Sabun ile penetrasyon testi yapılabileceği gibi içinden pelleti çıkarıp üzerindeki yiv izlerine de bkılabilir.
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sağolun hocam, flaşh kullanmadınız dii mi?
-
Erdem Abi kronoya bile gerek yok bari sesten anlaşılıyor zaten Ben "....with the next 7 shots" la n demek istediğini anlamadım Yai toplamda 8 atışımı etkiliyor
-
Abi airsoft'a da mı bulaşıyoruz yoksaaaa
-
Gerçekten eğlenceli bir deneyim olmuş
bencede kabahatı ayaklarda veya dürbünde aramalı, benim problemli ayaklarım yüzünden dürbünü mermi manyağı yapmıştım
Abi o yüzden mi "Bullet-proof" dürbün aldın şimdi Noolur noolmaz yine ayar tutmazsa sıkarım ben yine ama dürbüne bi şey olmasın bari diye -
Kordonda ben hep sentetik kundaklıları gördüm Ama evet sağlam yamultmuşlardı arpacığı
-
Çok güzel mir mekan cidden. Ellerinize sağlık
-
Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun, iyi günlerde kullanın
Bu arada Erdem Abi "loctite" tam olarak n oluyor? Şu dürbün ayaklarındaki vidalarda kullansak bi daha açılmamacasına mı kapatmış oluruz
-
Pelleteri kulandıktan sonra pek göremiyorum bir daha ama Co2 Tüpleri hedef olarak kullanıp pellet manyağı yapıyorum
-
Hocam eğer grup denediğiniz kağıt tam boy A4 ise durum pek iç açıcı sayılmaz ne yazık ki
Bu arada resimden pellet'lerin izleri pek belli olmuyor
-
3-9x40 Yandan paralaxlı, spring-recoil, mildotlu (+rangefinder'lı), ışıklı Tasco var. XD Optics üretimi (Çin ordusu ve pek çok marka için üretim yapan firma).
[Resim Engellendi: http://img.auctiva.com/imgdata/5/6/0/8/9/0/webimg/146707895_o.jpg]
[Resim Engellendi: http://img.auctiva.com/imgdata/5/6/0/8/9/0/webimg/146707905_o.jpg] -
Pardon hocam gözümden kaçmış
-
Bilgiler için teşekkürler
-
Sağol serdarcıımmm. Siz beni unutun bence 2-3 günden önce toparlanamam gibi İşe de gidemedim bugün
-
-
bu arada eğer manometre ölçümlerinde göz yanılması olmadıysa sanki ağır pelletle (H&N Baracuda 21g) silah daha az hava harcıyor gibi? FX pelletler ile her atış 1 bar gibi basınç kaybı olurken, H&Nde basınç kaybı daha az görünüyor. Tabii ölçümler FX pelletle 200 bardan başlarken, H&N'de daha düşük basınçla başlamıştım, bunun etkiside olabilir, bu konuyuda deneyip görmek istiyorum.
Yok Erdem Abi pelletlerle alakalı değil durum. Silah 200barlardayken çok daha hızlı basınç kaybediyor. Ben sürekli aynı pelleti kullansam da böyle oluyor. Hatta silah mı bozuldu diye korkmuştum bi ara da sende de aynısı oluyorsa normalmiş demek Peki neden böyle oluyor acaba?
-
Peki tüpe regülatör takılmıyor mu?
-
Hadi bakalım yine gazza geldik
-
Keşke gelebilseydim ben de Pompayı da getirirdim hem
-
sanmıyorum. celigin eriyik haldeki sıcaklıgında bi zehirin etkinligini koruyabilecegini.
+1Bu arada kınlarının şekilleri çok enteresan.