Eski tüfeklerin atış hassasiyeti,mermi hızı yiv set oranları gibi bilgilerini bilemem ama g3 otomatik bir tüfek ve atış yapıldığında oluşn gaz basıncının bir kısmı mekanizmanın tekrar kurulmasına harcanırken bolt-action bir tüfekte tüm baınç mermi çekirdeğine iletilmektedir.
ejlover tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hocam namlunun içini nasıl öyle net çektiniz?
-
T-12'de tüfeğin üzerinde 200bar yazıyor ama. Gladiator'da 220 yazıyor. Revolution'ı bilmiyorum. T12'de tek tüp varsa ve o da 220 barlıksa neden üzerine 200 bar yazmışlar?
-
Ümit bey eğer cumartesi sabah erken saatler size uyuyorsa, cumartesi katılmaya çalışın. genç-bekar arkadaşlar biraz miskin oluyorErdem Abi daha yeni ateşim 37.5'a düştü gözümü açabildim de mesaj atıyorum. Aşk olsun diyorum
-
Mustafa Abi T-12'nin üzerinde max 200bar yazıyor diye biliyorum. Gladiator'da 220bar diyor. Revolution'da 250 bar mı?
-
Hayırlı uğurlu olsun hocam Bu arada pelletlerin resimlerini de koyarsanız iyi olur
-
Eyvsllsh Hocsm
-
Hocam bütçe kısıtınızı yazarsanız daha iyi olur. Ona göre yardımcı olmaya çalışalım
-
Hadi hayırlı olsun hocam. Denemeleri bekliyoruz
-
Aynı marka ve model iki tüfek arasında bile seveceği pelletler açısından fark olabiliyor. En güzeli deneme yanılma yolu
-
-
Yalnız sınıf olarak arkadaşın baktığı arrçlardan farklı
-
Çok teşekkürler paylaşım için, zevkle okudum tüm mesajları
-
Hocam elemanın baş parmak orda açık gözükmese başka bi şey diicem de
-
Pardon yaa Murat Abi, başlığı açmıştım da cevap yazana kadar sen eklemişsin
-
Ben 38,5 derece ateşle yatmaktayım. Pazartesi ayaklanabilirsem gelirim arkadaşlar.. Haber veririm sizlere
-
Arkadaşlar sizler de fotoları koysnız, bizler de görsek oraları
-
Bence de gayet iyi değerler.
Peki Hem Murat Abinin Hem de Erdem Abinin tüfeklerini ölçtününz mü? Beni merak ettiğim tüfekler arası ne kadar oynama yapıyor acaba?
-
-
Resimler çok güzel. Benim ateşim hala 38,5 ben bi yere kımıldayamayacağım da yarın