Arkadaşlar o yazıyı tekrar kontrol edin 79 YTL olması lazım,çünkü 65 YTL maliyet gibi birşey.
Buldum link i : Dampa (Anti şok) Dürbün ayağı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Arkadaşlar o yazıyı tekrar kontrol edin 79 YTL olması lazım,çünkü 65 YTL maliyet gibi birşey.
Buldum link i : Dampa (Anti şok) Dürbün ayağı
Anlayışın için teşekkür ederim Fatih.
Fakir ülkeyiz,Fakir . . .Avrupalı kazanı çatı içine,paneli de kiremit yerine kullanıyor.
Exador Fatih, Lütfen kullandığın kelimeleri daha dikkatli seç
Arkadaşlar ben daha önce 1.Nesil Longbow için maccari den keçe getirttim ve bizim yerli ile birebir uyum gösterdi,Patriot un keçesini bilemiyorum,ama tahminim aynıdır,bunu bilmenin tek yolu bir arkadaşımız elindeki keçeyi ölçeklendirsin,yada Maccari 1 tane numune keçe göndersin,kontrol edelim,yada biz Maccari ye bir tane numune gönderelim,Mesela Murat kendi tüfeğinin keçesini göndersin,nasılsa yedek tüfeği var.
O ne yahu öyle gerçekten ciddi boyutlarda bir görüntü kirliliği bu
Hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin.
Maccari'ye mesajı attım, eğer bizim için yaparsanız toptan yay ve piston contası siparişi verebiliriz dedim, bakalım ne cevap verecek.
Maccarinin yay'ı bizim Patriotlar a olmaz Yay tutucu ve uç ağırlığında değişiklik gerektirir.
Adı üzerinde MASAÜSTÜ pcp tüfek,ağırlığı fotoğraftan belli.
Patriot keçesi Maccari de vardı ama şuan ellerinde kalmamış,Linki altta veriyorum,
Ayrıca silahı Hatsana göndermenize gerek yok,Arayın ve Patriot keçesi isteyin,belki ellerinde var ise gönderirler.
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251485/5315822.htm
side prensi söylediğin kompresörler en fazla 4 _ 5 bar hava basabilir. ama pcp ler en az 130 140 bar havaya itiyaç duyarlar bu yüzden güçlü hava basan sanayi tipi kompresörler olmassa olmaz.
Sanayi tip i kompresörlerin en babası 15 bar basar Ayhan,yalnız ve sadece yüksek basınç,scuba kompresörleri gerekir,
Hatsanlarda 1.nesil yada 2.nesil diye bir şey yok,olsa olsa 30.nesil 40. nesil olur
Buluşalım, güzelleşelim.
Sanki "içe....... güzelleşelim" di o söz
Süleyman,gerçekten yerinde tesbitlerin var,benim söyleyeceklerime tercüman olmuşun.
Gündemimizde var ama biraz zaman alacak.
AA lar yılın ikinci yarısı sanırım ithalatına başlarız sanırım,
''sona kalıp,dona kalmayalım da''.
Satış başladığında forum da açıklayacağım,bu saatten sonra kimseye bir öncelik veremem,ön sipariş vermiş olanlar dışın da,yani satış başladığında,ne olur bilemem.
Sürelerin uzaması dolayısıyla extra maliyetlerin oluşup oluşmadığını merak etmiştim.
Daha önceki bilgiler güncelliğini koruyor herhalde
Teşekkür ederim.
Açıklanan fiyatlar,zaten Döviz fiyatları ve ekstrem bir maliyet de henüz binmedi,Yani açıklanan fiyatlar geçerli.
Çok güzel aşıklamalı bir paylaşım,
Teşekkürler Kadir.
Sevgili Doruk,
Yazdığın mesajları göndermeden önce okursan sana faydası olur,çünkü halen sesli harfleri eksik yada "i" leri ı olarak yazıyorsun