Konu başlığından tamamen sapmasına rağmen,yeri gelmişken buradan şunuda belirteyim, Hatsan Bahtiyar bey ile yakın zamanda yaptığım bir katresu üzerine görüşmelerimde,Hatsan üretimlerinde mevcut modellerin şasisi baz alınarak,üzerinde hertürlü ekleme ve çıkarma yapılarak,örneğin namlu şu olsun,gez bu olsun yada tetik bu olsun gibi,Forumumuzda şekillenen memnuniyetler doğrultusun da silahlar Katresu ya özel üretilecektir,ve bunlar katresu servis departmanı tarafındanda kalite kontrolleri yapılarak teslim alınacaktır,Yani Katresu Global bir tedarikçi ve satıcı olarak her marka ile çalışacaktır.
Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O zaman benim tüfeğim de mi traşlıyor :(( Hangi paleti kullanalım Mustafa abi, ne önerirsiniz?
Senin endişe etmene gerek yok,çünkü 5,5mm de ve 4,5mm de yiv derinlikleri aynı,dolayısıyla,% olarak setler 4,5mm pellet de yeterince derinden kesebiliyor ve ayrıva 4,5mm pelletin hafif olmasıda bu konudaki endişeleri yok ediyor.
-
mustafa abi şimdi ben diana 350 almayı düşünüyorum fakat senin bu deneyip yazdığın konu dianaya farklı bi bakış açısı kazandırdı bende yani iyi deyilmi diana namlusu bide hangi pelleti kullanıp hangisini kullanmasak daha iyi olur rws dedikleri diana farklımı veya 350 magnumun deyişik çeşit modelleri varmı alacağım zaman kafama takılacak bişey olmasın istiyorum değerli tecrübelerin için teşekkürler
RWS Alman Diana silahlarnın Amerikadaki,Uluslararası satıcısı,Diana yı satın aldığı da söyleniyor,
Yukarıdaki yazımda bu namlu kötü demedim sanırım,Ultra Tuning sınıfı bir modifiye yapılması halinde,pellet i çeviremiyor,bunun dışında standart güçlerinde oldukça isabetli bir namluya sahip.
-
Diana 460 a uygun gas ram ne takılabilir ?
Takılamaz,çünkü 460 ın pistonu ortadan tetik mil'li -
webley patriot için gas ram varmı peki? varsa nasıl olur verimi?
İngiltere de var ama gas ayarı yapılamaz özellikte.Verimse yukarı da açıkladığım,doğrultuda ve bu ingiliz modifiye parçasın da kaç bar basınç var ve basınç pistona ne kadar kuvvet uyguluyor bilmiyorum,çünkü alıp test etme imkanım olmadı.
-
Hatsan üretiyorsa başarılar sonuçta yurdumuzun malı sizin dediğiniz gibi hatsanı yererizde överizde
Aynen öyle,Hatsan sayesin de insanımız havalı silahlarla tanışıyor.
-
bu tüfekleri hatsan üretiyor tahminim
Güzel tahmin
-
şimdi gas ram konusu tekrar açılmışken tartışılması gereken konu bence
gas ram a yüklenen potansiyel enerji ile yaya yüklenen potansiyel enerjinin ,sonuç olarak ürettikleri enerji yani pellete yükledikleri enerji doğru orantılımıdır? ve pelletin kinetik enerjisi ile potansiyel enerjileri en az farkı olan hangisidir? sonuç olarak aynı sertlikte ve uzunlukta yay-gasram kıyaslandığında hangisi daha verimlidir ? gibi ..
ben yay daha verimlidir diyorum.
Hayır verim olarak GasRam daha verimli,her yönüyle,sadece tek kötü tarafı,yaylıya harcanan kol gücünün aynısı harcanacak şekilde,Gasram basıncı ayarlandığında,GasRam namlu çıkış hızı biraz daha düşük kalır.
Ama bunların dışında :
- Yaylı zaman içinde yay gücü düşer,oysa GasRam da bu yaşanmaz,
- Yaylı zaman içinde yay kırar,oysa GasRam da bu yaşanmaz,
- Yaylı tınlama ve vibrasyon sesleri çıkarırken,Gasram da bu yaşanmaz,
- Yaylı silahı kurulu unutursanız yay gücünü kaybeder,ysa Gasram silahı kurar ve aylarca kurulu bırakabilirsiniz,
- Bazı yaylılarda kurma sırasında yaydan tırıltı-sürtünme sesleri gelir,oysa GasRam da bu yaşanmaz,
- bence en önemliside,özellikle HW90 da,gas basıncını düşürüp yükselterek istediğiniz güçte kullanabilme lüksüne sahipken,yaylı da böyle bir imkanınız yoktur.
-
PYRAMİD AİR DEKİ FALCONLARDA MOD 125 E BENZİYOR ÜSTADIM
Sanırım Mod125, ama sanırım sizde büyük punto yazıyorsunuz ve forum kültüründe büyük harfle yazmak pek hoş karşılanmaz.
-
Arkadaşlar Hatsan,Raider 10 un henüz deneme üretimlerini yapıyor ve pyramid dekiler Hatsan üretimi değil.
-
raider 10 ABD pyramıd air satış fiyatı 950 usd pompasız ,turkiyede daha ucuz olmalı
Raider 10 u Hatsan satışa sundumuki ?
-
Hayır ölçmedim ama daha önce okuduğum yazılardan aklımda kalmış.
Arkadaşım,bir üstdeki mesajınızı "Düzenle" butonu ile açın ve alt soldan ikinci kutu "Ayarlar" ı tıklayın,açılan menü içerisindeki "Bu mesajda BBCode?u etkinleştir" satırındaki kutuyu işaretleyip,onayla butonuna tıklayın ve bu ayarınız düzelsin.
-
Abi teşekkür ederim,itimatın için ve teveccühün için
ama benden daha iyi yapacak olan arkadaşım serdar var onu admin görmek isterim forumda...
Şu an için yetişebiliyoruz,Önerin için teşekkürler
-
Foruma huzursuzluk vereceklere bir hatırlatma yapıyorum abi kimin boss oldugunu bilsinler diye
O zaman seni Admin yapalım
-
Süleyman imzandaki animasyon çok ilginç,ne demek istiyorsun ?
-
ŞAHSEN BEN FX LERDEN YANAYIM,YAŞASIN FX ONDAN SONRAKİ TERCİHİM EVANİX
Sayın Bady,Neden FX Revolution satın aldığınızı belirtmiyorsunuz ?
-
Pakat öyle bir tasarlar ve o kapsüllere 350 bar basar Tüfekle atarsanız,350 - 400 metre/saniye hızları yakalayabilirsiniz.
-
Sanırım o tüplerde tek atımlık sıkıştırılmış hava var ve her tüpün ucuna 1 tane pellet yerleştiriliyor
-
molycote 111 regülatörün içindeki yayda da kullanılabilir mi mustafa abi, bir an önce bekliyorum satışa çıkmasını, pahalı olduğundan alamamıştım.
Murat Molycote111 eser miktar olmak şartı ile kullanabilrsin,kullanmalısın.
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.