Olması gereken küçük çaplı aynı model silahın transfer deliğide küçük olmalı iken maalesef üretim stok maliyetinden kaçınılarak aynı üretiliyor.
Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
dıana 350 de yay ömru dıer dıanalara oranla daha kısadır sebebı ne acaba vede hersey kullanma klavuzunda yazmaz .
350 Magnumda yay ömrünün kısa olması,yay kapanmasının %95 olmasından kaynaklanır,orijinal halinden 3 spir kesin,bu 9,60mm ye tekamül eder ve yay önüne 4mm kalınlığına denk gelecek çelik pul koyun,piston ağırlığınız artarak gücü artırmış,yay 5,60mm daha az kapanacağı için yay ömrü uzar ve birazda tepmesi artan.
-
"Sideprensi07" Kadir, her konuya atlamasan yada sadece bildiğini yazsan daha iyi olmazmı,Dürbün boğaz ölçüsü 30mm ise çok daha kaliteli olduğunun da bir işaretidir,çünkü boğaz ölçüsü ne kadar büyükse o kadar fazla ışık alır ve bu da çok faydalı bir şeydir,ayrıca Pistonlu silahlarda ağır dürbünden kaçınılmalı sözünde doğru.üzerinde gelen ayaklar zaten 2 parça kullanmayacak onları.
-
Mükemmel paylaşım.
Teşekkürler. -
Asıl şenlik Nisan sonundaki FX şenliği,Evanixlerin gölgesinde kalmasın da !!!
-
Mustafa abi ben yanlışmı okudum yoksa haziranda ar6 mı geliyor dedin
Bir aksilik çıkmaz ise evet.
-
Mustafa abi koreliler hala ayak diriyorsa daystatele görüşsen
Sizinde ısrarlarınızla haziranda 100 adet geliyor,istersen iptal edelim.
-
yok abi işte fiyat http://www.wighillparkguns.co.uk/products/produ…l.asp?prod=1974
Pardon hafızamda kalan 3000 rakamını sterlin olarak anımsamışım,fakat bu link deki 12 fp/lbs,sanırım güçlü olan pahalı olmalıydı,Yukarıdaki hatalı bilgiyi düzelteceğim.
-
Bakın arkadaşlar henüz geçtiğimiz cumartesi Termopl İlkerin iş yerinde ben ilker ve ihtiyar Ülkü abi,bir tane patriotu söktük temizledik ve güzelce yeşil kauçuk gres ile yağladık,arkasından hemen kronograf ölçümüne geçtik ve toplamda sanırım 7 atış yaptık,pellet 16grains JSB - 1. atış 1120fps - 2. atış 980 fps - 3 atış 870 fps 4.atış 835fps - 5.atış 827fps - 6.atış 825 fps - 7.atış 828 fps
Yani ilk 10 atışda silah stabilleşti ve bu silah sıfır yani hiç kullanılmadı,ambalajından çıktı.
-
Tebrik ederim İlker,sende bu PCP lerde çığır açmaya başladın.
-
3.000.00 YTL lik silah ile karşılaştırınca hayalleri yok oldu.
-
Video ları Google video ya yükleyebilirsin Kamuran.
-
Güzel bir gün,güzel bir buluşma olmuş,herkesin yüzü gülüyor,
Tebrikler ÇukurovaTeam.
-
webley patriotu söküp namlu yanlarındaki jilet inceliğinde iki adet puldan birini yerine takamıyorum. ikisi aynı anda namlu kenarına konduğunda namlu takılmıyor. tüfek ancak 1 adet pul takılmasına izin veriyor. zaten pullar denemekten haşat oldu. bu sorunları yaşayan varmı?
O pulları takmak zorundasın,pullar kullanılamayacak hale gelmişse bunun yerine makas ile bir tane jilet kes ve arkalı önlü gresleyip takmaya çalış.
-
NumberZ0ne Oguz'un tespitleri doğru,ama tüm yaylı silahlar için geçerli değil,Örneğin bir Diana yada Weihrauch gibi silahların namluları olsun mekaniği olsun böyle bir rodaj süresine ihtiyaç duymazlar,daha öncede bahsettiğim gibi,yay gücünü kaybeder,ekstra yağlar yok olurken silah stabilleşir (hoplayıp zıplamaz)
Fakat konu Hatsan yada benzeri yerli silah sanayimizin üretimleri olduğunda,durum oldukça farklılaşır . . .
-
Bildiğim kadarı ile dampalarda stoper veya benzeri bir tertibat yok. İler/geri tepmeyi hafifletici mekanizması sayesinde kızak üzerinde harekete pek yol açmıyor.
Arkadaşlar bendeki Pistonlu silahların hepsinde de Dampa ayak var ve bu silahlardan bir kaç tanesini ciddi tepmeli silahlar,örneğin HW90 - Diana Mod54 - Webley Patriot ve bu güne kadar bir tanesinin bile 1 mm kaydığına şahit olmadım,dürbün ayarının bozulduğuna şahit olmadım,Zaten böyle bir kayma ihtimali ancak ayak vidalarının iyi sıkılmamasından kaynaklanabilir ve hiç birinde de ne pim ne stoper var.Silahınıza Dampa ayak takıp birde silaha stoper,pim vs.. takmakla uğraşmayın.
-
Mustafa abi ozaman yanlış anlaşılmalar var.Bazı arkadaşlar rodajı tamamlayan tüfekler hem sessizleşir hemde hızları artar diyorlar.
Hız artma diye bir şey olamaz,zamanla yay gerçek gücünü kaybeder,olsa olsa en fazla ekstra yağları azalıp stabilleşir.
-
Yok öyle bir şey,rodajı dolan silah gücüde %40 azalan silah demektir,bu tabir yaylı silahlar için yurdumuzda kullanılır.
-
Ceki çen filmi seyreder gibiyim.
+1
-
Geçen haftalarda aldım safiri en son değişikliklerimi yaptım ve aşağı yukarı 100 mermi ile test edip kulaklarımın pasınıda sildikten sonra mutlu bir şekilde evime döndüm.
[Resim Engellendi: http://img90.imageshack.us/img90/2532/billfoto0038bd4.jpg]