Mustafa Serdar tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nasıl bir nişan almak nasıl bir hedefe kilitlenmek bre insan koca kutuyu farketmezmi
Evet fotoğrafa bakınca farketmesi gerekir gibi görünse de,hem dürbünün pozisyonunda kola tenekesini görememiş olması,hem de aşırı konsantrasyon olsa gerek.
-
Gerçekten çok güzel buluşma olmuş, ben bu resime koptum, namlunun ucunda o kola kutusu ne arıyor?
[Resim Engellendi: http://img373.imageshack.us/img373/2416/16032008027ey2uv4.th.jpg]
Fatih orada tenekeyi farketmedi,10 dakika nişan aldı 170 metreye,tam tetiği ezdi,havada uçan bir kola tenekesi
-
http://www.pyramydair.com/video/ buraya girip yandan videoları seçerseniz var tanıtımı incelemesi nightstalker ile karşılaştırması var
nightstalkertı öneriyor aslında
Tabi Nightstalker i önerecek,daha fazla kazanıyrdur,Beretta onun 6 - 7 katı pahalı ve 20 kat kaliteli,berettanın jarjörü kabzesinde ve sanırım 30 civarı pellet kapasitesi,bende de Nightstalker var,Beretta ciddi bir makine.
Asıl orijinal 9mm ateşlisinin Replikası.
-
bırakmayı beceremedim utanç duyuyorum ,gene bırakıcam
-
Eline sağlık Kamuran,şimdi bu başlığı görünce senin Ceviz i unuttuğumu hatırladım
-
Zaten motorun çıplak ağırlığı 205kg çift kişiyle hiç bir şey olmuyor,Ha 140 - 170 arası rüzgar biraz etkilesede 170 i geçtikden sonra rüzgarın hiç etkisi kalmyor,190km lerdeki konfor mükemmel.
Hız benim hayatım.
Otomobille 280 - 300 km hızlarda sürekli kullanma tecrübesine sahibim,tabi şimdi biri çıkıp bu hızları nerede yapıyorsun diyecek,bu hızların çogunu Almanya otoyollarında yaptım arada sırada sabah 04:oo - 05:oo sularında Ankara - İstanbul otoyolun da yaptım.
-
Bende de Yamaha T-MAX XP500 var yazları kullanıyorum,ful modifiyeli 2 kişi ile otoyolda 200km basıyorum.
-
Arkadaşlar Pramid Evanix ile yıllardır çalışıyor,hatırlarsanız Euro / USD paritesi birbirine çok yakındı,ve zamanında adamlar Evanix ile USD bazında anlaşmışlar,bu bağlayıcılığı olan uluslararası bir Distribütörlük belgesidir,aradan geçen zaman da USD nin diğer para birimlerine karşı aşırı değer kaybı,ister istemez üreticileri USD den vazgeçmeye itmiştir,öyle değilmiki uluslar arası yatırımcılar bile USD den kaçıp Euro ya geçiyor,Yani durum şuki ; Evanix ile 1 ay boyunca neden USD değil de Euro kavgası verdik,sonuçta adamlar mallarını zararına satmak istemediklerini belirttiler ve verdikleri fiyat listesi USD değil Euro dur ve Pramid in perakende fiyatının üzerinde maliyet vardır.
-
Bu yayı öyle elle takman imkansız gibi bir şey.
-
Elimde olmadığı için ölçüler konusunda yardımcı olamayacağım fakat oldukça uzun 38 - 40 spir olmalı ve iç çapı da 15,25mm idi,Linki altta veriyorum,doğrudan satın alabilirsin,10 günde postacı verdiğin adrese teslim eder.
http://www.airguns.citymax.com/catalog/item/251488/43385.htm
-
[map]mühye[/map]
-
Ellerine sağlık Aykut,Hatsan Mod125 malum son yılların en çok satılan silahı olması yanında bu güne kadar bu silah ile ilgili böylesine bol fotoğraflı bir bakım ve inceleme yazısı yapılmamış olması bir eksiklik idi,bu eksiği tamamlayarak bir çok hobidaşın gönlüne girdin,
Bende burada yazısı olsun olmasın tüm üyelerimiz adına teşekkür ederim.
-
kardeş gönder hatsana yapsınlar ,yayın içindeki plastik klavuz kırılmış olabilir,ücretsiz yaparlar
Doğru söze ne denir,
Aferim adamlara be,kullanıcı hatalarını bile garantiye sokuyorlar.
-
Bunu da mı görecektik ??? Şimdi şeytan Fatih'i de uyandır, tam teçhizat baskın yap diyor...
Pilavdan dönenin kaşığı kırılsın
-
Allah korusun savaş filan çıksa bu forumdan baya adam çağırırlar bu gidişle...
Tabi Kemalin S410 Modifiyeli ve durum bu,birde tüp kapasitesi az olunca ister istemez Ultra Tuning yapamıyorsun anında tüp bitiyor,şu FX Gladiatör bir gelsin 640cc tüp ile korkmadan sınırları zorlayacağım,bakalım neler göreceğiz,Exadorun HW100 ciddi güclendirilmiş halde ve yatarak destekli atışlarında ben yanındaydım ve silah her atışda 1 santim geriye tepiyordu,benim S410 da ileri seviye modifiyeli ama ben kendim kullandığım için gözlemleyemiyordum.
-
-
bu nedir yaw
inanmıyorum bu işe ben....
http://www.silahdiyari.com/UrunDetay.aspx?id=829İnanabilirsin Süleyman,M16 bile satıyorlar da bu yukardaki FN1 i satmıyorlar,teşhir için
-
Haydi silahı bulduk kim alıyor ?
-
Derlin vs... malzemeyi kendi başına kullanırsan yine dayanmaz dağılır,Yani çeliğe giydir ve bu plastik aşırı kırılgan değil yumuşak tür olsun,
Pul kullanma,zaten pul kullanmaman adına bu tutucuya su vererek sertleştirmeni istedim,arka şapkası 2 - 2,5mm olsa yeterli,ama sen dersenki abi en iyisi olsun o zaman 4140 yada 8640 yada 4340 malzeme çelik kullan ve yine su verme ile sertleştir,bu malzemelerin çekme kopma mukavemetleri çok daha yüksek.