ya hocam sen sahiden hocasın
yalnız şu büyü olayı sakat
Büyü,sihirin yeni türevi (siyah şişe)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
ya hocam sen sahiden hocasın
yalnız şu büyü olayı sakat
Büyü,sihirin yeni türevi (siyah şişe)
abi evannix de son durum nedir?
Onlar günde 2 e-mail gönderiyorlar bize,biz se 2 - 3 günde 1 e-mail
fiyata hadi tamam diyelimde 100 adet aldığımızda site için bir çok farklı üründen feragat etmek gerekiyor,zaten Bam,fx,nikko,evanix derken . . .
hemen vereyim
http://www.pyramydair.com/cgi-bin/model.pl?model_id=1198
hatta bide resim koyalım herkez görsün
[Resim Engellendi: http://img181.imageshack.us/img181/7199/careeriii707withscopeor4.jpg]
Arkadaşlar bu model görüntü olarak çok şık gözüksede küçük çaplarda son derece sıkıntılı bir silah,nedeni ise kalem gibi bir şarjörü var ve pelletleri ardı ardına yerleştiriyorsunuz ve arkasındada bir yay,yani poppalı yada otomatik av silahlarındaki gibi pelletler arka arkaya birbirini itiyor,malum her pelleti kullanamaz,etekler deforme olur,zaten sitesinde de hem bu modeller için hemde Evanix in üretimi olan Samyang da aynı, güney kore malı özel pellet kullanıyorlar.
Shinsung ile görüşmelerim var ama bu model için değil,revolver magazinli olan modelinin 5,5 ve 6,35 call. ile ilgileniyorum,ama pat diye atlayamıyorsunuz,uzak doğu ülkelerinde ciddi pazarlıklar yapılıyor,bu yüzden önce kendinizi gösterip bir adım geri çekilmeniz gerekiyor,1 hafta 10 gün sonra onlar size asılmaya başlıyorlar,bu yüzden de uzun sürüyor.
İlgilendiğim model altta fotoğrafı olan ve bu model dünya pazarlarında da tercih ediliyor,ama fiyat konusu aynı evanix de olduğu gibi,binlerce adet sipariş geçerseniz,o pramid fiyatları olabiliyor,aksi halde fiyatlar yüksek,bu modelinde zaten sadece 6,35 olanını getirteceğim,Evanix Ar6 nın maksimum call. 5,5mm ile sınırlı.
Arkadaşlar bu konu da biraz daha sabır istiyorum,"Avcıhoca" Aykut servis bölümü sorumlusu olacak ve başında da ben ve "ihtiyar" Ülkü abi olacağı için mükemmel çalışmalar yapılabileceğini umuyorum.
Murat sende ne küflü çıkıymışın be yahu
Satan adamda bihaber demek konudan. Pudralı bunlar dedi bana. Ya da nemli peletleri aklı sıra hediye ederek beni kandırmaya çalıştı ama yemezler
direk çöp...
Bence çöpe atma,ben mazot ile yıkamış sonrada kurumak için kağıt havlu ile sarmıştım.
Pelleyler nem almış,
Benimde başıma geldi,3 - 4 sene bodrumda unuttuğum pelletler nem almış ve bu şekilde bolca pudralanmış gibi benbeyazdı.
AlıntıDaha Çok GösterDeğerli Kardeşlerim,
Editörlüğünü John Brockman'ın yaptığı "GELECEK 50 YIL (21.Yüzyılın İlk
Yarısında HAYAT ve BİLİM / The Next Fifty Years")adlı, 3.Baskısı Mayıs 2007
de yapılan (1.Baskı Mart 2007) ve NTV Yayınlarınca yayınlanan 336 sayfalık
kitaptaki 25 ayrı bilimsel makalenin 20'sini, 35 sayfada özetleyerek
sizlerle paylaşmak istedim.
Bilim müthiş bir hızla ilerliyor. Acaba bu ilerleme önümüzdeki 50 yılda
neler getirecek? Bu değişiklikler günlük yaşamımızı nasıl etkileyecek?
Amerika'nın en önemli popüler bilim yazarı John Brockman, Gelecek 50 Yıl'da,
alanlarında önde gelen 25 bilimciyi bir araya getirerek bilimin geleceğini
tartışmaya açıyor.
Amaç, en son bilimsel araştırmaları geniş bir okur kitlesi açısından da
anlaşılır kılmak. Gelecek 50 Yıl, Mars'ın keşfinden matematiğe, "canlı"
olmanın ne anlama geldiğinden yüksek zekaya sâhip ve genetik olarak mutlu
bebekler oluşturma sorununa kadar birçok konuyu ele alıyor. Örneğin, 2050'de
hayatın kökeniyle ilgili daha çok şey söyleyebileceğiz. Büyük Patlama'dan
önce evrenin var olup olmadığını keşfetme konusunda elimizde daha fazla veri
olacak. İnsan bedenini inşa etme yeteneği gelişecek, insan-makine kaynaşması
artacak. Sanal dünyalar gerçek dünyayla iç içe geçecek...
Bir benzetme yaparsak, kar tanelerinden oluşan bir öbeği düşünün. Hepsinde
ortak tek şey vardır: Kar tanesini oluşturan su moleküllerinin taşıdığı
şeklin bir sonucu olan altıgen simetri. Ama aynı görünen iki kar tanesi
bulmak zordur. Her kar tanesinin ayırt edici geçmişine bağlı bir örüntüsü
vardır; etraflıca belirtmek gerekirse, bu geçmişi kar tanesinin geliştiği
buluttan düşüşü sırasında ortam sıcaklığının ve basıncının değişimi
belirler.
Aynı şekilde, evrenimizin bâzı özellikleri bütün çoklu-evren boyunca hüküm
süren daha köklü ve daha temel bir düzeyde işlenmiş olmak yerine, Büyük
Patlama'dan sonraki soğuma biçiminin rastlantısal sonuçları olabilir-bu
durum kor halinde kızarmış bir demir parçasının soğuduğunda şans
faktörlerine bağlı olabilecek bir hizalanmayla mıknatıslanmasına oldukça
benzer.
Eğer gerçekten de bir evrenler topluluğu varsa evrenlerin çoğu kısır yâhut
uzay ve zamanın karmaşıklığı yaratan işlerliğe kavuşması için gerekli evrime
olanak vermeyecek ölçüde küçük ya da kısa ömürlü olur. Biz (ve uzayda
varolabilecek diğer yaratıklar) kendimizi karmaşık evrime fırsat veren
yasalara göre düzenlenmiş küçük ve atipik altkümelerin birinde buluruz.
Kitabın tanıtım bölümünde, aşağıdaki değerlendirme de bana ilginç geldi:
Test çözdüre çözdüre eğittiğimizi sandığımız gençlerimizin potansiyelini
nasıl heba ettiğimizi hâlâ anlayamayan eğitim yöneticilerine bu kitabı
özellikle öneririm. Belki de daralmış ufuklarının biraz olsun farkına
varabilir ve yeni bir çağın neden bu denli gerisinde kaldığımızı
anlayabilirler.
Sağlık ve esenlikler dilerim.
Halit YILDIRIM
Şimdi Mercedes G serisinin üstünlüğü tartışılmaz ama Toyota nın da fiyatı,onun yarısı.
mustafa abi şu çinlilere ek bi sıpariş versen diyorum webleyin yay ucu ağırlıgına plastik montajı yapsınlar...aynı şeyi hatsanlar içinde yaptırırsan piyasada yok satarsın gibime geliyor
Yay ucu ağırlığına plastik giydirmenin pek mantığı yok,ancak yerine biraz bol ise hafif ses yapabilir,onun içinde bu ağırlığın etrafına maskeleme bant ı (kağıt) sar ve pistona sok,kastın yay tutucu ise,olabilir ama bu tür işleri hobi içerisinde kullanıcının uğraşları ile yapılması her zaman daha zevkli olur.
evet abi bu plastik giydirme fikri nin olumlu yönde etki yapacağına aklım yatıyor doğrusu..bunun yanında ek olarakda yay tutucusuna sert kauçukdan bir adet de conta ekledikmi belkide dampa ayak kullanmaya gerek kalmayada bilir düşüncesindeyim
Olmaz unut bunu,tepmenin nedeni piston ağırlığı ve yay gücü ile alakalı,pistonu hafifletirsen tepme azalır ama bu seferde güçten feragat etmiş olursun.
Yani Boresight yapacaksın SITE LITE SL-100 BORESIGHTER
+1
Özellikle güçlü silahlarda mutlaka çelik olmalı,imkan var ise etrafı plastik giydirme olmalıki titreşimi azaltıp sessizde olabilsin.
2007 yılı haziran ayında Opticswarehause dan aldığım Nikko 10-50x60 gelmedi onca e-mail yanıt yok sonunda lanet olsun dedim arkasını aramaktan vazgeçtim,yine aynı siteden yaklaşık aynı tarihlerde satın aldığım Krono da gelmedi,daha geçtiğimiz ay forumda Jenna mevzularını okuduğumda TheNightHawk Murat a rica ettim,hani Jenna ile samimi diye sağ olsun yardımcı oldu,Dürbünün parası (yaklaşık 300.00 Sterlin) iade ettiler,kronoyu da sözde gönderdiler,1 ay oldu halen bi haber.
Sonuç olarak tüm samimiyetim ile şunu söyleyeceğim ; Tüm forum arkadaşlarımdan ricam,kuracağımız bu sitenin ayakta kalabilmesi için bu hobi ye yeni arkadaşlar kazandırmanız.
Yurda girecek ürünleri bayilik sistemi ile 2 tane pazarlamacı ile dağıtır ve çok kısa sürede ve çok para kazanılabilir ama sonuç olarak tüketici yani bizler ürünlere pahalıya sahip oluruz,ama doğrudan sadece web sitesinden satış ile ayakta kalabilirsek herkes ucuz fiyatlar ile ürünlere ulaşabilecek ama bu sistem yürümez ise maalesef bayilere ürünleri dağıtarak ticarete devam edilecek ama bu sefer de bayi kârın dan dolayı fiyatlar yükselecek,sanırım söylemek istediklerimi anlatabilmişimdir.
Bugün Çin li bir üretici ye e-mail ile tamam bu fiyata anlaştık dediğimizde,yanıt yazmış,sanki sevinç çığlığı duyulur gibiydi,çünkü 15 gündür bizden illallah demişti ve ilk stediği fiyatın %60 altına inmişti,dahası bu fiyata alıyorsanız alın almıyorsanız artık bizimle yazışmayı kesin dediler,buradanda şunu söylemek istiyorum,fiyatlar konusunda sonuna kadar bastırıyoruz Ööööğ dedirtiyoruz.
Bugün Patriot a dampa takmayı deneyeceğim,bakalım sorun ne bir göreyim,burada açıklarım.
abi teşekkür ederim tahmin ettiğim gibi vida kafasının yatağı genişmiş. verdiğin oring ölçüleride işin netleşmesi adına tam oldu abi. birde oring iç çapı kaç acaba? 4 mm filanmı? birde alt parçanın içinde V şeklindeki yatak kaynak ile dolarmı?
evet O ring in vidaya oturduğu kısım 4mm,kaynak kesinlikle dokundurma,malzeme ölür,benim daha önce tarif ettiğim o yazımdaki Ayağın,senin kestiğin kısmının altı da üstüde "V" şeklinde idi,dolayısıyla,kare bir çubuk mükemmelen otururdu,bunda ise biraz düşünmen gerekecek.
Demekki Kemal taze haberler geçiyor.
Ahmet bey siz sanırım forumu iyi takip etmiyorsunuz,Kemal bey ve ortağı Kadir bey AirArms ların distribütörlüğünden çekildiler,yeni distribütör Katresu A.Ş. oldu.