Pardon, son yazınızı şimdi okudum. Ben bu konunun önceden işlendiğini gerçekten okumamıştım. Fakat anlayamadığım, bu pelletler eğer Adana'da üretiliyorsa nasıl üzerinde made in spain yazabiliyorlar ? Yani bunlar bu üertimi Türkiye'de Gamo'nun iziniylemi yapıyorlar ?
Gamo (ispanyol) un izni varmıdır yokmudur bilmiyorum ama bu yasalarımıza göre suçtur,ama gelin istanbula tahtakalede ben size onbinlerce üzerinde başka ülkelerin üretimi olduğu ibaresi taşıyan yurdum malı göstereyim,Ben Gamo pellet ile 1991 de bir Almanya seyahatimde tanışmış ve 20 kutu kadar almıştım ve çook uzun süre kullandım,nitekim geçen yıl Mart ayı idi ve pelletler bitmeden bir miktar daha alayım diye İstanbul Mercan a gittim ve 3 - 4 çeşit Gamo pellet aldım,tabi bendeki modellerden,eve geldim bir baktım bendekilerle kalite olarak alakası yok,benim 1991 de almanya dan aldığım pelletler 1.sınıf çapaksız ve kalıp izsiz,bunlar ise rezalet ve geçen yaz çok kısa sürede bu pelletleri buluşmalarda ortaya koyup tükenmesini sağladım ve bir daha da satın almadım.