5000 silahmı?amca nereye sıgdıracaksınzı o kadar sılahı?kıme satacaksınız?masallah masalllah?marka ne pekı?
Sen demedinmi "Ben hepsini alırım" diye
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
5000 silahmı?amca nereye sıgdıracaksınzı o kadar sılahı?kıme satacaksınız?masallah masalllah?marka ne pekı?
Sen demedinmi "Ben hepsini alırım" diye
HW97k kendi sınıfında iyi bir FT silahıdır bu silahın sınıfı olan AA TX200 ancak bu silahdan üstündür fakat oda bu silahın 2 katı fiyata sahip.
Fatih ben Mod54 ile 80 metreden bu sarı renkli prometheus ile her atış şişeyi vuruyordum, ilginç.
Bugün bir marka ile daha anlaştım,yarın iş resmileşiyor ve ilk parti 5000 adet silah geliyor,tek marka da.
Zaten deneyeceğim de,burası halka açık bir yer,sabırlı olalım,dün bir bugün iki.
serdar mustafa abi birşey yazmadı baksana,iş başa düşecek uğraşacaz anlaşılan
Süleymen 6,35mm nin üzeri çapta bir silahı emniyet yetkilisinin önüne koysan ve bu silahı ithal ediyoruz ver izni dersen,acaba adam bize ne der
Engin Kardeşim,tebrik ederim mükemmel çekimler bunlar,
Her işim hakkıyla yapılması o işe ayrı bir güzellik katıyor.
Kadir bey eklediğiniz fotoğrafın boyutunu maksimum 1024x768 yaparsan ön izlemen otomatik daha büyük görünür
Serdar Dürbünün hayırlı olsun. Dampalar mart ta burada
Arkadaşım Mod145 aşırı ağır ve ağırlık merkezi önde bir silah ,tavsiye etmem,Torpedo 155 için se Üstad ülkü beyin izah ettiği,namlu yataklaması iyi ise diyeceğim ama bu silahı da elimize alıp test etmiş değiliz,.
Allah daha fazla versin
Hakikaten geniş bir envanter. Benim merak ettiğim bu kadar PCP ye nasıl hava yetişir
50 litrelik 220 bar Azot tüpü var,3 litrelik 300 barlık scuba tüpü var ve tüm silahları da iş yerin de ,hanımının haberi yok.
Peki şu an satılanlardan alsak sizinki ile aynı silahı mı almış oluruz ? Ben dayanamayacağım ve alacağım sanırım bir tane
1 Nesil ise al çünkü bu 1.nesil şu anda üretilmiyor,
gece görüş dürbünün satışı yasak kullanımı yasak diye söylemiş arkadaşlar ama sahibinden.comda satılıyo ilanları var
Yarın adliye sarayına gider ve suç duyurusunda bulunursan o satan arkadaşıda gittigidiyor yetkililerini de savcı ifadeleri için adliyeye çağıracak ve hakların kamu davası açacaktır.
Benim fikrim şöyle ;
Zemine 1 kamyon 5 metreküp orta boy mıcır dökülür ve bu mıcır 2,5 metre ye 21 metre şeklinde serilir 40 santimlik 14 tane 60 lık köşebent kestirilir yine 14 tane 25 santimlik 80 lik etli boru kestirirsiniz bu köşebentlerin bir ucunu sivri olacak şekilde köşelerinden yontturursunuz,diğer ucununda 10 santimlik kısmını bu borulara yaslayarak kaynattırırsınız,ve bunları önlü ve arkalı 3 er metre aralıklarla toprak zemine boru toprağa temas edinceye kadar çakılır,sonta bu boruların içine girebilecek çap ta 220 santim yükseklikte 14 tane etli boru kestirirsiniz,bu borularında bir ucu diğer kalın borunun içine girecektir ve önceden atölyede bu 2 boru iç içe iken ortasından 10mm matkapla delinecek buraya civata takıp iki boruyu birbirine sabitlemek için,aynı şekilde bu 220 santimlik borunun üst ucundan 10 santim altından aynı 10mm lik matkapla delinmeli ve alt fotoğrafta olduğu gibi birde ters " V " şeklinde makas tabir ettiğimiz çatı yapılıp seyyar sökülebilir olmalıdır,bu makas lardan da 7 adet imal edilecek ve bu makasın uçlarında kaynaklı yerdeki 40 santimlik borulardan 15 santimlik borular olacak ve makaslar buradan uzun borulara geçip civatalanacak sonrasında çatının tepesinde ve iki ucundan 21 metre uzunluğunda 40x60mm lik profillerle montaj sonrası makaslar birbirine bağlanacak ve en son olarak da bir çadırcıdan bu çatıyı örtecek şekilde ve pratik bağlanabilecek branda sistemi olacak.
[Resim Engellendi: http://img229.imageshack.us/img229/6859/ranchfj1.th.jpg]