peki mustafa abim romanyada bulabilirmiyiz bir tanıdıgım orada
Bilmiyorum.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
peki mustafa abim romanyada bulabilirmiyiz bir tanıdıgım orada
Bilmiyorum.
Ülkemizde satılmıyor ama yakında satışa sunulacak.
Evlat tespitlerin genel anlam da doğru,yani aşırı diselleme silaha zararlı,ama HW77 - 97k larda yay tutucu plastik,orijinal yayı ile diselleme olmaması halinde sorun yok,amaaaa şayet aşırı disel yada güçlü yay kullanılmışsa,kurma anında ve diselleme esnasında bu yay tutucu esneyerek yamuluyor ve düz bir şekilde kavuşması gereken yay silindir içinde esnek yay tutucudan dolayı yamulabiliyor ve bu da yayın farklı formasyonda hareket etmesine dolayısıylada kırılmasına neden olıuyor,
Ayrıca yağlı pellet kullanmak konusunda da kesinllikle güzel anlatmışın,zaten yağlı pellet hazırlama konusunda başlığımız var ve pelletlerin nasıl yağlanacağı anlatılıyor.Açıklamaların için teşekkürler Evlat...
Hayırlı olsun Doğan kardeşim,
İsabetli atışlar dilerim.
O tarihlerde Webley bu silahları çinde ürettirmiş.
[Resim Engellendi: http://www.hatsan.com.tr/images/airguns_title/torpedo_150_th.gif] | ||||
[Resim Engellendi: http://www.hatsan.com.tr/images/airguns_photo/torpedo_150_th.gif] | ||||
|
Sevgili Arkadaşlar,
Hatsan yeni bir kaç tane silah üretmiş,bu silahlardan biri de burada bahsedeceğimiz Torpedo 155 , bu silahı geçen yaz İzmir Hatsan fabrihası ziyaretimizde inceleme fırsatı bulmuştum,ama emin olmamakla birlikte silah da o günden bu güne gelişmeler olduğunu görüyorum,bu silah o zaman incelediğimizde 3 ayrı namlu ile,yani değiştirerek kullanılabilecek sisteme sahipti,bu sanki değişir namlu değil gibi sanki,yinede emin olmadığımı belirteyim,bolt kısmı değişmemiş aynı duruyor,ve bu bol kısmı çok güzel düşünülmüş ve pratik bir kullanımı var,fakat benim incelediğimde namlu hareketli idi,yani fotoğraflarda gördüğünüz bolt aslında namlunun arkası ve sanırım bu modelde namlununun boşluklu hali de halledilmiştir,güzel bir silah,son bir şeyde bu fotoğraflarda dikkatimi çeken, umarım değildir,tetik altın renginde,yani Patriot 2.Nesil tetiği değildir inşaallah çünkü eski hatsan tetikleri bile bu 2.nesil patriot tetiğinden den daha iyi.
[Resim Engellendi: http://www.hatsan.com.tr/images/airguns_title/torpedo_155.gif] | |||||||||||||||||||
[Resim Engellendi: http://www.hatsan.com.tr/images/airguns_photo/torbedo_155.gif] | |||||||||||||||||||
|
peki titreme için tavsiye edeceğiniz bi çözüm varmı ?
Dediğim yay tutucuyu kullanmanız ve yeşil kauçuk bazlı gres ile yay ı yağladığınızda titreşim kalmaz.
Türkiye den kaliteli bir yay temin etmeniz çok zor,ben bu güne kadar çok denedim,olmadı, Yay tutucu 20 adet yaptırmış ve Veli bey e göndermiştim,maalesef bitmiş,yenilerini müsait bir zamanda yaptırırım,ve satışa sundururum. Altın tetik almakla isabetli bir karar vermişiniz,silahınızın o tahta gibi tetiği gidip yerine yumuşacık,gayet hassas ayar yapılabilen tetikli bir silahınız olacak.
Mustafa abi yay'a gres sürüldükten sonra mutlaka bir şekilde o yağ pistona ulaşacaktır. Dizelsiz yaylı silah diye bir şeyin mümkün olduğuna ben inanmıyorum.
Doğru söylüyorsun Murat,fakat Maccarinin Katran (zift) gibi bir gresi var,iki parmağın arasına az miktarda sürdüğünde parmaklarını ayıramıyorsun,o seviyede koyu,bu yağ yay üzerine süründüğünde orayı terketmiyor.
Modifiye bölümüne modifiye etme yönünde çalışmaları atıyoruz, Demodifiye leri atmıyoruz oraya Zaten senin silahın modifiye link i orada var.
Endişelenme yeşil kauçuk bazlı gres ilede orijinal keçesi gayet güzel olur.
Maccari keçeli,yaylı,yağlı silahın,keçesine zarer verirsin,canım yağını silersin,maccarinin sahibinin de kafası yarılmıştı hatırlarsınız,artın sende bir maccari olmuşun Engin.
Olur olur da onun gibi olmaz.
Senin o simsiyah dediğin yağ 10 gramı $20.00 olan siyah Maccari gresi idi,canım bakım görmüş silahın,canım maccari greslerinin hepsini sildin öylemi. üstelik o gresi yay a mükemmel tatbik etmiştim de hiç tınlama sesi çıkmaz hale getirmiştim,PCP gibi. vah vaaaaah ki vah.
Yani keçeyi temin ettin o zaman.
İyide o silahtaki keçe Maccarinin hasar görmesi imkansız bir keçe idi,nasıl becerdin o keçeye hasar vermeyi.